İKİZ ANNE ADAYLARI

Herkese merhaba
İkiz anne adayıyım inşallah :)
Bu süreci birlikte geçirelim :)
Bu süreçten geçmiş arkadaşlarda iyi kötü yardımcı olursa çok iyi olur :)
Canım hamile olmana çok sevindim. Hemde ikiz, çifte mutluluk Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım

Hayırlı ugurlu olsunBnde ıkız annesıyım 4ay oldu dogum yapalı zor bır surec ama cokta guzel

Hayırlı ugurlu olsunBnde ıkız annesıyım 4ay oldu dogum yapalı zor bır surec ama cokta guzel
Hayırlı olsun ne güzel doğmuşlar 4 aylık bile olmuşlar. İnşallah bizde görürüz o günleri. Kaç haftalık doğum yaptınız.

Merhaba herkese
bende bugün ultrason'da bir bebek değil iki benek görünce şok yaşadım .. Biraz şaşkınım ikiz gebelikte en az kaç kilo alınmalı nasıl hareket edilmeli kafamda deli sorular

Merhaba herkese
bende bugün ultrason'da bir bebek değil iki benek görünce şok yaşadım .. Biraz şaşkınım ikiz gebelikte en az kaç kilo alınmalı nasıl hareket edilmeli kafamda deli sorular
Hayırlı ugurlu olsun tatlım o kıloyu bnce doktorun daha ıyı bılır gbı senın kılona gore bı ortalama soyler bn 9 kılo almıstım

Herkese merhaba
İkiz anne adayıyım inşallah :)
Bu süreci birlikte geçirelim :)
Bu süreçten geçmiş arkadaşlarda iyi kötü yardımcı olursa çok iyi olur :)
Hayırlı olsun :) ben de ikiz bekliyorum. İkiz hamileliği çok zor. Her günüm hatta her saatim değişken. Ama çok güzel bir duygu :) İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Merhaba herkese
Ailede ikiz olmayınca o şoku ben de yaşadım :) bir hafta da o şokun etkisi altındaydım. Doktorun gerekli her şeyi anlatmıştır sana. Dediği şekilde uygularsan her şeyi sorun yaşamazsın. Kişiden kişiye değişir tabi kilo konusu. Ben henüz kilo almadım. Hatta verdim bi iki kg. Çünkü bulantılarım yeni geçmeye başlıyor ve tatlı yiyemiyorum. Bunun payı yüksektir. Zaten ileriki aylarda istemesek bile alacağız çünkü bebeklerimiz büyüyor :) o yüzden ilk aylar dikkat etmek lazım.

Herkese çok teşekkür ederim güzel yorumları için .. hamile olduğumu kandil gecesi yaptığım bir testle öğrendim eşimle iki yıldır uğraşıyorduk bebek sahibi olmak için .. Bir yıl önce babamı kaybettim ve tek çoçuğum hayatta sadece annem var .. şimdi şunu düşünüyorum hiç olmazsa birbirine tutunarak büyüyecekler Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip eylesin

Merhaba biz aranızda çok yeniyiz Daha çok miniğiz 5 haftalık.bizi ne gibi süreçler bekliyor açana benim gibi olanlar burdamı?
Benim 14 hafta bitti canım. Şimdiye kadar çok sıkıntım olmadı çok şükür. İnşallah kolay hamilelik sürecin olur

Kızlar beta hcg değerleriniz Nasıl yükselmişti aklınızdaysa yazar mısınız?mesela adet tarihine göre kaç kan değeriyle öğrendiniz?

Kızlar beta hcg değerleriniz Nasıl yükselmişti aklınızdaysa yazar mısınız?mesela adet tarihine göre kaç kan değeriyle öğrendiniz?
Canım iyi akşamlar ben üzerine gördükten Sonra kan verdim 80 çıktı 2 gün Sonra 300 çıktı.Değerlerin 3 4 kat artması gerekiyormuş ikiz se eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…