- 17 Mart 2008
- 826
- 3
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selamlar, evet prematil mama sadece eczanelerden alabildiğimiz için fiyatı pahallıydı bizde zorlandık gerçekten.. sonra pre aptamile geçtik ama bizim adamlar 1 günde 24 saatde bitiriyorlar hergün mama alıyor babamız oyüzden beblaca geçtik o daha uygun içerik olarakda aynıymış o zaman niye fazla vereyim..
dün aşımız vardı çocuklar akşama kadar süt dökmüş kuzu gibi mamayı yeyip uyuyorlardı.. günlerdir olmadığı kadar çok rahat bir gün geçirdim ama akşam normale döndüler..
bugün kaan bebişimi tekrar doktora götürmek zorunda kaldık.. oğluşumun göbüşü şişmiş ve göbek fıtığı olmuştu doktor bir sene içinde geçer müdahaleye gerek yok demiş içimiz rahatlamıştı ama dün akşamda altını değiştirirken sağ kasığında bir şişlik gördüm gazdır dedik ama netde araştırınca kasık fıtığı olduğunu anladık.bugü cuma gecikmeden doktora gitik oda kasık fıtığı dedi..çocuk cerrahisine gecikmeden gösterin ameliyat olması gerekiyor dedi.. birde çok ağlatmayın dedi ama bütün gün bebişlerle t6ewk başıma anca idare ediyorum elişmden geldiğince ağltmamaya çalıştım doktor işi pazartesiye kaldı.. pazartesiye kadar nasıl idare edeceğim bilmem ameliyatda kesinleşirse annemi çağırmadan olmayacak sanırım gündüzden beri çok üzgünüm.. çok başım ağrıyor şu an.. ameliyat olmazsa kısırlık olabilirmiş ilerde ve daha kötü sonuçlar.. şimdi düşündükçe başım dahada çok ağrıyor.. ne deyim inşallah çok çabuk atlatırız bu durumu...
sehercim buğra bebeğe tekrar geçmiş olsun.. çabuk atlatır inşallah..
rüzgarım sizede geçmiş olsun..çok şükür siz atlatmışınız...
kezbancay sende hoşgeldin canım..
nazlımelekcim geçmiş olsun cnm.Benim Efede de vardı aynı sorun.Bir yaşına kadar bekledik.Devamlı kontrol altındaydık.Ve çok şükür geçti.Biliyorum önemli bir sorun ama beklemelisin cnm.Kendinide suçlama sakın.Tek başınasın yapacak birşeyin yok ki.Lütfen üzülme ve doktordan aldığın sonucu bizede bildir cnm.Tekrar geçmişolsun
saol deryacım, bir yaşına kadar bekledik demişin genelde netde yazan ve doktorun dediği hemen ameliyat olması gerekiyor yönündeydi sizin kasığındaki küçük bir şişlikmiydi yada bazen su fıtığı oluyormuş geçici ondanmıydı acaba.. bir bezinde bakıyorum şişlik var bir bezini açışımda yok denecek kadar belli belirsiz... bakalım pazartesi çocuk cerrahisi ne diyecek bu duruma.. umarım bizde de amliyata gerek yoktur..:1no2:
kezbancığım sende hoşgeldin.bebeklerden fırsat bulamıyorsun sanırım.uzun zamandır görüşemiyorduk.nasıl bebeklerin büyüdüler mi canım?
canım arkadaşım çok şü
kür gelebildim. Bizim pc bozuktu tamire gitti o gidiş en sonunda yenisini gönderdiler de kavuştum size. Benimkiler tam birer canavar oldu deliriyorum bazen ama çoook güzelmiş. Sen nasılsın abilerimiz nasıl her şey yolundadır inş.
maşşallah kuzulara.dünyaya gelen büyüyor.doğdular doğacaklar derken büyüdüler işte.benim zuzular büyüdü canım.ama büyüdükçe herşey daha da zor oluyor.çok ama çok yaramazlar.bazen sinirimden ağlıyorum yetişemiyorum.heryeri heşeyi kurcalamak istiyorlar.televizyonun tepesine çıkıyorlar.dvd müzik seti ne bulurlarsa kaldırıp atıyorlar.özellikle tencereler tavalar konser veriyoruz evde.sabah 5.30 da bir başlıyoruz yatana kadar.işte kezbancım bizim böyle geçiyor.oturup oyuncaklarla oynayım yok bu çocuklarda muzurluk nerde biz orada.vallahi allah bize bol bol sabır versin bizde bu günleri daha az hasarla atlatabilelim.:roflol: