- 24 Nisan 2008
- 1.432
- 7
canım fıyatlar merkezlere gore degısıyormus bırkac yerden arastır ona gore karar ver...bıde senın sosyal guvencen ne????sanırım ssk ya daha pahalı.......ben emeklı sandıgına baglıyım esımden dolayı bugun ozel bır hastaneyı arayıp bılgı aldım 12 ytl dedı sok oldum ısrarla sordum.......:1shok:bu aralar gtmeyı dusunuyorum bende......kızlar aranızda bebeğin hareketlerini cd ye çektiren var mı?kaç haftalıkken çekiliyor?düzgün gözüküyor mu?çok merak ederiyorum.aslında ben istiyorum çektirmek ama 100 ytl değer mi diye düşünüyorum?
canım badem yagından memnun olan cok ama genelde derının altına pek ıslemedıgı ve yalnızca cıldın ust tabakasını nemlendırdıgı soylenıyor.......arasıra kullanılabılır ama sureklı ıse yaramaz bence.....benım catlak kremımın adı lıerac.....gayet memnunum ama karneye yazdırılmıyor malesef 60 tl......mutlaka gogus ucu kremı kullanın ama....gogus ucunada garmastan ısımlı kremı kullanıyorum o da 20 tl...ama bu kremler aylarca kullanılıyor,bıtmıyor hemen....bıde gogus ucu ıcın lanolın ıceren bır krem vardı bu sıtedeselam kızlar,epey oldu sayfaya giremedim yazılarınızı okudum..esterya canım çok üzüldüm yazını okudum,rabbim sabırlar versin inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız..geçen hafta ateşli soğukalgınlığı yaşadım çok şükür daha iyiyim.ben de detaylı ultrason için sabırsızlanıyorum 20 nisan da gireceğim ve en çok sağlıklarını merak ediyorum umarım problem çıkmaz.ikiz bebeklerimden biri kız olduğunu öğrendik ama diğeri göstermiyor henüz.bakalım işte yakında belli olur ama inşallah sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil..bu arada 18+1 gün olduk.artık göbişim bayağı belli ve göğüslerim çok büyüdü dr.çatlak kremi phytolastıl verdi bana.sizce en etkili olanı ne?sizler ne kullanıyorsunuz?badem yağını hiç kullanmadım öneririmisiniz?
çok kullanan var onu da ama adını unuttum ondan da memnunlardı.......yınede druna ve eczacına danısabılırsın netıcede bunlar benım tavsıyemkaydirigubbakcemile5