İkiz Anneleri Kulübü

selam kızlar benim çok karnım acıkıyo yaaa sürekli bişeyler yemek istiyorum napcam bilmem 2 ayda 900 gr almışım bnasıl sizce?off yoksa şişkomu olucaammmmm

Merhaba ben de 6 + 2 haftalık ikizlere hamileyim...:asigim::asigim:
Allah tamamına erdirsin canım..
selam kızlar benim çok karnım acıkıyo yaaa sürekli bişeyler yemek istiyorum napcam bilmem 2 ayda 900 gr almışım bnasıl sizce?off yoksa şişkomu olucaammmmm
canım muhakkak iştahın açık olacak kiloda alacaksın.. boşver takma bende öyle diyordum ama her halin bir güzelliği var sonunda nasılsa gidecek o kilolar.. ben 17 kilo aldım 12-13 kilosu gitti geriside bu bıdıklarla kalmaz zaten..:)):ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ne kadar güzel ya benim de kızımın bir eşinin daha olmasını çok isterdim :)
2 tane Deniz.. :) yok yok 3 tane olsaydı...
Allah kolay hamilelik ve kolay doğum nasip etsin inş. bütün hamilelelere..
Sevgilerimle..

kızlar kiloları dert etmeyin ben tam kırk kilo almıştım hamileliğimde.42 ile hamile kaldım 80 'le bitmişti.Doğumdan sonra iki ay yine hamile gibi dolaştım birde sezeryan olunca şişlikte epey devam etti.Yaklaşık dört ay sonrada ufaklıklar büyümeye başlayınca 50 kiloya indim.Şimdi 48 kiloyum Yaramazlar büyüdükçe kilolarda gidiyor.Onlar sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil.

Arkadaşlar hepinize merhaba.Bende ikiz annesi olucam inşallah.Şu anda 14ncü haftalarındalar.İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz.Geçen haftaya kadar bulantılarım vardı,bulantım bitti baş dönmelerim başladı.Şimdi ara ara başım dönüyor.Ve dünden beride sağ kasığımda batma şeklinde ağrım var.Doktorumu aradım şimdi hastası varmış görüşemedik.Biraz sonra tekrar arıcam.Sizde de böyle bişeyler oldumu canlarım yaa?Rutubetli havadan nem kapıyorum resmen.Onlara bişey olacak diye çok korkuyorum.Allahım sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.

Arkadaşlar hepinize merhaba.Bende ikiz annesi olucam inşallah.Şu anda 14ncü haftalarındalar.İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz.Geçen haftaya kadar bulantılarım vardı,bulantım bitti baş dönmelerim başladı.Şimdi ara ara başım dönüyor.Ve dünden beride sağ kasığımda batma şeklinde ağrım var.Doktorumu aradım şimdi hastası varmış görüşemedik.Biraz sonra tekrar arıcam.Sizde de böyle bişeyler oldumu canlarım yaa?Rutubetli havadan nem kapıyorum resmen.Onlara bişey olacak diye çok korkuyorum.Allahım sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.

selam canım, benimde kasığımda batmalar olmuştu her hamilede oluyor hemen hemen.. hatta ben hiç sorun yaşamadım başlarda bulantı kusma gibi ama tamda senin haftalarına kasık batması olunca birden çok korkmuştum ama rahim geliştikce bebekler büyüdükce böyle batmalar olması normal bence bir sorun yok.. bende ilk olduğunda çok ağladım o gün ama şimdi bıdıklarım kucağımdalar..
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...

selam canım, benimde kasığımda batmalar olmuştu her hamilede oluyor hemen hemen.. hatta ben hiç sorun yaşamadım başlarda bulantı kusma gibi ama tamda senin haftalarına kasık batması olunca birden çok korkmuştum ama rahim geliştikce bebekler büyüdükce böyle batmalar olması normal bence bir sorun yok.. bende ilk olduğunda çok ağladım o gün ama şimdi bıdıklarım kucağımdalar..
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...

Nazlı melek çok teşekkür ederim canım bilgilerine.Dedim ya korkuyorum herşeyden.Böyle sorularıma cevap alınca rahatlıyorum.Canım senin bebişlerini de allah size bağışlasın.Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah.Allah bizede meleklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

selam ikiz anneleri ben fazla aranıza katılamıyorum ikizlerim 2.5 aylıklar biraz yaramazlar birı yatıp biri kalkıyor............
annem 2 ay kaldı kayınvaldem 15 gün ve bu sabah gitti yanlız kaldım eşimle bakacağız artık biraz zor oluyor ama olsun bu pirenslere değer her zorluk........
aramıza katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz..................

Sevgili ikiz anneleri şimdiden bayramınızı kutluyorum bugün izne çıkıyoruz fırsat bulup nete giremem sanırım .küçük beyler bilgisayarı açar açmaz yanıma geliyorlar rahat vermezler bana.O yüzden bayramınız mübarek olsun ve bütün sevdiklerinizle daha nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle.Hoşçakalın.

selam kızlar, bende hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.. miniklerle ve ailelerinizle güzel bir bayram diliyorum hepinize..

gülan canım, maşallah oğluşların 2,5 aylık olmuşlar benimkilerde 2 aylık oldular...
aynı bizim gibi sende yalnız kalmışın şimdiden kolay gelsin.bebişlerini öptüm..

deryacım,saol canım sanada iyi bayramlar.. izine çıkıyormuşunuz, şimdiden güzel geçmesi dileğiyle senin yakışıklılarıda öptüm...

selam ikiz anneleri:teytey:
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...........Şeniz
bende 7 yıldan bu yana ilk kez evimde ve eşimle ikiz oğluşlarımla güzel bir bayram geçiriyorum gerçek bir aile olduğumuzu şimdi daha iyi anladım.........:eek:
eşimin ailesi yakın 45 dk.uzaklıkta her soruna karşı yinede giderdik her bayramda yanlarına,,,,,,,,
bu sefer eşim evimizde çocuklarıyla olmayı tercih etti.,,,,,,,,:asigim:
ve çok iyi oldu

slm arkadaşlar bende 6+5 günlük ikiz anne adayıyım siz ne güzel doğurup kucağınıza almışsınız maşallah. inş. bende görürüm o günleri gerçekten değişik bir duygu bir değil iki taneler :) tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ben uzun uğraşlar sonucu Allah bize çifte mutluluk verdi.

uzun ayrılıktan sonra tekrar birlikteyiz.yorucu bayram tatilinde evden dışarı çıkamadık iyide yaptık diyecem ama buna rağmen hasta oldu zuzularım .İkiside grip ve öksürüyorlar.Kalın giydirip hasta ettim galiba çocukları.Çok hareket halindeler terliyorlar sonrada hastalık işte.İlaç tedavimize başladık umarım kısa zamanda geçer.Sizlerinde bayramı güzel geçmiştir umarım.Görüşmek üzere.

deryacıgım geçmiş olsun canım aman dikkat et valla hep salgın ortalık bu hastalıktan yıkılıyo benm bebekler ve berkayda böyle hasta oldu çok şükür biras ii oldular ama.. baya zor oldu özllikle gecelerii.. snein zuuzlar nasıl canım ...

sehercim teşekkürederim.Gerçekten öyle salgın var sanırım.Biraz daha iyiler ama henüz atlatamadık öksürük devam ediyor.Zaten grip eve girince uzun bir süre çıkmıyor.Hepimizi dolaşıyor.Senin kuzularada geçmiş olsun cnm.

tekrar............................................................

Son düzenleme:
canım valla çocuk hastalıgı çok kötü yhaa... allah yardımcımız olsun bu konuda...
gulancıgım send emama verdinmi yoksa sütün yetiomu bebeklerine.. benim süütm yetmemiştii mama da veriodum şimdi hep gitti sütüm şimdi hep mama veriyorum gerçi ek gıdaalarada geçtimm. artk.

sehercim ikizlerde emzirme olayı gerçekten çok zor zaten sütde bir süre sonra ikisine yetmiyor.Bende çok savaştım sadece sütümle besleyim diye ama malesef çocuklar açlıktan uyuyamıyorlardı.Mecbur mamaya başladım.İlk etapda çok üzülüyordum sütümde kesilince tam oldu.Ama mamayı kestikten sonra yani herşeyi yemeye başladıktan sonra içim yeniden rahatladı.Artık sağlıklı besleyebiliyorum kuzularımı.Sende kendine sıkıntı yapma tatlım.Vitaminlerini falanda aksatma.Kuzularıma iyi bak annesi.

aaaa kızlar burdamısınız seher, derya.konu süt vermek mi.ah ah içim de hala büyük bir ukte kaldı.benim kuzularım emicekti ne güzel de ben hasta olmasaydım.kestirdi doktor çocuklara da geçer diye.sadece 25 gün verebildim.mamayı da kaşıkla veriyordum çok güzel yiyiyorlardı ama.
deryacım nasıl oldu zuzular iyileştiler mi.biizmkilere de antibiyotik verdi doktor ya nazar ettim kendi kendime çocukları ne güzel 1.5 aydır hasta olmamıştık.bende şaşırmıştım bu kadar uzun nasıl hasta olmadan durduk diye.

X