ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

• Konu Sahibi ece-bebek
kızlar nerelerdesiniz yaaaaaaaaa hiç konuşmuyosunuz ama olmuyor böyle bakın ben sizleri çok özledim yaa birbirimizi yalnız bırakmayalım

• Konu Sahibi ece-bebek
canım bu kadar üzülüp kafana takmaya değmez
bende 6 yıllık evliyim ve olmuyor
ama hiçbir sebep yok dr olur diyor ama olmuyor işte
bazen kaayı yicek gibi oluyorum
ama sonra diyorumki
herşey bunula bitmiyor
olmasa da olur napıyım diyorum
insanın kndi kendine teselli etmesi
en büyük başarıdır o yüzden nolur
ilk önce kendi kendini rahatlat

• Konu Sahibi ece-bebek

saol canım çok teşekür ederim hepbirlikte inşallah :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

• Konu Sahibi ece-bebek
cicekim ece-bebek uzulme nolur, Allah herseyin hayirlisini versin, belki daha zamani vardir, belkide inat ediyodur henuz gelmemek icin, herzaman pozitif dusunmeye calis ve dualarini eksik etme ... a.s.

canım benim ne güzel söyledin kız inanki beni umutlandırdın ya artık senin dediğin gibi düşünmeye çalışacağım benim bebişim gelmek için inat ediyor :içelim:

• Konu Sahibi ece-bebek
BEN ECE BEBEK OLARAK KAYIT OLMUŞUM YA O BENİM (İNŞALLAH OLURSA) DOĞACAK BEBEĞİMİZ ADI O BENİM ECE BEBEĞİM ONU ŞİMDİDEN ÇOK SEVİYORUM YAAAAA OĞLUM OLURSADA EFE OLACAK İNŞALLAH BUNU İLK SİZLERLE PAYLAŞIYORUM SİZE ANLATMAK İSTEDİM BENİM ADIM YASEMİN AMA SİZ ECE-BEBEK TE DİYEBİLİRSİNİZ AMA BEN YASEMİN senağlama

• Konu Sahibi ece-bebek
Yaseminciğim ne güzelsin böyle cıvıl cıvıl (Maşallah).Allah sana gönlündekini versin.

• Konu Sahibi ece-bebek
canım lütfen ümidini kaybetme
doğuma giderken senin durumundaki hemcinslerim için narkozu alana kadar dua etmiştim. allah hak eden hiçbir kadından bu yüce duyguyu, anneliği esirgemez.
eminim sende onlardan birisindir.lütfen sabırla duayı elden bırakma. :a015::a015::a015:

• Konu Sahibi ece-bebek
tatlım bende 6 yıllık evdliyim daha yeni bir gelişme oldu biliyorsun seninde olur sakın umutsuzluğa kapılma lütfen bgak inan bu işin en önemli noktasından biri inanmak umudu kaybetmemek benim sizlerden hiç bir fazlam yok o yüzden hamile olanların sizden hiç bir fazlası yok unutma allahım vakti geldiğinde sanada nasip eder umudunu yitirme ne olur:1hug:

• Konu Sahibi ece-bebek
Yaseminciğim ne güzelsin böyle cıvıl cıvıl (Maşallah).Allah sana gönlündekini versin.
canım benim saolasın teşekür ederim allah herkesin gönlündekini verir inşallah canım:içelim::içelim:

• Konu Sahibi ece-bebek

acelecim sana abla diyebilirmiyim ablacım saol senin için inan çok sevindim ve hep okuyorum seni bizleri habersiz bırakma canım ama gerçekten sende biliyosun insan bazen umutlarınıda hisselerini de kaybediyor elinde olan bişey deil bu insanın ama umudumu kaybetmemek için burda sizlerle yim canım teşekürler bebişede çok iyi bak annesi allah kucağına almak nasip eder inşallah sağlıcakla canım

• Konu Sahibi ece-bebek

inşallah canım benim beni yalnız bırakmayın yeter bana paylaşmak insanı çok rahatlatıyormuş inan sizleri seviyorum :1hug:a.s.:enbuyukkk:

• Konu Sahibi ece-bebek

tatlım zaman zaman bende umutsuzluğa kapıldım ama yine üstesinden geldim sizde öyle yapın inanın bu tedavinin başarısı birazda psikolojik içini rahat tut canım başka şeyler düşün bizim sizden fazlamız yok inan sizinde olur allahın izniyle kendine iyi bak tatlımŞeniz

• Konu Sahibi ece-bebek

saol canım o acı ve mutluluğu aynı anda yaşadığın anda bizleri yani bizim gibi çocuğu olmayanları da düşündüğün için sana çok teşekür ederim beni çok duygulandırdın inan senağlamasenağlama:teselli:

• Konu Sahibi ece-bebek
kızlar bi tane adam varmış bitkisel ilaçlar yapıyormuş benim arkadaşımın ablası öyle hamile kalmış ya aslında bilmiyorum ama ben gittim o adama biliyomusunuz ayrıca ben adette olamıyorum ondan olmuyo zaten bebişde adam ilaç yaptı bana iki hafta kullanacam sonra her ay düzenli adet olacakmışım düzenli adet olursam belki sorun çözülür çünkü doktor bu adet olman için henüz böyle bir ilaç yok diyor sadece bir aylık söktürücüler var öyle oluyorum oluncada sonra yine aynı işte neyse ben bugün akşam ilacı almaya gidecem acaba iyi gelirmi kızlar ya ben biraz umutlandım gibi sanki ama yinede bilmiyorum yaaaaaaa

• Konu Sahibi ece-bebek

tatlım hayırlısı ama bence böyle insanlara takılma derim çoğu maddiyatcı biliyorsun allah korusun bide ters tepki yapar bitki satan yere git bitkisel otları sor neye faydalı olduklarını öğren derim ben şimdi öyle ot satan yerler var böyle adamla felan olmaz bu işler takılma öyle yerlere allahın izniyle olur birde onlara umut bağlama derim ben :1no2:

• Konu Sahibi ece-bebek

canım ya çok saol yorumun için teşekürler ama bu kişi para için yapmıyor o yüzden gittim zaten yoksa çooooookkkkkkk var böyleleri para için yapan ama ben onlara inanmam ne bilim bu para için yapmıyor ya onun için bi gidem dedim bitkileri çok iyi tanıyor ve sadece insanlara yardımcı olabilmek için yapıyormuş bilmiyorum yaaaaaaaaa kafam karmakarışık yaza kadar tüp bebek tedavisinede gidemiyorum o yüzden boş duramıyorum bişeyler yapmak istiyorum o zamana kadar yani bilmiyorum abla sen şimdi ne diyosun benneyaptımkibenneyaptımkiCADIARZU

• Konu Sahibi ece-bebek

tatlım para yoksa işin içinde sen bilirsin çünkü para demet umut taciri demek ondan aldığın otların adını öğren birde bitki satanlara sor bakalım ne işe yarıyor gerçi bitkiden zarar gelmez deriz ama belli olmaz canım :içelim:

• Konu Sahibi ece-bebek
bilmiyorum canım ya inanki kafam karmakarışık aaaahhhhhhhh aaaaahhhhhhhhhh

• Konu Sahibi ece-bebek
kızlar ben ilacı aldım geldim şimdi bu ilacı zaten içmicekmişim canım karnıma bağlicam yani bilmiyorum ya bi umut işte yinede bide su var onu içecem ama adam benim yanımda içti o suyu ben tedirgin olunca tabiki bu durumda bende güvendim biraz bi deneyelim bakalım tüp bebek yaptırabilene kadar umut aramaya devam edecez boş durmak yok yani napim boş boş durunca daha çok bunalıyorum

• Konu Sahibi ece-bebek
alooooooooo kızzlarrrrrrrrr nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…