• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinciyi düşünüyor musunuz?

Düşünmeyenlere saygım var ama bir çocuğu kardeşsiz bırakmak ona ceza vermek bence.
Ben istiyorum hala a-hatta geçen dönemimde hap almadım sürpriz olur diye.Tutmadı adet oldum.Başladım hapa.Alya pütürlüye geçsin ilk işim yeni bi bebe..Allahım bebek bakmak için yaradılmuşım sankimsempatiksalakcinni

Bu arada hafta içi bi pizzacıya gitttik,bir kadın yanında 3 oğlu ve kocası vardı.Boy boylardı.Kadın tuvalete götürmek için kalkınca küçük oğlunu tekrar hamile olduğuu gördük.Dönünce biraz sohbt ettik 4.oğlanmış.Hedefim 5 çocuk.5.si kız eminim dedi:bbo:
Cesaretinizi tebrik ederim dedim,Çok seviyorum çocukları dedi.Manevi ve maddi olarakda yeterli durumda olduğumuzdan tek işim çocuk yapmak oldu dedi:bbo:

Bu arada hafta içi bi pizzacıya gitttik,bir kadın yanında 3 oğlu ve kocası vardı.Boy boylardı.Kadın tuvalete götürmek için kalkınca küçük oğlunu tekrar hamile olduğuu gördük.Dönünce biraz sohbt ettik 4.oğlanmış.Hedefim 5 çocuk.5.si kız eminim dedi:bbo:
Cesaretinizi tebrik ederim dedim,Çok seviyorum çocukları dedi.Manevi ve maddi olarakda yeterli durumda olduğumuzdan tek işim çocuk yapmak oldu dedi:bbo:

helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum hanım ablaya valla 1 kardeşi olsun yeter eşime kalsa arada bir esiyor kalabalık olalım diyor ama oda farkında zorluğun herşeyini düşününce 2 tane yeter diyorum bende karşıyım yalnız bırakmaya oğlumu büyüyüpde neden kardeşim olmadı diye söyletmek istemem kendimesempatiksalakcinni

benimki de 2009 mart doğumlu ve biz bu ay bıraktık korunmayı..yumurtlama dönemime dikkat ettim bakalım tutacakmı..araları fazla olsun istemiyorum ben..Allah bilir zamanını ama bana kalsa araları 2.5-3 ten fazla olmamalı..arkadaşım kazara hamile kaldı ilki 8 aylıkken şimdi araları 17 ay görseniz çok rahat büyütüyor..ilk zamanlar yanında annesi kaldı zor zamnı geçirene kadar..şimdi çok iyi..hem sıkılmıyorlar birbirlerine arkadaş oluyorlar,hem yeme düzenleri çok iyi birbirlerini örnek alıp yiyorlar..çok hoşuma gidiyor.

Bende ikinciyle aralari cok olmasin istedim hep,ama benim ikinci baya bi acele etti,daha oglum 5 aylik ben 10 haftalik hamileyim ... Yani aralarinda Allah izin verirse tam bir yas olacak hatta bi kac gun belki ayni yasta olacaklar :))

Baya zorlanacagim ilk baslarda ama,insallah ikinci bebegim biraz uslu olursa ustesinden gelirim insallah. Simdi oglum braz huzursuz reflusu var bu yaklasik 6 aydan sonra azalirmis insallah oyle olurda bende biraz rahatlarim ikinci gelince..

mihriban allah kolaylık versin canım ilk başlarda zor olur ama sonra rahatlarsın inşallah 2. bebeğinde uslu olur dediğin gibi o doğana kadarda abisinin reflüsü iyileşir sende rahat edersin

Offf benimde kafamı kurcalayan bir konu bu birkaç aydır.
Yaş malum 30 oldu,saçımda da tek tük beyazlar var
genetik.Hem yaş geçmeden hem de boyatamıycam
için saçım iyice beyazlayıp piskolojim bozulmadan
olacaksa şimdi olsun diyorum.Tabii allahın takdiri
kısmet bu işler de.Kızım 2 yaş 2 aylık ve çalışıyorum
annem bakıyor şu an. lütfen 2
çocuklu bayanların önerilerini bekliyorum

bende cok seviyorum cocukları cok istiyorumda aslında ama korkuyorum oğlumu büyütürken ben kendimi çok yıprattım cok zorlandım şimdi aynı şeyleri yaşamak cok zor geliyor.Ki oğlum okadar da uslu bi bebekdiki ben böyle gözüm korktu 2. bide diyorum yaramaz olursa kafayı yerim herhalde.O yüzden vaz geçiyorum 2. den.Oğlum 5-6 yaşına geldiğinde bidaha düşünicem ama cok zor bi ihtimal şu anda

Ben 2010 mart annesiyim zorunlu sezeryan oldum şu sıralar adet düzensizliği yaşıyorum doktora gidip bi muane olmam lazım ve sorucam sezeryandan ne kadar süre sonra doktor önerirse hemen düşünüyorum ortalama 2 yıl diyecektir büyük bi ihtimalle
çocuk dünyanın en güzel ama en zor şeyiymiş bu 2 sebepten dolayı işin zor kısmını bitirip onları büyütüp keyfime bakmak istiyorum.. süprizzzzz

Bende ikinciyi istiyorum. kızım şimdi 1 yaşında. Eşime dün akşam çıtlattım. Hele bi bu elden çıksın dedi. Bende ha zaten bugün hamile kalıp yarın doğurcam demi dedim... koskoca 9 ay o zamana kadar defne 2 yaşına yaklaşır arayı fazla uzatmayalım dedim. Bişey demedi. Bişey dememesi bile benim için iyi. Başka zaman olsa hemen yok derdi.

bende ıkıcıyı ısteyenlerdenım hemde zor bır kızım olmasına ragmen ama sanırım daha zamanı var su an bızım ıcın erken cunku daha ufak kızım
allah ısteyen herkese versın

ben de 2009 mart annesiyim.doğurmadan önce çocuk sesine dahi tahammülüm yoktu ama bebeğim büyüdükçe ona aşık oldum.şimdi düşünüyorum bir tane daha olsa onun gibi şeker bir şey isterim ama çocuk büyütmek çok yıpratıcı bir şey bana göre ve çok da zor.o yüzden istememe rağmen bir tane daha yapmamaya kararlıyım.sevgisi dünyaya değişilmez,gönül bir tane daha istese de tekrar bir hamilelik,o doğum ve uykusuz geçen bunalımlı gecelerime dönmeyi gözüm bir daha yemiyor.belki saçma bir düşünce içindeyim ama böyle işte.allah isteyenlere hemen versin inşallah:Saruboceq:

2009 mart annesiyim..daha öncede burda yazdığım gibi 2. düşünüyordum bu ay korunmadım.yarın regl günüm ama dayanamayıp bugün test yaptım pozitif çıktı..gerçi 2. çizgi silik ama çokta değil yani görünüyor sonuçta.2. çizgi beta hcg hormonu salgılanmadan çıkmazmış..mümkün değilmiş..hafif olsa bile pozitiftir diyor dr.

hatta buda resmi

14qn9v.jpg

benimde aynen öyle çıkmışdı canım gözün aydın umarım sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip meleğini kucağına alırsın

Back