- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 163
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ikinci bir çocuğu düşünemiyorum bile..ben oğlumun bütün küçülen eşyalarını dağıttım bile ikincinin olacağını hiç düşünmüyorum çünkü.acaba ilerde yaşadığım bu zor yorgun uykusuz günleri unutupda fikir değiştirirmiyim sizce.
acaba benim gibi ikinci çocuğu düşünmüyorum diyen var mı????
canım ya benim kızım 7 ay okadar usluyduki anlatamam.akşam koyardım sabah uyanırdı beni hiç üzmedi..ama 7. aydan sonra içindeki canavar çıktı şimdi durdurabilene aşk olsun.inanılmaz bişey oldu..seninki daha küçükmüş inşallah değişmez..
Canım şimdilik çook iyi sabah sekiz buçuktan akşam beşe kadar bi ablamızda ben işe başladım çook iyi diyo. gündüz eskiisi gibi uzun uyumuyor ama oynuyo akşamda engeç sekiz otuzda uyuyoo şimdilik iii ama değişecek büyüyecek ilsisi sorunları artacak en rahat dönemleri bu her çocuk öle olmaz mıı büyüdükçe sorunlarıda büyür ama Allah dermansız dert vermesin
tabi haklısın allah dermansız dert vermesin.görümcemin oğlu oldu reyyan delirdi okadar sevdiki anlatamam diyorum bi cocuğumuz daha olsa nasıl olur diye hevesleniyorum 17aylık oldu doğuma kadar 2 yaşında olur ama cesaretim yok[/QUOT
Annelik başka şeyy şimdilik acele etme şöyle dört yaşına gelsin bi kreşe yollarsın en azından o seni kıskanacak zamanı bulamaz bide onun açısından düşünmek gerek kıskançlık olacak ne kadar aza indirirsen o kadar ii olurr kendini hazır hissettiğinde çocuğunuda hazırlaman gerekk
bende öyle düşünüyorum bi arkadaşımın çocukları arasında 4 yaş var hem diğeri bebeklikten çocukluğa geçiyor herşeyini kendi yapıyor en azından bebek arabasıyla gezmiyor.şimdi rahatım heryere gidiyorum özgürlüğüm kısıtlanmadı ama bidaha olursa en az 2sene rahat çıkamam 24 yaşındayım daha önümde yıllar var önemli olan doğurmaktan çok bakabilmek..
2.yi düşünmüyorum diyenler büyük konuşmayın.......doğurmasam ben doğurmazdım....4-5 sene sonra insan bir bebek daha istiyor...ben asla diyordum ama şimdi prensesim yeniden neşelendirdi yuvamızı...özlemişiz bebeği.üstelik 2.çocuk ilki kadar sıkıntılı olmuyo.hem hamilelik,hem doğum,hem lohusalık ,hem de bakım yönünden..............benim ilk hamileliğim,doğumum,lohusalığım kabus gibiydi ama 2.de herşey muhteşemdi...........