- 4 Ağustos 2007
- 64
- 2
- 45
AYAZ veya POYRAZ öneriyorum.............
çok teşekkür ederim önerilerin için. Kuzey de olabilir diye düşündüm siz ne dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYAZ veya POYRAZ öneriyorum.............
Allah tamamına erdirsin canım..Merhaba ben de 6 + 2 haftalık ikizlere hamileyim...:asigim::asigim:
canım muhakkak iştahın açık olacak kiloda alacaksın.. boşver takma bende öyle diyordum ama her halin bir güzelliği var sonunda nasılsa gidecek o kilolar.. ben 17 kilo aldım 12-13 kilosu gitti geriside bu bıdıklarla kalmaz zaten..:)):ecrin_bebek::ecrin_bebek:selam kızlar benim çok karnım acıkıyo yaaa sürekli bişeyler yemek istiyorum napcam bilmem 2 ayda 900 gr almışım bnasıl sizce?off yoksa şişkomu olucaammmmm
Arkadaşlar hepinize merhaba.Bende ikiz annesi olucam inşallah.Şu anda 14ncü haftalarındalar.İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz.Geçen haftaya kadar bulantılarım vardı,bulantım bitti baş dönmelerim başladı.Şimdi ara ara başım dönüyor.Ve dünden beride sağ kasığımda batma şeklinde ağrım var.Doktorumu aradım şimdi hastası varmış görüşemedik.Biraz sonra tekrar arıcam.Sizde de böyle bişeyler oldumu canlarım yaa?Rutubetli havadan nem kapıyorum resmen.Onlara bişey olacak diye çok korkuyorum.Allahım sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.
selam canım, benimde kasığımda batmalar olmuştu her hamilede oluyor hemen hemen.. hatta ben hiç sorun yaşamadım başlarda bulantı kusma gibi ama tamda senin haftalarına kasık batması olunca birden çok korkmuştum ama rahim geliştikce bebekler büyüdükce böyle batmalar olması normal bence bir sorun yok.. bende ilk olduğunda çok ağladım o gün ama şimdi bıdıklarım kucağımdalar..
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...