ikinciye hamileyim ve hazır değilim

Ben kendimden örnek vereyim size. Çocuğum 2 yaşındayken hamile kaldım. Emziriyorum diye çok ağladım sütten keseceğim için istemiyordum hamilelik falan ama olmuştu. İş için çocuğumu da alıp şehir dışında 2 ay kalmam gerekiyordu ve zorlu toplantıları çocuğumla tek başına babasından uzakta bakmam lazım di . İkinci sürpriz hamilelik beni mental olarak bitirdi.
Bir hafta sonra boş gebelik olduğundan düştü. İşlerimi yoluna koyunca bu sefer ben istedim. Ama olmuyor. Doktor doktor geziyoruz ben ve eşim.
Tam 4 yıl oldu hala bir kez bile hamile kalamadim tekrar .
Bilmem anlatabildim mi

Ben bile eşimi boğasım geliyor kimi zaman ve pek iyi değiliz ama ikinciyi istiyorum bazen çünkü evlat insanın içi istiyor anne yüreği.. en çok da evladına kardeş istiyor çünkü kardeş çok kıymetli. Kızınız daha çocuk ama siz yetişkinsiniz eğer kalbiniz sizin de istiyorsa bir orta yol bulursunuz inşallah

ben size kürtaj olucam diye birşey yazmadım, ama o kadar dolusunuz ki yaşadığınız sıkıntıları kafası karışmış konuşma veya dertleşme amacı ile konuyu açan ve zaten karışık duygular içinde olan hemcinsini yerin dibine sokma hakkını kendinde görüyorsun

munevers hanim, bu yorumun kesinlikle size degildi bastan itibaren baktim sadece ilk yazdigim yorumlar sizeydi ve sizde tesekkur ederim fikrinizi paylastiginiz icin dediniz sizinle ilgili olan kismi orda kapanmis. Ben diger arkadasa kendi derdimi anlatmisim burda , siz daha bugun gormussunuz benim bu yorumumu ,onun icin sizde bu dusunceye yol acmis.Konuyu basa alarak bu yorumuma gelirseniz sizde hatirlar anlarsiniz. Yinede ben ozur dilerim.Asla size anlasildigi sekilde davranmak haddim degil. AMA tekrar soyluyorum , bu yorum sizin konunuzdan bagimsizz.Zatende parantez icinde yazmisim.bilerek aldiranlar ahirette vebali diye. Cok uzuldum dusuncenize ,Kuran hakki icin inanin, yeminle size degildi bu yazdigim.

Karninızdaki de sizin çocuğunuz belki kızınız belki de oğlunuz. 12 yaşındaki kızınız kardeş istemiyor olabilir ama ya karninızdaki çocuğunuz ? Belki o ablası olmasını istiyor ? Onu sevin, ona odaklanın. Madem böyle korkularınız vardı keşke eşiniz korunsaydi. Bende 35 yaşında anne oldum. Rabbim izin verirse ikinciyi de istiyorum ki bende çalışan bir anneyim. Kardeş demek can demek, el oğlu/kızı sırtını döndüğünde tek baki kalan kardeştir. Yarın bir gün siz yaslanacaksiniz kızınız hayatta tek kalmasin bir tane kardeşi olsun ki güçlü olsun. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Hpv yi nasıl kaptım sorguladın mi yani cinsel yolla bulasiyor ya eşinle bir psoblem yaşadın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…