bende senin gibi düşünüyordum ve herkes bana sen ilkini bi doğur sonra tekrar konuşuruz diyordu kaydirigubbakcemile3 şimdi bizimki doğduda büyüdü bile.ama ben eskisi gibi kesin kardeşi olmalı,aman bunu çok sevdim iki daha yapıyım diyemiyorum çünkü doğumum ve bebeğimi yalnız büyütüüğüm için bakımı bana çok zor geldi.tabi kardeş önemli ama en azından acelesi yok diyorum artık.sana iyi doğumlar diliyorum.herkes benim gibi olacak diye bişey yok tabi.Allah sağlık versin annelere ve tüm bebeişlerimize...nasipse inşallah mart annesi olucam
3.5 yıllık evliyim eşim biraz tedirgindi bebek konusunda zor karar verdi ama şimdi sabırsızlıkla bekliyor bebeğimizi ben bi kardeşi olsun isterim zamanı gelince eşim ilk başlarda bir tane yeter diyordu şimdi son zamanlara yaklaştıkca ilkine doyamazsam bir tane daha yaparız diyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ama kardeş çok önemli olmalı bence
Şartlarım el verse, biraz maddi durumum olsa, bakabilecek birileri olsa hiç durmaz hemen ikinciyi yapardım.. Zor geçen gecelere rağmen koşturmalara rağmen birlikte büyürlerdi iyi olurdu..
bende senin gibi düşünüyordum ve herkes bana sen ilkini bi doğur sonra tekrar konuşuruz diyordu kaydirigubbakcemile3 şimdi bizimki doğduda büyüdü bile.ama ben eskisi gibi kesin kardeşi olmalı,aman bunu çok sevdim iki daha yapıyım diyemiyorum çünkü doğumum ve bebeğimi yalnız büyütüüğüm için bakımı bana çok zor geldi.tabi kardeş önemli ama en azından acelesi yok diyorum artık.sana iyi doğumlar diliyorum.herkes benim gibi olacak diye bişey yok tabi.Allah sağlık versin annelere ve tüm bebeişlerimize...
Kader hayırlısı olsun diyelim arkadaşım :)
Ay kader hanım bİ an bana olmuŞ gİbİ panİkledİm.ben hem İkİncİyİ dÜŞÜnen hemde acele etmekten korkan bİrİyİm lÜtfen test yapıp sonucu bİzede bİldİrİn.belkİ cesaret olur.sanırım kızınızın İsmİ sudem eylÜl.benİmkİde sude naz adaŞ sayılırlar.
ayy ne güzel bi haber doğana kadar kızın iki yaşında olur ve aralarında 2 yaş olur arkadaş gibi büyürler çok imrenirim böyle kardeşlere eskiden beri.hayırlısı olsun hakkında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?