sağolun kızlar geçen hafta sağ boşluğumdaki şiddetli ağrıdan dolayı doktora gittim. NSt ye bağlandım bişey çıkmadı. idrar tahlilide yaptık böbreklerde temiz çıktı. ağrının nedenini anlayamadık yani. demekki normalmiş bu tür şeyler. şimdiden böyleysem sonuna nasıl geleceğim bakalım. çalışıyorum bide. işi etkiliyor tabi. bugün gidemedim mesela. deryaçelik, canım sen çalışıyormusun? doğumdan önce çalışıyormuydun? ne zamana kadar çalışabildin?
çırpınış. canım senin akıntı koyu kıvamlımı? yani affedersin başka türlü tanımlayamayacağım ama sümükümsümü? benimki öylede. kaşıntı ve koku yok ama. doktor görmeden etmeden telefonda verince ilacı güvenemedim. kullansammı bilmiyorum. bu gidişle kullanıcam galiba.
cok asırı koyu kıvamlı degıl ama sumuksu oldugu dogru.ve bendede kasıntı yada koku gıbı bıdurum yok sadece yesıl reng mevcut :)
ayrıca doktoruma durumu anlattıgımda bana bu konu ıcın ozel bı tetkık yapmadı bu tur akıntıların normal oldugunu belırtmıs ve ılacı dırek yazmıstı. gercı son randevu alırken durumu anlatıgımda bı gel ogun bıdaha degerlendırelım dedı ama ...:uhm: carsamba gunu bakacagız artık CADIARZU