İkiz Anneleri Kulübü

bende ikiz bebek bekliyorum :nazar:. 23 . haftadayım ve inanılmaz bel sırt ağrım var geceleri uyuyamıyorum diyebilirim. birde karından göğsüme kadar sancı hissediyorum. Benim gibi sizlerdede oluyor mu? :uhm:

bende ikiz bebek bekliyorum :nazar:. 23 . haftadayım ve inanılmaz bel sırt ağrım var geceleri uyuyamıyorum diyebilirim. birde karından göğsüme kadar sancı hissediyorum. Benim gibi sizlerdede oluyor mu? :uhm:

Canım bebeklerini sağlıcakla kucağına alırsın umarım.Malesef çoğul gebeliklerde bu ağrılar çok fazla oluyor benim çok şiddetli olurdu davul gibi karnım gerilip heryerim balon gibi şişerdi.Ayaklarımın üzerine basamazdım.Bebekler büyüdükçe yaşadığım bel ağrısını da anlatmama gerek yok sende yaşıyormuşsun zaten.Bir tarafımdan diğer tarafa dönmem için vinç getirecekti eşim.:roflol:Kasılmalar uyuşmalar daha neler neler cnm.Ama bu güzelliği yaşamak için bunlarıda yaşamak gerekiyormuş demekki.Canım doktorundan bunlar için ağrı kesici iste dayanamıyorsan.Allah yardımcın olsun.

çok teşekkür ediyorum cevabınız için ağrı kesici almamak için kendimle mücadele veriyoruım resmen ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bende sizin gibi yatakta zor dönüyorum şimdiden valla

çok teşekkür ediyorum cevabınız için ağrı kesici almamak için kendimle mücadele veriyoruım resmen ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bende sizin gibi yatakta zor dönüyorum şimdiden valla

Aynı fikirdeyim ilaç içmemek en mantıklısı ama dayanamayacağın şiddetteyse kendini fazla zorlama doktoruna danış mutlaka .Bir çözümü vardır.Ben böyle zamanda ağrı kesici içiyordum ama artık son noktaya geldiğinde tabi.Zor gerçekten canım .

ben bir çanta dolusu ilaç içiyordum..kemikler için kalsiyum eritme..kasılmalar için magnezyum...dişler için ilaç....kan için ilaç(kanım düşüktü..iki ünite kan yemiştim...)...falan fisman...çok şükür zararından çok faydasını gördüm...doktoruma güveniyordum çok iyi bir insandı...çok şükür 36.haftaya kadar sabrettik ve sezeryanla doğuma aldı...iki ufaklığım var şimdi...allahtan baştan aldık önlemimizi ve ne kadar korkmama rağmen serklaj dikiş atıldı iyiki atılmış doktorum atalım illaki dedi yoksa 36.haftaya kadar dayanamazdılar...sezeryandada alındı zaten...çoğul gebeliklere tavsiye ederim...doktorunuza danışın...sizin aranızda yaptıran varmı...?

selam kızlar, bu ara pek uğrayamadım buralara... oğluşum kasık fıtığından ameliyat oldu. öyle çok korkulacak bişey değilmiş 30 dk bitti operasyon.. ilk bizi aldılar ameliyata ikindide de evimize geldik ertesi günde bandajımız çıktı sprey sıkıldı.. 5 gün banyo yasağı şimdi çok şükür herşeyi normale döndü..
kaan oğluşum, anastezi aldığı için biraz endişeliydim birde diğer bebişime bakacak kimse yoktu çünki doktor ameliyat günümüzü öne çekti annem ameliyata yetişemedi anca akşam gelebildiler.. kerem bebişide hastaneye götürdük hemşireler ve çocuk cerrahisinde yatan hasta yakınları ilgilendiler sağolsun..
onun içinde endişelendiğim ayrı enfeksiyon riskine karşı ama çok şükür kazasız belasız atlattık..şimdi annemler şubata kadar burdalar ...akşam nasıl oluyor anlamıyoruz o yüzden sık giremiyorum..
hepiniz iyisinizdir umarım.. bebişlerde iyidir inşallah.. kendinize ve beişlere iyi bakın...

Son düzenleme:
nazlı melek çok geçmiş olsun.Sorunsuz geçmesine çok sevindim.Allah başka sıkıntı vermesin.

slm ıkız anne adayları...
Allah hepınıze kolaylık versin .....benım bebişim tek olmusken yerı gelıo cok zorlanıorum..ama sızın yasadıklarınızı okudukca benımkı bişi deil diorum...tekini tasıyıp dunyaya getırmek zor ıkı yada daha fazla kımbılır ne zorlukları wardır...Rabbım hepınıze guc wersın..kolay hamılelıkler nasıp etsın..sağlıcakla meleklerımızı kucaklamatyı nasıp etsın inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
teyzemın ıkızlerı war bakımı zor oldu ama simdi çok guselller arkadasa bıle gerek yok kızların,oderece dstekler bırbırıne...:nazar::nazar:
opuoruz sızı mınık tosunumla...sewgıler gusel anneler:CüvCüv:a.s.:nazar:

kızlar beni de aranıza alın dün ikizlerim olacağını öğrendim daha 6 haftalıklar. tek yumurta tek kese.

merhabalar nisan annelerinde vakit geçiriyorum hep ama nisan annesi olamıcam tabi malum bizim yaramazlar çok durmuyo içerde:)))))))))))) birde buralara bakayım dedim 27. haftanın içindeyiz hepinizin yaşadığı bel ağrıları bendede var üstelik benim bel fıtığımda var sağlıklı sıhatli gelsinlerde bakalım çekicez bunları benim dr 32. haftayı rahat görürüz gibi ama sonrası meçhul

merhabalar nisan annelerinde vakit geçiriyorum hep ama nisan annesi olamıcam tabi malum bizim yaramazlar çok durmuyo içerde:)))))))))))) birde buralara bakayım dedim 27. haftanın içindeyiz hepinizin yaşadığı bel ağrıları bendede var üstelik benim bel fıtığımda var sağlıklı sıhatli gelsinlerde bakalım çekicez bunları benim dr 32. haftayı rahat görürüz gibi ama sonrası meçhul

allah yardımcın olsun canım çok zor o haftalar allahım aklıma gelioda:) inş sag saglim kurtulursunuz..:Saruboceq:

selamlar, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
hamiş olanlar sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden kolay gelsin...

kızlar beni de aranıza alın dün ikizlerim olacağını öğrendim daha 6 haftalıklar. tek yumurta tek kese.

Allah tamamına erdirsin canım..Bende bir ikiz annesiyim ve tek yumurta ikizi benimkilerde.İkiside erkek.23 ekim 2008 doğumlu oğluşlarım...tebrikler....

maşşallah :nazar: 24 haftalık oldular benimkiler kilolarının toplamı 2 kg a yaklaştılar banada dr erken alabiliriz dedi bu arada ağrılarla nasıl başettin?

X