- 17 Temmuz 2008
- 29
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ikiz bebek bekliyorum . 23 . haftadayım ve inanılmaz bel sırt ağrım var geceleri uyuyamıyorum diyebilirim. birde karından göğsüme kadar sancı hissediyorum. Benim gibi sizlerdede oluyor mu? :uhm:
çok teşekkür ediyorum cevabınız için ağrı kesici almamak için kendimle mücadele veriyoruım resmen ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bende sizin gibi yatakta zor dönüyorum şimdiden valla
kızlar beni de aranıza alın dün ikizlerim olacağını öğrendim daha 6 haftalıklar. tek yumurta tek kese.
canım ne demek hoş geldin.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeklerini.
merhabalar nisan annelerinde vakit geçiriyorum hep ama nisan annesi olamıcam tabi malum bizim yaramazlar çok durmuyo içerde:)))))))))))) birde buralara bakayım dedim 27. haftanın içindeyiz hepinizin yaşadığı bel ağrıları bendede var üstelik benim bel fıtığımda var sağlıklı sıhatli gelsinlerde bakalım çekicez bunları benim dr 32. haftayı rahat görürüz gibi ama sonrası meçhul
kızlar beni de aranıza alın dün ikizlerim olacağını öğrendim daha 6 haftalıklar. tek yumurta tek kese.
Allah tamamına erdirsin canım..Bende bir ikiz annesiyim ve tek yumurta ikizi benimkilerde.İkiside erkek.23 ekim 2008 doğumlu oğluşlarım...tebrikler....
Allah bağışlasın yavrularınızı.Kaç haftalık doğdular ?