İKİZ ANNE ADAYLARI

Kızlar 2 gün önce 280di şimdi 780 çıktı,hatta bi kere daha baktılar aynı kan 830 çıktı,ne diyorsunuz bu durumda?

Merhabalar ben de ikiz anne adayıyım Allah nasip ederse.benim geçen haftalarda az da olsa bulantım oluyodu ama 9+4 deyim bulantı göğüs hassasiyetim yok normal mi ki sizde nasıl ?

Merhabalar ben de ikiz anne adayıyım Allah nasip ederse.benim geçen haftalarda az da olsa bulantım oluyodu ama 9+4 deyim bulantı göğüs hassasiyetim yok normal mi ki sizde nasıl ?
Normal canım her ay bişey değişiyo. Hatta bi gün bi gününü tutmuyo

Arkadaslar hepimize Rabbim saglıkla afiyetle bebeklerimizi kucagıma almayı nasip etsin Rabbim. Biz de 18. haftaya başladık ikizlerimizle.
Siz hangi şehirdesiniz ve hangi hastane dr takibindesiniz. ?
Bebeklerinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye basladınız aceba.

Arkadaslar hepimize Rabbim saglıkla afiyetle bebeklerimizi kucagıma almayı nasip etsin Rabbim. Biz de 18. haftaya başladık ikizlerimizle.
Bende 20. Haftadayım. 18. Haftada hissetmeye başladım tekmeliyolar artık :) eskişehirdeyim ben

iyi akşamlar tekirdağdayım bende inşallah tekmelerini duyabilirim

Merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım dün dr biri erkek biri kız gibi dedi :) sizlerin cinsiyetler belli oldumu olduysa hangi haftada belli oldu? Birde özellikle beslenmede hareketlerde nelere dikkat ediyorsunuz?

Merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım dün dr biri erkek biri kız gibi dedi :) sizlerin cinsiyetler belli oldumu olduysa hangi haftada belli oldu? Birde özellikle beslenmede hareketlerde nelere dikkat ediyorsunuz?
Benim net 16 belli oldu. Biri kız biri erkek. 13. haftada kız olana erkeğe benziyo demişti doktor.

Günaydın arkadaşlar dr bize 12.haftada biri kız diğeri de kıza benziyor dedi 15.hafta başında ikiside kız dedi.çok şükür sağlıklılar önemli olan bu ama .ben hep rüyamda biri erkek görüyorum eşimin de benim de içime biri erkek doğuyor ama erkek istediğimizden deil Zaten en başından beri kız olsun istiyorduk bir deil iki oldu çok şükür.sizce bu haftadan sonra değişir mi

Günaydın arkadaşlar dr bize 12.haftada biri kız diğeri de kıza benziyor dedi 15.hafta başında ikiside kız dedi.çok şükür sağlıklılar önemli olan bu ama .ben hep rüyamda biri erkek görüyorum eşimin de benim de içime biri erkek doğuyor ama erkek istediğimizden deil Zaten en başından beri kız olsun istiyorduk bir deil iki oldu çok şükür.sizce bu haftadan sonra değişir mi
Ayrıntılı da net olur canım. Benim biri kız biri erkek. Kız olana erkeğe benziyo demişti doktor. Bende hissetmiştim kız olacağını belki değişir dedim. Değişti :) sağlıklı hayırlı olsun önemli olan o canım.

Yaa benim de ikiz su an cok yeni ama bu isme karar vermek cok zor geliyor mesela bakiyorum hic begenemiyorum yaa iste bu diyemedim yani. Nasil sectiniz. Suratina bakinca boyle sanki tipine gore karar veririm gibi geliyo.

Yaa benim de ikiz su an cok yeni ama bu isme karar vermek cok zor geliyor mesela bakiyorum hic begenemiyorum yaa iste bu diyemedim yani. Nasil sectiniz. Suratina bakinca boyle sanki tipine gore karar veririm gibi geliyo.
Daha çok yenisin canım 8 ay var daha bulursun :) hele dur cinsiyetleri belli olsun

Ama herkesin vardir ya kizim olursa su oglum olursa bu diye. Benim yokk iste. Bana cok zevkli geliyor arastirmak:)
Rumuzun sana cok uymusTelaşlı anne bizim ıkı erkek bırını eşim koydu bnde ona uyumlu ısım buldum hangısının ısmı hangısı olsun kısmınıda ellerıne kagıt yazıp koyduk hangı ısım kımde cıktıysa o onun ısmı oldu Uygar&başar

X