E
ece-bebek
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ece-bebek
CANIM,ŞİİRİN GERÇEKTEN ÇOK HOŞTU,ELİNE SAĞLIK...
BİLİYO MUSUN,SAYFALARI OKURKEN İLK AKLIMA GELEN ŞEY, SENİN NE KADAR GENÇ OLDUĞUN VE KENDİNİ BU GENCECİK YAŞINA RAĞMEN NE KADAR FAZLA HIRPALADIĞINDI...BEBEĞİM,BEN 30 YAŞIMA GİRDİM..BEBEĞİ SADECE 2 YILDIR DÜŞÜNÜYORUZ...1 DÜŞÜK YAŞADIM,YAKLAŞIK 1 BUÇUK YILÖNCE...ONDAN ÖNCE 5 AY KORUNMAMIŞTIK,5. AYDA HAMİLE KALMIŞTIM..YANİ BEBEK İSTEMEYE 28 YAŞINDA KARAR VERDİM BEN.(VE EŞİM TABİİKİ)
İNAN Kİ BU KADAR STRES YAPARSAN TERS TEPER...
SANA BİR ÖRNEK,,,BENİM ÜNİVERSİTEDE BİR HOCAM VAR..ŞU AN 57 YAŞINDA...GÖRMEDİĞİ TEDAVİ, GİTMEDİĞİ DR KALMADI BEBEK İÇİN..YURTDIŞI DA DAHİL...DRLAR İMKANSIZ DİYORLARMIŞ....BUNLAR DA EN SONUNDA UMUDU KESMİŞLER....ARADAN BAYA ZAMAN GEÇMİŞ,,,BİR BAKMIŞKİ KADIN 3 AYLIK HAMİLE!!!HOCAM, 42 YAŞINDA HAMİLE KALMIŞ,DÜŞÜNE BİLİYOR MUSUN!!! HEM KENDİNDE-HEM EŞİNDE SORUN VARMIŞ...43 YAŞINDA DOĞUM YAPTI..KIZI ŞİMDİ İLKÖĞRETİMDE...
FAZLA ÜSTÜNE DÜŞMEMEK LAZIM İŞTE CANIM...NE ZAMAN YAKASINI BIRAKTIN BU İŞLERİN, O ZAMAN GELİYOR BEBEK SANA...HA BEN BIRAKABİLİYO MUYUM DÜŞÜNMEYİ, HAYIR:) AMA BIRAKMAK GEREK,BİRLİKTE DENEYELİM BUNU....HADİ,GİT EŞİNİN YANINA,SEV ,KOKLA ONU....VE ONU SEVDİĞİN İÇİN BİRLİKTE OL UNUNLA...YUMURTLAMA GÜNÜN OLDUĞU İÇİN DEĞİL!!!
UF AMMA UZUN OLMUŞ,SIKTIYSAM AFEDERSİN :)
SEVGİLER...
CANIM,ŞİİRİN GERÇEKTEN ÇOK HOŞTU,ELİNE SAĞLIK...
BİLİYO MUSUN,SAYFALARI OKURKEN İLK AKLIMA GELEN ŞEY, SENİN NE KADAR GENÇ OLDUĞUN VE KENDİNİ BU GENCECİK YAŞINA RAĞMEN NE KADAR FAZLA HIRPALADIĞINDI...BEBEĞİM,BEN 30 YAŞIMA GİRDİM..BEBEĞİ SADECE 2 YILDIR DÜŞÜNÜYORUZ...1 DÜŞÜK YAŞADIM,YAKLAŞIK 1 BUÇUK YILÖNCE...ONDAN ÖNCE 5 AY KORUNMAMIŞTIK,5. AYDA HAMİLE KALMIŞTIM..YANİ BEBEK İSTEMEYE 28 YAŞINDA KARAR VERDİM BEN.(VE EŞİM TABİİKİ)
İNAN Kİ BU KADAR STRES YAPARSAN TERS TEPER...
SANA BİR ÖRNEK,,,BENİM ÜNİVERSİTEDE BİR HOCAM VAR..ŞU AN 57 YAŞINDA...GÖRMEDİĞİ TEDAVİ, GİTMEDİĞİ DR KALMADI BEBEK İÇİN..YURTDIŞI DA DAHİL...DRLAR İMKANSIZ DİYORLARMIŞ....BUNLAR DA EN SONUNDA UMUDU KESMİŞLER....ARADAN BAYA ZAMAN GEÇMİŞ,,,BİR BAKMIŞKİ KADIN 3 AYLIK HAMİLE!!!HOCAM, 42 YAŞINDA HAMİLE KALMIŞ,DÜŞÜNE BİLİYOR MUSUN!!! HEM KENDİNDE-HEM EŞİNDE SORUN VARMIŞ...43 YAŞINDA DOĞUM YAPTI..KIZI ŞİMDİ İLKÖĞRETİMDE...
FAZLA ÜSTÜNE DÜŞMEMEK LAZIM İŞTE CANIM...NE ZAMAN YAKASINI BIRAKTIN BU İŞLERİN, O ZAMAN GELİYOR BEBEK SANA...HA BEN BIRAKABİLİYO MUYUM DÜŞÜNMEYİ, HAYIR:) AMA BIRAKMAK GEREK,BİRLİKTE DENEYELİM BUNU....HADİ,GİT EŞİNİN YANINA,SEV ,KOKLA ONU....VE ONU SEVDİĞİN İÇİN BİRLİKTE OL UNUNLA...YUMURTLAMA GÜNÜN OLDUĞU İÇİN DEĞİL!!!
UF AMMA UZUN OLMUŞ,SIKTIYSAM AFEDERSİN :)
SEVGİLER...
Bak ece-bebek miniksincap dogru yaziyor! Bende cok begenidim yazdigin siiri. Bence senin daha cok zamanin var birde otuzun üstünde olanlar ne yapsin ne desinler? Üzülme güzel kardesim, esini ihmal etme üzüntüden, ikiniz bunun üstünden gelirsiniz insallah. Allah sabir versin!
yaza çok var ama,maddiyat yüzündenmi..
inşallah olur bu defa..iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..
canım ya bende baslıyorum bugun seker yuklemesı yapıldı mıdem cok kotu hala ögumekten cıgerlerım sokulecek yerınden
aaay senınle durmumuz yanı bende polıskıstık overım oooof yaaaa cok korkuyorum tutmaz dıye
tutmazsa ben kapatacam bu defterı malesefsenağlamasenağlama
senağlama
urfada bir adamın aynı kadından yirmiüç çocugu olmuş ozaman şöyle demiştim rabbim ona yirmiüçtane veriyorsun benden bir taneyi esirgiyorsun ama sonra anladımki herkesin imtihanı başka bir ölümün çaresi yok bende umutsuzluga kapıldığım zaman allahtn sabır diliyorum sende umutsuz olma stresli olursan bebek sahibi olman zorlaşır
çider'e üye olmanı tavsiye ederim.sibel tuzcunun hayatını okursan ve allahın mucizelerine inanırsan hayatta hiç bir şeye imkansız gözüyle bakmazsın
ikrarcım senide çok merak ediyorum canım nasıl oldun mide bulantıların geçtimi şu an hangi aşamadasın acaba benimle paylaşırsan sevinirim
çider'e üye olmanı tavsiye ederim.sibel tuzcunun hayatını okursan ve allahın mucizelerine inanırsan hayatta hiç bir şeye imkansız gözüyle bakmazsın