ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

merhaba canım ben 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum gelecek ay tedaviye başlıyacağım siz

HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH CANIM ALLAH KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP ETSİN EN ÖNEMLİ Sİ O KAÇ YILLIK EVLİSİN SEN

Ben Tüp Bebek Yaptirali Bir Sene Olacak Bir Ay Sonra Ama Benim Olmadi Canim Yaaaa Yani Ilk Tahlilde Gebelik çikti Ama Sonra Kilerde Tahlil Düşük çikti Ve Bebişde Gitti Işte
çok üzüldüm neyse herşeyde bir hayır vardır 2.yi ne zaman düşünüyorsunuz

CANIM SEN ANKARADAMI YAPTIRDIN HANGİ KİLİNİKTE ACABA SÖYLEYEBİLİRMİSİN ÇÜNKÜ BENDE ORDA YAPTIRIYORUM

CANIM SEN ANKARADAMI YAPTIRDIN HANGİ KİLİNİKTE ACABA SÖYLEYEBİLİRMİSİN ÇÜNKÜ BENDE ORDA YAPTIRIYORUM

BİDE BAK HEYECANLANDIM YAZINI OKUYUNCA SÖYLEYEMEDİM TEBRİK EDERİM CANIM UYYY YERİM BEN ONLARI ALLAH KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN CNM İYİ BAK BEBİŞLERR

merhaba canım ben 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum gelecek ay tedaviye başlıyacağım siz
ben burdayım ama iletişimde bir sorun yaşıyorum galiba cevapları hemen göremiyorum sayfadan çıkıp tekrar girdikten sonra görebiliyorum bunuda acemiliğime verinşutarafagitti

canım 2 yıllık evliyim siz kendinizden bahsedermisiniz rica etsem.

CANIM BURASI BENİM KONUM BAK BEN KENDİMLE İLGİLİ HERŞEYİ YAZDIM 4,5YILLIK EVLİYİM 23 YAŞINDAYIM BEBİŞİM OLMUYOR ÇOK İSTİYORUM 4 DEFA AŞILAMA 1 DEFA TÜP BEBEK YAPTIRDIM ŞİMDİDE YAZIN GELMESİNİ BEKLİYORUM İŞTE BU KADAR CNM

ben burdayım ama iletişimde bir sorun yaşıyorum galiba cevapları hemen göremiyorum sayfadan çıkıp tekrar girdikten sonra görebiliyorum bunuda acemiliğime verinşutarafagitti
seninle ilgili değil canım sayfalarda problem var bende msj bazen göremiyorum,

EVET CNM SENLE İLGİLİ DEİL BENDE ÇIKIP GERİ GİRMEDEN GÖREMİYORUM BAZILARINI PROBLEM VAR BUGÜN AMA ÇÖZÜLÜR İNŞALLAH

canım sonradan farkkettim pardon yaşınız küçük şanslısınız umut edelim güzel düşünelim

tüp bebek tedavisini biraz anlatırmısın zor yanları neler
umarım seni sıkmıyorumdur

tüp bebek tedavisini biraz anlatırmısın zor yanları neler
umarım seni sıkmıyorumdur

HAYIR CANIM NEDEN SIKILAYIMKİ
YARDIMCI OLMAK İSTERİM TABİKİ ASLINDA AŞILAMA YAPTIRDIYSAN BİLİRSİN AYNEN ONUN GİBİ İĞNE VURULUYOSUN İŞTE İKİ GÜNE BİR KONTROLE ÇAĞIRIYORLAR TAHLİL VE ULTRASON İÇİN SONRA YUMURTALAR OLGUNLAŞINCA TOPLAMA İŞLEMİ İÇİN SAAT VERİYORLAR TABİKİ HERKESİN FARKLI OLUYOR ZAMAN AÇISINDAN BENİM YUMURTALARIM TOPLANINCA BANA NARKOZ VERDİLER BEN BİŞEY HİSSETMEDİM AMA ZOR DEİL YANİ O AŞAMASI AMA PSİKOLOJİSİ ACAYİP BOZULUYOR İNSANIN:a015:

yanlış anlamadıysam gebe kaldınız sonra düşük geçirdiniz öylemi

yanlış anlamadıysam gebe kaldınız sonra düşük geçirdiniz öylemi

YANİ CANIM TAM OLARAK BENDE NE OLDUĞUNU HALEN ANLAMIŞ DEĞİLİM YANİ TAM BİR AÇIKLAMA YAPILMADI BENDE ARADA KALDIM ANLAYACAĞIN YANİ GEBELİK TESTİ YAPILDIKTAN SONRA 3 AY BOYUNCA O TAHLİL HAFTADA YAPILMASI GEREKİYORMUŞ BENDE TESTTE POZİTİF ÇIKTI DEDİ DOKTOR SONRA BİR HAFTA SONRA YAPILAN TAHLİLDE HORMON SEVİYESİ DÜŞÜK ÇIKINCA NE OLDUĞUNU BİZDE ANLAMADIK ANLIYACAĞIN BİR HAFTA BOYUNCA BEN KENDİMİ HAMİŞ SANDEM AMA SONRA GİTTİ O TAHLİLDEN ON GÜN SONRADA ADET OLDUM AMA ÇOK AŞIRI ŞEKİLDE YANİ TUTUNAMAMIŞ BEBİŞİMsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…