• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Anneleri Kulübü

ooo baya kalabalık olmuşuz ben ziyaret etmiyeli.arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.bende kızımın ismini ecrin duru oğlumun ise kayra koymayı düşünüyorum.bizim vakit günden güne azalıyor artık...

Benim bebislerimin biri kiz digeri erkek. Oglusum kayinpederimin ismi olan Köksal ismini alacakinsallah ikinci isimde kararsisiz. Ben Arda istiyorum esim ise Efe istiyor.
Kizimin ismini ben koydum. Insallah Nisa olacak, ikinci ismine henüz karar vermedim Zeynep, Elif veya Melek düsünüyorum. Ne kadar zormus karar vermek.

Hemen hemen ayni haftalarda dogum yapicaz insallah ZeaMays. Allah isteyen herkese nasip eder insallah. Benim Tüp bebekle oldu. Seninki dogal mi?:emir_bebek::emir_bebek:

Allah bağışlasın. İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
benimkiler doğal oldu canım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Sabırsızlanıyorum :emir_bebek::emir_bebek:

eee doğduktan sonra nasıl yapacaksınız. bakmak için yardımcın olacakmı?

ooo baya kalabalık olmuşuz ben ziyaret etmiyeli.arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.bende kızımın ismini ecrin duru oğlumun ise kayra koymayı düşünüyorum.bizim vakit günden güne azalıyor artık...

:nazar: maşallah ddm, az kalmış senin küçük meleklerinin gelmesine. :emir_bebek::emir_bebek:
Allah isimleriyle yaşatsın.

Merhaba; ikiz anneleri.
Henüz hamile değilim ama yazılarınızı takip ediyorum.
hepinize bebeklerinizle sağlıklı mutlu ömür dilerim.
Hayırlı Ramazanlar. Bu arada gebelik belirtileri yaşadınız mı? Öğrenmeden önce......
Ya da hiçbir belirti olmadığı halde hamile olduğunu öğrenen..... teşekküler.

Allah bağışlasın. İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
benimkiler doğal oldu canım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Sabırsızlanıyorum :emir_bebek::emir_bebek:

eee doğduktan sonra nasıl yapacaksınız. bakmak için yardımcın olacakmı?

Sagol canim. Benim annem yakinda oturuyor ama ilk 6 hafta esim izinli olacak zaten. Tabii ne kadar yardimci olur bilemiyorum. Zaten ilk 10 gün ebe geliyor, yardimci olmak icin. Sanirim o gösterir ondan sonra da elimden geleni yaparim, yeterki saglikli olarak kucagima alip eve gelelim.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

Merhaba; ikiz anneleri.
Henüz hamile değilim ama yazılarınızı takip ediyorum.
hepinize bebeklerinizle sağlıklı mutlu ömür dilerim.
Hayırlı Ramazanlar. Bu arada gebelik belirtileri yaşadınız mı? Öğrenmeden önce......
Ya da hiçbir belirti olmadığı halde hamile olduğunu öğrenen..... teşekküler.

iyi dileklerin için sağol canım.

benim öğrenmeden önce ilk belirtim reglimin gecikmesiydi. 3 gün gecikince kendim evde test yapmıştım. 4 haftalık hamileymişim o zamanlar. zaten diğer belirtilerde 6 haftalıktan sonra başladı.

güzel ikizanneleri nasılsınız?Hamilelik nasıl gidiyor?izindeydim ben pazartesi başlayacağım inş.Yine sık sık görüşürüz umarım.Hepinizi öpüyorum.

Benim bebislerimin biri kiz digeri erkek. Oglusum kayinpederimin ismi olan Köksal ismini alacakinsallah ikinci isimde kararsisiz. Ben Arda istiyorum esim ise Efe istiyor.
Kizimin ismini ben koydum. Insallah Nisa olacak, ikinci ismine henüz karar vermedim Zeynep, Elif veya Melek düsünüyorum. Ne kadar zormus karar vermek.

Hemen hemen ayni haftalarda dogum yapicaz insallah ZeaMays. Allah isteyen herkese nasip eder insallah. Benim Tüp bebekle oldu. Seninki dogal mi?:emir_bebek::emir_bebek:[/quot
ne güzel canım çok güzel isimler düşünmüşsünüz bebişlere inş.allah sağ salim doğarlar.bu arada hoşgeldin kulübümüze de.
kızlarımız adaş olacak benim kızımda nisanur oğlum da ahmet berat.bizim de ilk ismimiz dede ismimiz yani ahmet.biz 21 aylık olduk bile inş. darısı sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.

Merhaba ikizler11,
güzel dileklerin icin cok sagol canim. Bende Nisanur u cok seviyorum birde Nurinisa var ama o benim cok hosuma gitmedi. Oglunun ismide cok güzel ben erkek olursa mutlaka Ahmet istiyordum ama kuzenim gecen sene dogan ogluna koydugu icin vazgectim. Ben 29+2 oldum. Gittikce sabirsizlaniyorum. Allah hepimizin minik kuzularina hayirli ömürler versin insallah.

selam kizlar uzun zamndir yazmiyorum internette sorun yasiyorum bazen.taze anne adaylari nasilsiniz bakalim.25 haftayi gecenler ayaklar ne durmda benimkiler 24 ten sonra patates gibi sismisti dogurana kadar oyle gezmistim :) Bebislerin isimleri cok guzel.benimkilerden birinin adi da kayinpederimin ismi esimin adetlerine gore oldu bende digerinin ismini koydum.esim ethemi koydu bende deniz ruzgari koydum birinin tek adi var.aslinda turkiyede yasasaydim sadece ruzgar diyecektim ama amerikalilar ruzgari soyleyemiyorlar denizi soyluyorlar ethem de cok kolay geliyor cunku onlarda da ethan var.neyse bzim isim hikayemizde boyle.

Tecrübeli ikiz anneleri bebeklerinizi kaçinci haftada nekadarkiloda doğurdunuz.benim 31.haftam 1.700gr olmuşlar.biraz erken doğum sorunum var üzülüyorum

Tecrübeli ikiz anneleri bebeklerinizi kaçinci haftada nekadarkiloda doğurdunuz.benim 31.haftam 1.700gr olmuşlar.biraz erken doğum sorunum var üzülüyorum

canım umarım erken doğum yapmazsın.Kendini yormamaya ve bol bol yatmaya gayret et.Ben sana bu söylediklerimi yapmadım ve kendimi çok yıprattığım için bebeklerim 28 haftalık bile olmamışken doğdu.Efe 2100gr,Ege 1600 gr doğdu.E tabi çok erken doğdukları için Egecik küvezde kaldı bir ay boyunca ciğer ve bazı organlarının gelişmemesi beni çok üzmüştü.Kendimi epey bir zaman suçlu hissetim.Daha önceki sayfalarda paylaşmıştım bakarsan detaylı yazıyı okuyabilirsin.Zor bir durum erken doğum hele biz ikiz anneleri için.Bebeğin biri yanında diğeri hastanede gidip gelmek sorun hele birde sezeryanla doğum yapınca düşün halimizi.İnşallah sen böyle sorunlarla karşılaşmadan sağ salim alırsın kuzularını kucağına.Lütfen kendine çok dikkat et.

Arkadaşlar iyi geceler.ben henüz anne değilim ama çok istiyorum.aranızda tedavi olmadan ya da ailede ikiz olmadan ikiz bebek sahibi olan var mı? olabilir mi çok merak ediyorum.cevaplayabilir misiniz?

Arkadaşlar iyi geceler.ben henüz anne değilim ama çok istiyorum.aranızda tedavi olmadan ya da ailede ikiz olmadan ikiz bebek sahibi olan var mı? olabilir mi çok merak ediyorum.cevaplayabilir misiniz?

cnm bizim genetik ailede vardı ama istiyorsan allah sanada nasip etsin ikiz annesi olmayı.

canım umarım erken doğum yapmazsın.Kendini yormamaya ve bol bol yatmaya gayret et.Ben sana bu söylediklerimi yapmadım ve kendimi çok yıprattığım için bebeklerim 28 haftalık bile olmamışken doğdu.Efe 2100gr,Ege 1600 gr doğdu.E tabi çok erken doğdukları için Egecik küvezde kaldı bir ay boyunca ciğer ve bazı organlarının gelişmemesi beni çok üzmüştü.Kendimi epey bir zaman suçlu hissetim.Daha önceki sayfalarda paylaşmıştım bakarsan detaylı yazıyı okuyabilirsin.Zor bir durum erken doğum hele biz ikiz anneleri için.Bebeğin biri yanında diğeri hastanede gidip gelmek sorun hele birde sezeryanla doğum yapınca düşün halimizi.İnşallah sen böyle sorunlarla karşılaşmadan sağ salim alırsın kuzularını kucağına.Lütfen kendine çok dikkat et.

canım benim çok sağol.
benim bebeklerin yerleşimleri kötü olmuş
kız olan daha 6.ayda başaşağıya döndü
şuan doğum kanalına inmiş durumda
oğlumuzda sıkışık kalmış
yeri dar
daha 7.5aylığız
8.ayımızıda tamamlasak
allah gönlümüze göre verir inşallah
şimdiye kadar sorunsuz bir şekilde geldik
senin aralarında baya gr farkı varmış
neyse canım sağol

bu arada kasıklarımada ağrılar giriyor 1-2saniyede çıkıp gidiyor
inşallah kötü bişi değildir
sık sık oluyor bu
2günden beri

kızlar bende ikizlerime hamileyim. aralarında 1 hafta ara var 1 hafta arayla döllenmişler.dr çok şaşırdı ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum dedi.ben aşılama yaptırmıştım ama dr söylediği önceden döllenmişler.allahın hikmeti dogal olmuşlar.benimkiler çift yumurta ikizi tedavi görüyordum.ben aşılamadan hamile kaldıgımı zannediyordum ama kendileri döllenmişler.eşimin ailesinde 10 tane ikiz var.benimde anneannem bve teyzemin ikiz düşükleri var.ddm dinlen canım.derya çelik maşşallah kiloları o haftalarda bile iyiymiş. canım benim daha 7 haftalıklar ddm sagolsun çok yardımcı oldu.sen nasıl beslendin.bana verebilecegin ögütlerin ve paylaşımların var mı.neler yiyeyimde kiloları iyi olsun.teşekkürler

canım ben hamile iken 10.haftadan sonra iştahım açıldı hemde tahmin edemeyeceğinden fazla.Doktorun verdiği vitaminlerle birlikte sabahları mutlaka ceviz peynir süt aksatmadan tabi cebimde her zaman kuruyemişim olurdu aklında olsun çekirdekli kuru üzüm çok faydalı.Cebimde dut kurusu çekirdekli kara üzüm badem kuru kayısı ve mutlaka incir kurusu karışık bulunurdu.Yani her fırsatta bunları yerdim doktorum tavsiye etmişti.Bol bol meyve ye fırsat buldukça.yemek öğünlerinideçok geçirmemeye çalış cnm.Gece yatarkende sütünü mutlaka iç.Ha süt içemiyorsan yoğurtla ayranla tamamla açığını.Şimdilik aklıma gelenler bunlar cnm.Yine aklıma geldikçe yazarım sana.İnşallah sağ salim alırsın bebeklerini kucağına.Öpüyorum seni.

kızlar bende ikizlerime hamileyim. aralarında 1 hafta ara var 1 hafta arayla döllenmişler.dr çok şaşırdı ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum dedi.ben aşılama yaptırmıştım ama dr söylediği önceden döllenmişler.allahın hikmeti dogal olmuşlar.benimkiler çift yumurta ikizi tedavi görüyordum.ben aşılamadan hamile kaldıgımı zannediyordum ama kendileri döllenmişler.eşimin ailesinde 10 tane ikiz var.benimde anneannem bve teyzemin ikiz düşükleri var.ddm dinlen canım.derya çelik maşşallah kiloları o haftalarda bile iyiymiş. canım benim daha 7 haftalıklar ddm sagolsun çok yardımcı oldu.sen nasıl beslendin.bana verebilecegin ögütlerin ve paylaşımların var mı.neler yiyeyimde kiloları iyi olsun.teşekkürler

günde 2bardak süt içmeye bir kase yoğurt yemeye çalış mutlaka
birde ceviz zekayı güçlendiriyormuş
çok meyve ye
sorumluluklar artıyor
ben şuan dahada hızlandırdım
daha dikkat ediyorum
çünkü önümde nekadar vakit var bilmiyorum
birde balık canım mutlaka haftada birde olsa
etide 1öğünün sebze ise diğer öğünün et olsun

Back
X