- 16 Ekim 2007
- 684
- 102
Sevgili Ruzgarım Hosgeldin,
Ne kadar guzel boyle 34. haftalarda dogum yapan birilerinin burada olması.... Umarım bebeklerinle guzel vakit geciriyorsundur... Allah sağlıklı uzun omurler versin....
Oncelikle calısıyor musun, yoksa bebeklerinle dogumdan sonra guzel anların tadını cıkaracak sanslı annelerden misin onu öğrenelim.
Bir de normal dogum mu yaptın yoksa ABD 'de ikizler için de sezeryan mı yaptın?
Bir de bakıcı olayını nasıl hallettin, evde yatılı mı yoksa gunduz gelen bakıcı mı tuttun acaba?
Bebekler kuvezden cıktıktan sonra hemen dogal hayata adapte olabildiler mi, yani onları misafirlerden, dısarıdan gelebilecek olası mikroplardan uzak tuttun mu vs...
Simdiden burada bizimle oldugun için tesekkur ederiz...
Sevgi ile
Selam sakuracim
Tesekkur edrim dileklerin icin.umarim sende kuzlarini sag salim alirsin kucagina.Sorularia cevap vereyim ben cok zor bir hamielik gecirdim 6 haftamada kanamam oldu daha doktora gitmemeistim henuz ama arayip sordugumda iki gun tuvalet disinda kalmayin dediler.& haftamda randevuma gittigimde (burda ancak ilk kontrole 7 haftana sonra bakiyorlar) ikizlerimizn olucagini ogrendik.Ilk denememizde hamile kaldim normal yolla oldu.Bizim icinde supriz di ama hep ikiz isterdim.Neyse fakat be kanamadan bir kacgun omce baslayan istahsizlikla ilk doktor kontrolumde hastaneye yattim ve 1 hafta serum yedim.Ondan sonrada yaklasik 16 haftama kadar surekli kustum ve kilo kaybimla birlkte yemek yiyemedim hic.Ama ondan sonra duzledim ve 26 kilo aldim doguma kadar(fazlaca duzelmisim:lepi:)
Calismiyorum simdi sanirim cocuklar okula baslayana kadar da calsimiicam.cocuklara bakici tutmadim tek bakicam.Simdi annem yanimda ekim sonunda donecek ama.
Doktorum normal dogum diyordu baslarda ama bebeklerden birinin pozisyonu ter olunca birde sanrim kucuk olduklarinda sezeryan oldum.Ben burda normal doguranlarda gordum ikizlerini.Zaten zorda kalmadikca sezeryan yaptirmiyorlar.
Cok cabuk adepte olduk nrmal hayata.Esim titizlik konusnda cok telasli ama ben mumunkun oldugunca mikroplara alissinlar diyorum.Misafir gelince verdim kucaklarina pek esirgemedim.
Anne sutun yaninda mamada veriyorum.Kuvezdeyken ikiside 35 cc yi zor iciyorlardi oda yarim saattesimdi her iki saatte bir 125 cc iciyorlar.Istahlari cok iyi.Merak etmeyin sizin basinizada gelirse.
Birde biz hastanen cikmadan bir gun once sunnette yaptirdik tavsiye ederim yaptirin gobegi dusene kadar oda iyilesiyor sonra cok rahat olursunuz.
Su anki tek derdim kilolarim henuz vereme:1shok::1shok:dim