Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2009 mart annesiyim..daha öncede burda yazdığım gibi 2. düşünüyordum bu ay korunmadım.yarın regl günüm ama dayanamayıp bugün test yaptım pozitif çıktı..gerçi 2. çizgi silik ama çokta değil yani görünüyor sonuçta.2. çizgi beta hcg hormonu salgılanmadan çıkmazmış..mümkün değilmiş..hafif olsa bile pozitiftir diyor dr.
hatta buda resmi
Merhaba canim,bende 2009 Mart annesiyim. Bir oglum var 5 aylik, Allah nasip ederse ben yine Mart annesi olacagim :)) suanda 12 haftalik hamileyim Tahmini dogum tarihim 12 mart ,oglumunkide 15 martti yani tam bir yil olacak aralarinda Allah nasip ederse..
Ben cok mutluyum ikincide geldigi icin. Ne guzel ikisi bir aradan cikar..
Aslinda cok zor bir bebegim vardi ilk 3 ayim kabus gibi gecti diyebilirim,lohusalik bunalimina girdim sutum azdi oglum durmuyordu surekli agliyordu,ama bence en zoru ilk 2-3 ay ondan sonra zorlugu azaliyor. Cok sirinlesiyor sipalar :))
Allahim isteyen herkese nasip etsin..
bende 2009 mart annesıyım ve dun ıkıncıye hamıle oldugumu ogrendım aslında planlamıyoduk yazın dusunuyorduk bıze süprızz yaptı ıkısı bır arda buyucekler
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımbende 2009 mart annesıyım ve dun ıkıncıye hamıle oldugumu ogrendım aslında planlamıyoduk yazın dusunuyorduk bıze süprızz yaptı ıkısı bır arda buyucekler