arkadaşlar sızce boşanan ınsanlar çocukları için evlılık yapmamlarımı daha doğru üvey baba veya anne yuzunden yoksa herkes bırgun yanlız kalack herkesın hayat arkadaş bulmalımı.yanlızlık gerçekten zorrr.ve ben daha çok gencım 25 yaşındayım ama evlılıktende çok soğudum.hep mutlu bı yuvam olsun dıye evlılığı ıstemıştım ama olmadı 10 aylıkta bı kızım var.kafam çok karışık gelecekle ılgılı.
arkadaşlar sızce boşanan ınsanlar çocukları için evlılık yapmamlarımı daha doğru üvey baba veya anne yuzunden yoksa herkes bırgun yanlız kalack herkesın hayat arkadaş bulmalımı.yanlızlık gerçekten zorrr.ve ben daha çok gencım 25 yaşındayım ama evlılıktende çok soğudum.hep mutlu bı yuvam olsun dıye evlılığı ıstemıştım ama olmadı 10 aylıkta bı kızım var.kafam çok karışık gelecekle ılgılı.
filizadm bende sen gibiydim 25 yaşında dul kaldım ve kızım daha 1 yaşındaydı ve 9 yıl evlenmedim senin gibi bende cok korktum ve kızımı üvey baba ile büyütmek istemedim ve başka erkegin kahrını cekmektense aileminkini cekerim daha iyi dedim taaa ki 3 yıl öncesine kadar 3 yıl önce şimdiki eşimle evlendim ve keşke onu daha önce tanısaydım diyorum şimdi sende bence önce kafanı dinle bol bol bekarlıgın tadını cıkart sonra önce arkadaş dost olabilecegin biri cıkarsa karşına evlen derim ben cünkü insan yaş ilerledikce yaslanacak 1 omuz arıyor allah kolaylık versin canım yanin yaşadıklarının pek cogunu bende yaşadıgım için seni cok ii anlıyorum
slm. canim. elbete evlenebilirsin hem daha cok gencsin. eger karsina iyi bir insan cikarsa senin yavrunuda kabullenirse neden olmasin ki. ne insanlar var ikinci evliliklerinde mutlu oluyorlar cünkü birincide yampis oldugu yanlislari yapmiyor. benimde ikici evliligim iki tane yarum var biz 5 senedir cok mutluyum elbette benim icin önce cocuklarim eger cocuklarimi kabullenemeseydi bu beraberlikte olmazdi . karamsar olma sana mutluluklar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?