• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Anneleri Kulübü

sağolun kızlar geçen hafta sağ boşluğumdaki şiddetli ağrıdan dolayı doktora gittim. NSt ye bağlandım bişey çıkmadı. idrar tahlilide yaptık böbreklerde temiz çıktı. ağrının nedenini anlayamadık yani. demekki normalmiş bu tür şeyler. şimdiden böyleysem sonuna nasıl geleceğim bakalım. çalışıyorum bide. işi etkiliyor tabi. bugün gidemedim mesela. deryaçelik, canım sen çalışıyormusun? doğumdan önce çalışıyormuydun? ne zamana kadar çalışabildin?

çırpınış. canım senin akıntı koyu kıvamlımı? yani affedersin başka türlü tanımlayamayacağım ama sümükümsümü? benimki öylede. kaşıntı ve koku yok ama. doktor görmeden etmeden telefonda verince ilacı güvenemedim. kullansammı bilmiyorum. bu gidişle kullanıcam galiba.

cok asırı koyu kıvamlı degıl ama sumuksu oldugu dogru.ve bendede kasıntı yada koku gıbı bıdurum yok sadece yesıl reng mevcut :)
ayrıca doktoruma durumu anlattıgımda bana bu konu ıcın ozel bı tetkık yapmadı bu tur akıntıların normal oldugunu belırtmıs ve ılacı dırek yazmıstı. gercı son randevu alırken durumu anlatıgımda bı gel ogun bıdaha degerlendırelım dedı ama ...:uhm: carsamba gunu bakacagız artık CADIARZU

arkadaslar merhaba!..ben 7 haftalık hamileyim doktorum 2 ama diğerinin daha küçük oldugunu söyledi..yani üçüz gibi..şok oldum..çünkü ben hiç bir zaman 2 bebek bile istememiştim..10 haftalık oldugunda tekrara doktora gidicem ve duruma bir kere daha bitecek vede reduksiyon yaptırıcaz sanırım..hiç redüksiyon yaptıranınız varmı?..bu konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim..

arkadaşlar herkese merhaba;

ben hamile olduğumu dün öğrendim.(çift çizgi)
bugünde kan testi yaptırdım. sonuç 8370
diğer konulardaki arkadaşlar değer çok yüksek ikiz olabilir dediler ,
şok oldum

sizlerin yorumu nedir, bu konuda tecrubesi olan lar cevap bekliyorum.

18 temmuz son adet tarihim, 18 ağustosta hastalanmam gerekirdi, 5 gün geçti

bende ikiz annesi olucam inşallah. şuan 14+5 hamileyim.
aniden rahatsızlanıp dr gittiğimde öğrendim ikiz olduğunu.
bakımı zor diyorlar ama tatlılıklarıda bir o kadar fazla.
allah herkesin yavrusuna uzun ömürler versin.
bizlerde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize..

merhaba arkadaslar 2 aylik bir tatilden sonra tekrar evime dondum.
sakuracigim nasilsin bebislerin nasil canim.
senden haber bekliyorum.
hepinize sevgiler...

Guzel ikiz anneleri ve anne adaylari sizden bir ricam var ne olur banada dua edin benimde hayirli saglikli ikiz bebislerim olsun cok istiyorummm hamile dbile degilim ama ben cogul bebek istiyorummm

selam arkadaşlar biz bebeklerimle 32 haftaya girdik şu ana kadar bi sorunumuz yok kilo da almadım toplamda hamileliğim boyunca 1 kilo aldım
doktorum herşeyin normal olduğunu bebeklerin kilolarının iyi olduğunu söyledi doğum zamanını beliyoruzzz

kulübe yeni katılan arkadaşlar hepiiniz hoşgeldiniz.biz tecrübeli ikiz anaları her zaman yardımcı olmaya hazırız deryacımla ben yani. a.s

Arkadaşlar hepinize günaydın nasılsınız bugün ?Sevgili deryam76 sana dua ediyoruz Allah gönlüne göre versin.İnşallah seninde ikiz bebişlerin olur hemde bir kız bir erkek.Bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Selamlar,
Ben 2008 Kasım'da ikizlerimi dunyaya getirecegim insallah. Su anda 6+3 günlük gebeyim. Aranızda ikiz gebelik yaşayan anneler varsa tecrübelerinden yararlandırır mı acaba.
İkiz anneleri bekliyorum dayanışmanızı,
Gönül Dolusu Sevgiler

Merhaba Sakura,

ben yeni üye oldum. Bende ikizlerimi insallah Kasim 2008 de bekliyorum. Senin hamileligin nasil gidiyor?

Ayrica ne kadar güzel bir kulüp. Iyiki üye olmusum.:CüvCüv:

Merhaba Sakura,

ben yeni üye oldum. Bende ikizlerimi insallah Kasim 2008 de bekliyorum. Senin hamileligin nasil gidiyor?

Ayrica ne kadar güzel bir kulüp. Iyiki üye olmusum.:CüvCüv:

hoşgeldin pıtırcık,
kaç haftalık hamilesin canım? bende kasım sonu aralık başı gibi doğum yapıcam inşallah :)))

hoşgeldin pıtırcık,
kaç haftalık hamilesin canım? bende kasım sonu aralık başı gibi doğum yapıcam inşallah :)))

Aferdersin canim acemilik iste biraz zor takip ediyorum. Su an 28. haftadayim. Insallah en az 32. hafta ile 36. hafta arasi dogarlarsa en uygun zaman olacak. Sen kacinci haftadasin?
:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

slm arkadaslar bende ınsallah rabbim nasip ederse ikiz annesi olucam bu lafıı solerken bıle cok duygulandım yanı anne lafını sankı hıç yasamıyacagım gıbı gelıyordu ama rabbime binlerce kere sukurler olsun bana 2 evlat nasıp edecek ınsallah ben bebeklerıme suan 12 haftalık gebeyım ve tup bebek yontemıyle hamıle kaldım rabbim isteyen cocuk arzusuyla yanıp tutusan butun herkeze yasatsın bunları:1hug:

Aferdersin canim acemilik iste biraz zor takip ediyorum. Su an 28. haftadayim. Insallah en az 32. hafta ile 36. hafta arasi dogarlarsa en uygun zaman olacak. Sen kacinci haftadasin?
:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

bende 25. haftamdayım canım. Benim hesaplarıma göre 37. 38. haftada doğum olursa kasım sonuna denk geliyor ama inşallah herşey yolunda giderde bebişlerimiz 40 hafta sabrederler. Hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalımda inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

slm arkadaslar bende ınsallah rabbim nasip ederse ikiz annesi olucam bu lafıı solerken bıle cok duygulandım yanı anne lafını sankı hıç yasamıyacagım gıbı gelıyordu ama rabbime binlerce kere sukurler olsun bana 2 evlat nasıp edecek ınsallah ben bebeklerıme suan 12 haftalık gebeyım ve tup bebek yontemıyle hamıle kaldım rabbim isteyen cocuk arzusuyla yanıp tutusan butun herkeze yasatsın bunları:1hug:

hayırlı olsun canım, Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

biz kızlarımız için Bahar ve Cemre isimlerini düşünüyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sen ne düşünüyorsun? cinsiyetleri neydi bebişlerinin?

Benim bebislerimin biri kiz digeri erkek. Oglusum kayinpederimin ismi olan Köksal ismini alacakinsallah ikinci isimde kararsisiz. Ben Arda istiyorum esim ise Efe istiyor.
Kizimin ismini ben koydum. Insallah Nisa olacak, ikinci ismine henüz karar vermedim Zeynep, Elif veya Melek düsünüyorum. Ne kadar zormus karar vermek.

Hemen hemen ayni haftalarda dogum yapicaz insallah ZeaMays. Allah isteyen herkese nasip eder insallah. Benim Tüp bebekle oldu. Seninki dogal mi?:emir_bebek::emir_bebek:

Selam Merihcim. Hayirli olsun, insallah Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza alacagimiz günleri de gösterir. Ben de üc senedir bekliyordum. Rabbime sükürler olsun cifte mutluluk nasip edecek insallah. Kendine cok dikkat et.

Back
X