- 17 Mart 2008
- 826
- 3
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah bağışlasın,güle güle büyüt bebeklerini...benim ikizlerimden de biri çok zor yemek yiyor,ve zayıf bir bebek maalesef...doktorumuz bu zayıf bir çocuk olacak,tipi böyle dedi...senin bebeklerin kaç kilo canım???Merhaba arkadaşlar...benimde biri kız biri erkek ikiz bebişlerim var...8.ayımızı doldurduk 9.aya doğru gidiyoruz bakalım hayırlısıyla...oğlum 2340 kızım 2260 doğdu sezaryanla...günlerim çok yorucu geçiyor...yardım eden yok..tek başıma büyütmeye çalışıyorum...benimkilerim iştahları hiç yok...ağızlarını kitleyi veriyorlar hemen...ne vereceğimi ne yapacağımı şaşırdım artık..bunalımdayım...bayramdan sonrada hasta oldular ikisi birden..ateşler içinde yandık.. çok şükür şimdi iyiler..ilaçlar alerji yaptı bıraktık..kontrole gidicez...bir de ne verirsem yeseler...offf...kahvaltıda ne vereceğimi bilmiyorum...yemiyorlar...çorba iyi kötü içiyorlar...yoğurt yiyorlar...meyve sıkıyorum yemiyorlar..süt 1 yaşına kadar verme dedi doktorumuz...çok zayıflar yaaa...hiç kiloları yok...doktor normal diyor ama ben biliyorum normal değil çok zayıflar...offfkafayı yemek üzereyim..ilaçlarda iştahlarını kesti...ayyyyy...çıldırmaya az kaldı doktorum nerde.....neyse...işte öyle....çok fazla giremiyorum..vakit buldukça açabiliyorum bilgisayarı...kendinize iyi bakın...byeeeee.....
canım noldu ya??? gerçi kanama normal ikiz gebeliklerde ama gene de doktoru ara lütfen!!!bol bol dinlenmeye çalış ve bizleri de haberdar et...sağlıcakla kal cnm...herkeze sevgiler....ben de ikizlerime 7 haftalık hamileyim...progestan kullanıyorum ,ama bugün her zaman aldığım saatten 2 saat geç almak zorunda kaldım ve bir süre sonra kırmızı renkli akıntım geldi.çok korkuyorum bişey olmasından...acaba ilaç saatim geciktiğinden dolayı kırmızı leke gelmiş olabilir mi sizce???
kızzlaar ya çok üzgünüm,lekelenme bugün de devam ettiği için izmit te dr.uma gittim.ultrasonda iki keseyi de gördük ama biri diğerine göre daha küçük, gelişimi zayıf dedi.kalp atışı vardı ama ben ve eşim pek göremedik.dr.um gördü kalp atışını.ek ilaç vermedi progetan ve prognovaya devam...cumartesi kontrolüm var tekrar ,heyecanla bekliyorum ...içim acıyor çok üzülüyorum umarım bebeğim beni bırakmaz...
canım neler hissettiğini anlıyorum ama bazen olacakların önüne geçilmiyor...ayrıca pozitif düşün lütfen...bişey olmaması için dua edelim...bebeklerin ve sen sağlıcakla kalın...kızzlaar ya çok üzgünüm,lekelenme bugün de devam ettiği için izmit te dr.uma gittim.ultrasonda iki keseyi de gördük ama biri diğerine göre daha küçük, gelişimi zayıf dedi.kalp atışı vardı ama ben ve eşim pek göremedik.dr.um gördü kalp atışını.ek ilaç vermedi progetan ve prognovaya devam...cumartesi kontrolüm var tekrar ,heyecanla bekliyorum ...içim acıyor çok üzülüyorum umarım bebeğim beni bırakmaz...
canım allah bağışlasın,güle güle büyüt bebeklerini...benim ikizlerimden de biri çok zor yemek yiyor,ve zayıf bir bebek maalesef...doktorumuz bu zayıf bir çocuk olacak,tipi böyle dedi...senin bebeklerin kaç kilo canım???
merhaba istanbuldan sema .bende 10 haftalık ikiz gebeyim değerli paylaşımlarınızı heyecanla okuyorum.
şimdilik herşey normal inşallah vakti zamanında sağlıklı olarak alırız kucağıumıza bebişlerimizi testler başlayacak dedi doktorumuz biraz bilgi veririmisiniz
merhaba canım aynı hafta olduğumuza sevindim benim SAT 24/10/2008 acıbadem beylikdüzü şubesi dr aylin tatlıadım doktorum 10/01/2009 da kontorlümüz var bakalım hayırlısı 10 günde bir çağırıyor şimdilik bir sıkıtımız yok çok şükür geçen gittiğimizde hareketlenmeye başlamışlar çok heyecanlandık
inş herşey yolunda gider hepimiz için sen hangi doktora gidiyon nerdesin birde senin doğum zamanın belli mi bana doktor haziran yada temmuz demişti ama bir tarih vermedi