- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
4 yıl sonunda güzel çalışırsan ne olursa olsun atanırsınArkadaşlar herkese merhaba.
Umarım uzatmadan derdimi anlatabilirim. Şuan 26 yaşındayım ve lisans mezunuyum hatta okuduğum bölümden yüksek lisansta yaptım. Bölümümün ataması çok yüksek olduğu için özelde bir şirkette çalışıyorum. Çalışma şartlarım zor .Hayalim hep öğretmen olmaktı. Öylesine sınava girdim, fena bir puan almadım ve tercih yapıp yaşadığım şehirde 4 yıllık Çocuk Gelişimi bölümünü kazandım.
Biraz araştırdım atama puanları fena durmuyor. Ama ben okulu bitirene kadar yükselir de atanamazsam diye korkuyorum biraz açıkcası. Sanırım açık öğretim de de açılmış o da eklenirse bir sürü mezun verecek 4 yıla kadar. Okuduğumla kalacağım diyorum. Okumayı çok seviyorum kesinlikle boşa değil fakat okuyup okuyup atanamamaktan korkuyorum. Ve sanırım sürekli sınavlara girmekten biraz yoruldum ve bıktım. Artık atanıp işime gücüme bakmak istiyorum.
Sizce bu yaştan sonra okumak nasıl olur ? Mezun olduğumda 30 yaşında olacağım. Bölüm ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? 4 yıl içinde ki olabilecek puanlar ile ilgili öngörüleri vardır belki. Buraya kadar okuyup zahmet ettiğiniz için çokça öpüyorum :*
yaşım 31 , 1987 doğumluyum memurum ,bir oğlum var,iki üniversite bitirdim ...Arkadaşlar herkese merhaba.
Umarım uzatmadan derdimi anlatabilirim. Şuan 26 yaşındayım ve lisans mezunuyum hatta okuduğum bölümden yüksek lisansta yaptım. Bölümümün ataması çok yüksek olduğu için özelde bir şirkette çalışıyorum. Çalışma şartlarım zor .Hayalim hep öğretmen olmaktı. Öylesine sınava girdim, fena bir puan almadım ve tercih yapıp yaşadığım şehirde 4 yıllık Çocuk Gelişimi bölümünü kazandım.
Biraz araştırdım atama puanları fena durmuyor. Ama ben okulu bitirene kadar yükselir de atanamazsam diye korkuyorum biraz açıkcası. Sanırım açık öğretim de de açılmış o da eklenirse bir sürü mezun verecek 4 yıla kadar. Okuduğumla kalacağım diyorum. Okumayı çok seviyorum kesinlikle boşa değil fakat okuyup okuyup atanamamaktan korkuyorum. Ve sanırım sürekli sınavlara girmekten biraz yoruldum ve bıktım. Artık atanıp işime gücüme bakmak istiyorum.
Sizce bu yaştan sonra okumak nasıl olur ? Mezun olduğumda 30 yaşında olacağım. Bölüm ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? 4 yıl içinde ki olabilecek puanlar ile ilgili öngörüleri vardır belki. Buraya kadar okuyup zahmet ettiğiniz için çokça öpüyorum :*
Merhaba. Biraz düşündüm ve hazır kazanmışken başlamaya karar verdim. Eğer yapamazsam , zorlanırsam dondururum okulu. Atama puanları öngörülere göre baya artacak diyorlar. 99 olur diyen bile var :/ Yine de bölümü seviyorum ve aksilik olmadığı müddetçe okumayı düşünüyorum şimdilikNeye karar verdiniz? Merak ettim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için :) umarım bende atanırım okuduktan sonra. Artık atanmak ve işimi gücümü bilmek istiyorum özel de çalışmak çok zor. Aslında puanlar yükselir de atanamazsam falan diye korkum bir tek bu. Zaman ayırıp yazdığınız için tekrardan teşekkürleryaşım 31 , 1987 doğumluyum memurum ,bir oğlum var,iki üniversite bitirdim ...
ikinci üniversite kapsamında tarih lisans bölümüne kayıt oldum hatta iş yerinde an itibari ile boşluğum var ders çalışıyorum,okumanın kariyer yapmanın yaşı yoktur..dişi bir Ortaylı (ilber ortaylı) olmaktan beni alıkoyan nedir size
gelecek kaygısı ile girmeyin bu işe başarılar dilerim.
Umarım öyle olur. Aslında çalışmayı ihmal etmemeyi düşünüyorum. Ama atama puanı 99 olur diyen bile var :/ Umarım sadece abartıdır4 yıl sonunda güzel çalışırsan ne olursa olsun atanırsın
Hayırlı olsun umduğunuz gibi olur umarım. 99 mu? Abartsalar bari.. Tamam yükselebilir fakat hiç belli olmaz zorunlu hale gelirse hiç de yükselmez mantık çerçevesinde konuşanlar hariç kulak asmayın bence.Merhaba. Biraz düşündüm ve hazır kazanmışken başlamaya karar verdim. Eğer yapamazsam , zorlanırsam dondururum okulu. Atama puanları öngörülere göre baya artacak diyorlar. 99 olur diyen bile var :/ Yine de bölümü seviyorum ve aksilik olmadığı müddetçe okumayı düşünüyorum şimdilik
60 binden fazla kayıt olacak, 4 yıla İİBF sinin puanlarını geçecek, 99 lara dayanacak diyen çok kişi var. Yükselecek elbet ama 99 gerçekten manidar :) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim siz ne yaptınız ?Hayırlı olsun umduğunuz gibi olur umarım. 99 mu? Abartsalar bari.. Tamam yükselebilir fakat hiç belli olmaz zorunlu hale gelirse hiç de yükselmez mantık çerçevesinde konuşanlar hariç kulak asmayın bence.
Ben isg'ye kayıt yaptırdım onun ataması bile yok :) daha sonra lisans sosyal hizmete tamamlarım herhalde.. Puanı yükseltmeyen bölüm kalmadı ki :/60 binden fazla kayıt olacak, 4 yıla İİBF sinin puanlarını geçecek, 99 lara dayanacak diyen çok kişi var. Yükselecek elbet ama 99 gerçekten manidar :) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim siz ne yaptınız ?
Darısı başıma olur inşallah. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Yükselirse de ne kadar yükselecek görmek lazım. Öyle ya da böyle zaman geçiyor bari istediğim bir şeyi yapmış olayım şans belki güler diyerek okuyacağım aslında
Annenizi tebrik ederim. Başarılarının da devamını gönülden diliyorum. Çok takdir ederim böyle kadınları. Umarım ataması artar bölümün dediğiniz gibi. Artık bunu okumadan anlamam zor elbet. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Akrabanızı da takmayın lütfen. Boş bulunmaktan mıdır cahillikten midir kötü niyetten midir ben de bilmiyorum ama sürekli böyle insanlar ile ben de muhattap olmak zorunda kalıyorum. He diyip geçmek en iyisi galiba :)Aynen öyleAnnem 40 yaşında açıktan ortaokula başladı.Meslek Lisesi bitirdi derslere giderek.Ön lisans okuyor şimdi.1 dönem uzattı.
Toplamda 6 yılda yaptı bunları.
Bi de bazı bölgelerde 3 yaştan itibaren okul öncesi pilot olarak başladı.Belki de artacak ataması.
İnsanlar başkalarını bozunca üzünce mutlu oluyor sanki.
Ortaokul mezunu akrabam da bana KPSS’den 70 alsan bari demişti
İSG Belgesi almış iki arkadaşım çok iyi maaşlar ile çalışıyorlar. Bir dönem benim de aklım gitmedi değil o bölüme. Ama özel de çalışmak istemediğim için vazgeçtim. Yoksa maaşı ve koşulları çok iyi gerçekten. Ama ben özelden bıktım galiba. En iyisi bile gözümde değil. Bahsettiğim arkadaşlarım çalışma saatleri konusunda da gayet rahatlar. Doğru tercih gibi duruyor hakkınız da hayırlısı olsun umarımBen isg'ye kayıt yaptırdım onun ataması bile yok :) daha sonra lisans sosyal hizmete tamamlarım herhalde.. Puanı yükseltmeyen bölüm kalmadı ki :/
Evet haklısınız. Ama forumları bir görseniz etkilenmemek elde değil. Atama puanı 99 olur diyen mi , mezunu 100 bini geçer diyen mi , İİBF den bile kötü duruma gelecek diyen mi. Haliyle etkilendim sanırım çünkü artık atanıp istediğim işi yapmak istiyorum. Umarım başarabilirim başarı ve şans benden yana olur. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için :)Öngörüde bulunmanız imkansız. 4 sene önce hukuk fakültesi puanlarıyla pdr ye giden, boş kağıt verse atanacak olan öğrencilerim 80 puanla atanamadı.
Öngörü imkansız. Risk alacaksınız.
Umarım öyle olur ama bende tam tersine internetteki olumsuz yorumları görünce canım sıkıldı,hayırlısı olsun.İSG Belgesi almış iki arkadaşım çok iyi maaşlar ile çalışıyorlar. Bir dönem benim de aklım gitmedi değil o bölüme. Ama özel de çalışmak istemediğim için vazgeçtim. Yoksa maaşı ve koşulları çok iyi gerçekten. Ama ben özelden bıktım galiba. En iyisi bile gözümde değil. Bahsettiğim arkadaşlarım çalışma saatleri konusunda da gayet rahatlar. Doğru tercih gibi duruyor hakkınız da hayırlısı olsun umarım
Aşırı abartı o laflar tatlımUmarım öyle olur. Aslında çalışmayı ihmal etmemeyi düşünüyorum. Ama atama puanı 99 olur diyen bile var :/ Umarım sadece abartıdır
Bana da öyle geliyor bazen. Umarım dediğiniz gibi olur. Çok teşekkür ederim sevgiler :)Aşırı abartı o laflar tatlım