ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

• Konu Sahibi ece-bebek
ece bebek sen daha uyumadınmı?
madem anne olmak istiyorsun sağlıklı bir vücuda ihtiyacın var demektir.
bunuda düzenli uykulrala destekleyebilirsin.iyi geceler canım
(şimdi diyeceksin ki çok biliyorsunda sen neden uyumuyorsun.inan nöbetçi olmasam hemen uyurdum)a.s

• Konu Sahibi ece-bebek

uyuyamıyorum canım uyku problemim var hiç uyumasam uykum gelmiyor
:a015::a015:

• Konu Sahibi ece-bebek

canım ya valla olsada gitsem keşke çok istedim araştırdım bi ara ama yokki bizim buralarda canım ya ah aaaaaaaahhhhhh çok şanssızım:çok üzgünüm::a015::a015:senağlama

• Konu Sahibi ece-bebek
allah hayırlısını nasip eder inş.:teselli:

• Konu Sahibi ece-bebek
nasılsın arkadaşım iyimisin artık bakalım inş iyisindir vala bende gün sayıyom aşılama yapılacak

• Konu Sahibi ece-bebek
seni çok iyi anlıyorum ama üzülmen yersiz canımmm

negatiflikten kurtul pozitif ol zaten tüp bebek şansın var tekrar denersinnn

• Konu Sahibi ece-bebek
inş allah razı olsun arkadaşım hakkımız da ne hayırlısıysa o olsun

• Konu Sahibi ece-bebek
ece benı senın verdıgın sıteden aramıslar ama telefonun kapalı dıye msj bırakmıslar acaba neden aradılar memorıal hastanesınden aramıslar

• Konu Sahibi ece-bebek
ece benı senın verdıgın sıteden aramıslar ama telefonun kapalı dıye msj bırakmıslar acaba neden aradılar memorıal hastanesınden aramıslar

evet canım benide aramışlardı ama şimdi ne dediklerini tam hatırlamıyorum ama bazı imkanlar var onları söylüyorlar yine ararlar seni bedava muayne filan oluyor inşallah bu sayede başlarsın işte sende cnm:1hug::1hug:

• Konu Sahibi ece-bebek
seni çok iyi anlıyorum ama üzülmen yersiz canımmm

negatiflikten kurtul pozitif ol zaten tüp bebek şansın var tekrar denersinnn

EVET CANIM BENDE ARTIK NEGATİFLİKTEN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM HATTA DÜN BİR KİTAP ALDIM POZİTİF YAŞAMA ON ADIM ADINDA BİR KİTAP HEMEN OKUDUM VE YARIN BİTER İNŞALLAH BAŞARICAM:enbuyukkk:

• Konu Sahibi ece-bebek
nasılsın arkadaşım iyimisin artık bakalım inş iyisindir vala bende gün sayıyom aşılama yapılacak

ÇOK SAOL CANIM ARTIK YAVAŞ YAVAŞ POZİTİF DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIYORUM AYRICA BANA ARKADAŞIM DEDİN YA ÇOK MUTLU OLDUM SAOL CNMşutarafagitti:1hug:

• Konu Sahibi ece-bebek
merhaba hanımlar bende size katılmak istiyorum

• Konu Sahibi ece-bebek

selam canım tabiki katılabilirsin bize dertleşiyoz cnm bizde işte hoşgeldin aramıza inşallah memnun kalırsın sen kaç yıllık evlisin cnm kendinden bahsedermisin biraz :enbuyukkk:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…