Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar büyük konuşmayınnnn istemesem ben istemezdim
ilk kızım doğduğunda allahım buna uzun ömürler ver bana başka çocuk verme diye dualar eden ve kızım 10 yaşına grene kadarda tövbeler eden aman aman bir tane daha büyütmekmi allah korusun allah isteyene versin bana değil diyen ben kızım 10 yaşına girdikten sonra mumla arar oldum 2 düşük yaptım sanırım allahın zoruna gitti 3 sene kadar uğraştım yanitoplm 6 sene kadar ve çok şükür şimdiki kızımı kucağıma aldım
inanın 2. ler özellikle arası fazlaysa çok daha farklı oluyor el bebek gül bebek büyüyor ve sanki elinizde oyuncak bebek oluyor ilki kadar zorlanmıyorsunuz hta büyümesede tadına iyice varsam diyorsunuz
yani deme şu ki benim yaptığım hatayı yapmayın büyük konuşmayın çok pişman olursunuz ilerde
canım işe bende dönmek istemiyorum kızımı bırakıp.bari birlikte yapalımda beraber büyütelim yine.bu arada mayısta olursa kuzucuk yine mart annesi oluruz.ama bir eve bir balık yeter diye düşünüyorum.düşünsene eve bi geliyosun çocukların her biri bir köşede ağlıyo kaydirigubbakcemile3Ben işe geri dönmek istemiyooom!:1no2:
o yüzden ikinciyi Mayıs'ta yapıcam kafaya koydum.:teytey:
zaten istiyoruz birlikte büyürler :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
hayırlısı olsun isteyenlere...tecrübeli anneler konuşur o zaman:)
ya benim aklım ikinci bir çocuğu bu kadar sevebilmeyi almıyor.yani sevemez ona haksızlık edermişim gibi geliyor.yada onunla bu kadar ilgilenmezmişiz gibi.bunda tecrübesiz olduğumuz için eşimde bende gözünün içine bakıyoruz.gık dese hemen yanındayız.çozuk ağlamayı bile zor öğrendi bizzim yüzümüzden ama ikincide böyle olmaz,çünkü artık biliyoruzki ağlayınca bişey olmuyo veya her ağlama hastalık belirtisi değil.e öyle oluncada insan biraz daha az ilgileniyor tabi.şimdi ikinci olsa ben bunun kadar ilgilenemem gibi geliyor.bunun kadar hevesimizde olmaz herhalde.bu ilkti ya ilk başka olur gibi geliyor sanki.ama ikinci olanlarda her çocuk aynı seviliyor diyor.amaan aklım karıştı.kızım başka bence.
güle güle büyüt canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışıztamamen katiliyorum. bende oglumdan sonra aman istemem, olmasin, Rabbim isteyenlere versin dedim. oglum 6 yasina geldiginde ikinci istemeye basladik. hamile kaldim ama dusuk yaptim. ardindan yine kaldim ama bos gebelik kurtaj oldum. sonra bir turlu olmadi olmadi. herhalde Rabbim'in gucune gitti dedim bende hep. gece gunduz aglaya aglaya yalvardim. iki kez asilama yaptirdik. ikincisi tuttu ama bebek gelismedi yine kurtaj oldum. tamam artik olmiycak dedikten 3 ay sonra kizima hamile kaldim. 9 ay her an ona birsey olucak korkusuyla yasadim. Rabbim'e cok sukur kizim simdi kollarimda. Rabbim bu guzel duyguyu bir kez daha yasatti cok sukur.
selencenin dedigi gibi ikinci farkli seviliyo. insan tecrubeli oluyor. oglumda bir an once buyuse diye bakardim simdi her saniyenin tadini cikarmaya bakiyorum.opuyorumnanaktan
Ben işe geri dönmek istemiyooom!:1no2:
o yüzden ikinciyi Mayıs'ta yapıcam kafaya koydum.:teytey:
zaten istiyoruz birlikte büyürler :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
evet bencede Allah hepsinin sevgisini ayrı ayrı verir.doğum gözümü korkutmasa düşünüyorum artık ama zor geliyor doğum da bakımı da.kesinlikle katilmiyorum. oglum dogduktan sonra hayatimin ortasina cuk diye oturdu. onsuz hicbirsey yapmadim ve senin gibi acaba baska cocuk sevebilirmiyim dedim. uzun sure dusunmedim ogluma haksizlik olmasin, onun ilklerini kacirmayayim diye.
9 sene sonra kizim girdi hayatima ama ne giris. gozunun icine bakiyoruz kari-koca. her yeni bir seyde nasil heyecanlaniyoruz anlatamam. ilk disini, ilk adimini, ilk anneyi nasil heyecanla bekliyorum bilemezsin. demek ki Rabbim yeniden veriyo o sevgiyi ve takrar tekrar yasaniyor bu guzel duygu.opuyorumnanaktan