• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinciyi düşünüyor musunuz?

nasipse inşallah mart annesi olucam
3.5 yıllık evliyim eşim biraz tedirgindi bebek konusunda zor karar verdi ama şimdi sabırsızlıkla bekliyor bebeğimizi ben bi kardeşi olsun isterim zamanı gelince eşim ilk başlarda bir tane yeter diyordu şimdi son zamanlara yaklaştıkca ilkine doyamazsam bir tane daha yaparız diyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ama kardeş çok önemli olmalı bence
bende senin gibi düşünüyordum ve herkes bana sen ilkini bi doğur sonra tekrar konuşuruz diyordu kaydirigubbakcemile3 şimdi bizimki doğduda büyüdü bile.ama ben eskisi gibi kesin kardeşi olmalı,aman bunu çok sevdim iki daha yapıyım diyemiyorum çünkü doğumum ve bebeğimi yalnız büyütüüğüm için bakımı bana çok zor geldi.tabi kardeş önemli ama en azından acelesi yok diyorum artık.sana iyi doğumlar diliyorum.herkes benim gibi olacak diye bişey yok tabi.Allah sağlık versin annelere ve tüm bebeişlerimize...

ben 28 yasındayım martta kızım 1 yasına gırcek bebk konusunda hala kararsızım bı kardesı olsun cok ıstıyorum ama cok yıprandım cunku kızım cok huzursuz gece uyumaz gunuz uyumaz cok hareketlı bı bebk yanı yasımıda yazmamın nedenı yas gecıyo yanı6 yasını beklersem gelcem 35 yasına o zamanda hıc kaldıramam dıye korkuyorum napcam bılmıyorum senye hamıle kalım kızım 3 yasındayken dogar dıye dusunuyorum oyle mı yapsam acaba ypksa hıcmı dusunmesem kararsızımbilmiyorumkismile

valla ben ısrarla ikinci düşünmeyenlerdenim. ama arada az fark olsunda ikisi bir büyüsün diyede düşünmüyorum. ne yani a4radan çıksın der gibi. ama bir kardeşi olmalı elbette. ama daha diil belki 5 sene sonra falan ancak. birlikte oynamalrı diil bence ileriki yıllarda birbirlerine destek olabilmeleri çok önemli. ama kesinlikle kalabalık bir aile olmak istemiyorum....

Topic ilk açıldığında ikinciyi hemen yapıcam yazmıştım sanırım. Şu an fikirlerim acayip değişti. Can yürümeye başladı ve çocuk büyütmek ne demekmiş şimdi anladım. Gece yattığımda resman bayılıp uyuyorum yorgunluktan.artık karakteri de şekillenmeye başladı, tercihlerini, isteklerini, istemediklerini büyük bir azimle belirtiyor. Kendi başına yemek ve tuvalet ihtiyacını karşılayana kadar erteledim ben kardeş olayını.

benim iki tane bebisim var buyuk oglum 1 agustosta 3 yasini dolduracak bide 2009 mart dogumlu bir bebisim var ilk oglumun dogum gununde hamile kaldim aralarinda tam 19 ay var ama ikinci bebegim kaza ile oldu ikinciyi cok istiyordum ama hemen degil oglum once okula baslamasi gerekiyordu ama nasip kismet boyleymis yinede hic sikayetim yok allaha sukur ikisi beraber buyup gidiyorlar
sadece en kotu yani hemen hamile kaldigin zaman ilki gibi tadini cikaramiyorsun cunku surekli bakman gereken bir cocugun var evde

allah izin verirse ve eger ozaman hala istiyorsam 3. bebegimi bi 10 sene sonra dusunuyorum ozaman cocuklarimda buyur bende rahat bir sekilde tekrar hamileligimin tadini cikaririm diye dusunuyorum ama belli olmaz belkide istemem allah bilir hayirlisi neyse o olsun

Şartlarım el verse, biraz maddi durumum olsa, bakabilecek birileri olsa hiç durmaz hemen ikinciyi yapardım.. Zor geçen gecelere rağmen koşturmalara rağmen birlikte büyürlerdi iyi olurdu.
Biz 5 kardeşiz. Ben tam ortancı çocuğum. Benim bir büyüğüm benden tam 2 yaş büyük bir küçüğüm ise 1.5 yaş küçük. Bambaşka birşey birlikte büyümek.

Şartlarım el verse, biraz maddi durumum olsa, bakabilecek birileri olsa hiç durmaz hemen ikinciyi yapardım.. Zor geçen gecelere rağmen koşturmalara rağmen birlikte büyürlerdi iyi olurdu..

melekcim ahanda bu düşüncene ve hayaline katılıyorum.ne güzel özetlemişsin..ağzını öpeyim emi yawrım :))

ben 27 saat sanci üzerine asla birdaha cocuk yapmam diyordum ki
oglumu 6 sene sonra nasip etti rabbim bana
sonra oglum 1 yasina geldi ve ben ikinciyi düsünmeye basladim 1.5 senede bunu bekledim oglum mansallah cok hareketli dur dedigim yerde durmaz ama yinede cesaretlendim ve rabbim beni oglumdaki kadar bekletmedi iyiki yapmisim diyorum
yas ilerledikcede sanirim cogunuz ayni fikirde olacaktir kardes gibisi yok bence

bende senin gibi düşünüyordum ve herkes bana sen ilkini bi doğur sonra tekrar konuşuruz diyordu kaydirigubbakcemile3 şimdi bizimki doğduda büyüdü bile.ama ben eskisi gibi kesin kardeşi olmalı,aman bunu çok sevdim iki daha yapıyım diyemiyorum çünkü doğumum ve bebeğimi yalnız büyütüüğüm için bakımı bana çok zor geldi.tabi kardeş önemli ama en azından acelesi yok diyorum artık.sana iyi doğumlar diliyorum.herkes benim gibi olacak diye bişey yok tabi.Allah sağlık versin annelere ve tüm bebeişlerimize...

merhaba sheylaa, özelden mesaj yazamıyorum yeni olduğum için, başkentte ne sorun yaşamıştın? hemşireler ilgisizler mi? doktorun kimdi? ben ankara veya başkenti düşünüorum. yardımcı olursan sevinirim

kızlar daha oncede yazmıstı bebek konusunda kararsızım dıye ama dun gece bı kaza oldu:)yumurtalaam tarıhımin bıtısnden 2 gun sonra yanı sızce hamıle kalmıs olabılırmıyım yumurtlama gunum degıldı ama ıcımde suphe var sızce?

Kader hayırlısı olsun diyelim arkadaşım :)

ayy melekcıgım sagol ama suan ıcın hazır degılım sanırım kafam karısık bu ay regl olsaydım gercı 10 gun var ılk defa ıple cekıyorum kaldım mı yaaaadelikafadulden

Ay kader hanım bı an bana olmuŞ gıbı panıkledım.ben hem ıkıncıyı dÜŞÜnen hemde acele etmekten korkan bırıyım lÜtfen test yapıp sonucu bızede bıldırın.belkı cesaret olur.sanırım kızınızın ısmı sudem eylÜl.benımkıde sude naz adaŞ sayılırlar.

Ay kader hanım bİ an bana olmuŞ gİbİ panİkledİm.ben hem İkİncİyİ dÜŞÜnen hemde acele etmekten korkan bİrİyİm lÜtfen test yapıp sonucu bİzede bİldİrİn.belkİ cesaret olur.sanırım kızınızın İsmİ sudem eylÜl.benİmkİde sude naz adaŞ sayılırlar.

canım regl gunlerım zatn ıkı aydır sapıtmıs durumda one dogru gelıyodu daha cokk erken ya kızım henuz 1 yasına bu ayın 25 ınde gırcek mart 10 regl gunummus hesaplayıcı oyle dedikaydirigubbakcemile2 sonucu bıldırcem evet kızımla adas sayılırlar senın kızın ne kadarlık

ayy ne güzel bi haber doğana kadar kızın iki yaşında olur ve aralarında 2 yaş olur arkadaş gibi büyürler çok imrenirim böyle kardeşlere eskiden beri.hayırlısı olsun hakkında canım

ayy ne güzel bi haber doğana kadar kızın iki yaşında olur ve aralarında 2 yaş olur arkadaş gibi büyürler çok imrenirim böyle kardeşlere eskiden beri.hayırlısı olsun hakkında canım

amin canım ama ıste emın olamıyorum bıde yumurtlama gunumun sona erdıgı gunden sonraya yoktur belkıde

eski yi okudumda ne kadar da büyük konuşmuşum.oğlum 16 aylık olacak nerdeyse.ama ben daha şimdiden hamileleri görüp özenmeye başladım.yani anlayacağınız ben ikinciyi istiyorum evet hemde çok istiyorum.o zor günleri unutmuş değil ama yinede istiyorum işte.bi de kızım olsun cicili bicil giydireyim saçlarına rengarenk tokalar takayım.abisiyle oynasınlar adı da zeynep olsun..
ayy ne güzel hayaller kurdum şimdi inşallah gerçek olur

kızım şu anda 3.5 aylık ve bende 2. yi istiyorum çok keyifli bi hamilelik geçirdimmm özledim şimdidenn

benimde hamilelik ve doğum çok çok rahattı ama doğum sonrası fenaydı.3 ay zaten depresyondatdım çünkü oğlum 3 ay hiç uyumadı.kolik bir bebekti ama olsun belki kızım uslu olur.

oğlumun bu ay 3.yaş gününü kutladık..eşim ve ben 2. çocuğu düşünmüyoruz şu an ve önümüzdeki 10 yıl daha bakalım 35 yaşımda 1 tane daha yapabilirim..hayırlısı:hulya:

Back