ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

GEL ARTIK BEBEĞİM ANNEN SENİ ÇOK ÖZLEDİ
İÇİMDE BİR ATEŞ VAR SANKİ YAKIYOR BENİ
BAKTIM SABAH SOKAĞA OTURUYORDU ANNESİYLE
ŞİMDİYE KADAR KİMSEYİ KISKANMADIM AMA
O KIZI KISKANDIM BEBEĞİM ÇÜNKÜ ANNESİNİN YANINDA İDİ
SARILIYORDU BEBEĞİNE KADIN
BENDE KOLLARIMI AÇIP SARDIM SENİ HAYAL EDEREK
BOŞLUĞU AMA GÖZLERİMİ AÇMAK İSTEMEDİM
HİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
ÇÜNKÜ SEN VARDIN HAYALLERİMDE
GÖZLERİMİ AÇTIĞIM ANDA KAYBOLDUN
KİMSEYE ANLATAMIYORUM SENİ KENDİMİ
AMA SEN GELİNCE HEPSİNİ ANLATACAĞIM SANA
ÇÜNKÜ SEN OLACAKSIN ARTIK YANIMDA
YALNIZ OLMAYACAĞIM
NE OLUR BEBEĞİM ANNENİ FAZLA ÜZME
BAK BU KADAR NAZ YETER
GEL ARTIK NE OLUR GEL
ANNELİK DUYGUSUNU TATMADIM AMA
BEN SENİ İÇİMDE YAŞIYORUM
VE BUDA DAHA ÇOK ACI VERİYOR BANA İNAN
SENİN KOKUNU GÖZLERİNİ ELLERİNİ
İNAN ÇOK MERAK EDİYORUM BEBEĞİM
VE ALLAHIM BANA O GÜNLERİ GÖSTERİR
SENİ BANA VERİRSE HAYIRLISIYLA
O GÜN BENİM BAYRAMIM OLACAK BEBEĞİM
O GÜN BENİM DOĞDUĞUM GÜN OLACAK
O AN SENİ SARIP İÇİME ALACAĞIM KOKUNU
ÖMÜR BOYU BIRAKMAMAK ÜZERE
SENİ ÇOK ÖZLEDİM
SENSİZ YALNIZIM CANIM BEBEĞİM
GEL ARTIK CANIM ECEM KUZUM:a015::a015:senağlama

:nazar:KIZLAR Bİ AN İÇİMDEN ŞİİR YAZMAK GELDİ İÇİMDEKİLERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZİNLE ONDAN BAŞLADIM HEMEN YAZMAYA VE BİANDA BUNLAR ÇIKTI PARMAKLARIMDAN UMARIM KIZMAMIŞSINIZDIR

CANIM,ŞİİRİN GERÇEKTEN ÇOK HOŞTU,ELİNE SAĞLIK...
BİLİYO MUSUN,SAYFALARI OKURKEN İLK AKLIMA GELEN ŞEY, SENİN NE KADAR GENÇ OLDUĞUN VE KENDİNİ BU GENCECİK YAŞINA RAĞMEN NE KADAR FAZLA HIRPALADIĞINDI...BEBEĞİM,BEN 30 YAŞIMA GİRDİM..BEBEĞİ SADECE 2 YILDIR DÜŞÜNÜYORUZ...1 DÜŞÜK YAŞADIM,YAKLAŞIK 1 BUÇUK YILÖNCE...ONDAN ÖNCE 5 AY KORUNMAMIŞTIK,5. AYDA HAMİLE KALMIŞTIM..YANİ BEBEK İSTEMEYE 28 YAŞINDA KARAR VERDİM BEN.(VE EŞİM TABİİKİ)
İNAN Kİ BU KADAR STRES YAPARSAN TERS TEPER...
SANA BİR ÖRNEK,,,BENİM ÜNİVERSİTEDE BİR HOCAM VAR..ŞU AN 57 YAŞINDA...GÖRMEDİĞİ TEDAVİ, GİTMEDİĞİ DR KALMADI BEBEK İÇİN..YURTDIŞI DA DAHİL...DRLAR İMKANSIZ DİYORLARMIŞ....BUNLAR DA EN SONUNDA UMUDU KESMİŞLER....ARADAN BAYA ZAMAN GEÇMİŞ,,,BİR BAKMIŞKİ KADIN 3 AYLIK HAMİLE!!!HOCAM, 42 YAŞINDA HAMİLE KALMIŞ,DÜŞÜNE BİLİYOR MUSUN!!! HEM KENDİNDE-HEM EŞİNDE SORUN VARMIŞ...43 YAŞINDA DOĞUM YAPTI..KIZI ŞİMDİ İLKÖĞRETİMDE...
FAZLA ÜSTÜNE DÜŞMEMEK LAZIM İŞTE CANIM...NE ZAMAN YAKASINI BIRAKTIN BU İŞLERİN, O ZAMAN GELİYOR BEBEK SANA...HA BEN BIRAKABİLİYO MUYUM DÜŞÜNMEYİ, HAYIR:) AMA BIRAKMAK GEREK,BİRLİKTE DENEYELİM BUNU....HADİ,GİT EŞİNİN YANINA,SEV ,KOKLA ONU....VE ONU SEVDİĞİN İÇİN BİRLİKTE OL UNUNLA...YUMURTLAMA GÜNÜN OLDUĞU İÇİN DEĞİL!!!
UF AMMA UZUN OLMUŞ,SIKTIYSAM AFEDERSİN :)
SEVGİLER...

Bak ece-bebek miniksincap dogru yaziyor! Bende cok begenidim yazdigin siiri. Bence senin daha cok zamanin var birde otuzun üstünde olanlar ne yapsin ne desinler? Üzülme güzel kardesim, esini ihmal etme üzüntüden, ikiniz bunun üstünden gelirsiniz insallah. Allah sabir versin!

CANIM,ŞİİRİN GERÇEKTEN ÇOK HOŞTU,ELİNE SAĞLIK...
BİLİYO MUSUN,SAYFALARI OKURKEN İLK AKLIMA GELEN ŞEY, SENİN NE KADAR GENÇ OLDUĞUN VE KENDİNİ BU GENCECİK YAŞINA RAĞMEN NE KADAR FAZLA HIRPALADIĞINDI...BEBEĞİM,BEN 30 YAŞIMA GİRDİM..BEBEĞİ SADECE 2 YILDIR DÜŞÜNÜYORUZ...1 DÜŞÜK YAŞADIM,YAKLAŞIK 1 BUÇUK YILÖNCE...ONDAN ÖNCE 5 AY KORUNMAMIŞTIK,5. AYDA HAMİLE KALMIŞTIM..YANİ BEBEK İSTEMEYE 28 YAŞINDA KARAR VERDİM BEN.(VE EŞİM TABİİKİ)
İNAN Kİ BU KADAR STRES YAPARSAN TERS TEPER...
SANA BİR ÖRNEK,,,BENİM ÜNİVERSİTEDE BİR HOCAM VAR..ŞU AN 57 YAŞINDA...GÖRMEDİĞİ TEDAVİ, GİTMEDİĞİ DR KALMADI BEBEK İÇİN..YURTDIŞI DA DAHİL...DRLAR İMKANSIZ DİYORLARMIŞ....BUNLAR DA EN SONUNDA UMUDU KESMİŞLER....ARADAN BAYA ZAMAN GEÇMİŞ,,,BİR BAKMIŞKİ KADIN 3 AYLIK HAMİLE!!!HOCAM, 42 YAŞINDA HAMİLE KALMIŞ,DÜŞÜNE BİLİYOR MUSUN!!! HEM KENDİNDE-HEM EŞİNDE SORUN VARMIŞ...43 YAŞINDA DOĞUM YAPTI..KIZI ŞİMDİ İLKÖĞRETİMDE...
FAZLA ÜSTÜNE DÜŞMEMEK LAZIM İŞTE CANIM...NE ZAMAN YAKASINI BIRAKTIN BU İŞLERİN, O ZAMAN GELİYOR BEBEK SANA...HA BEN BIRAKABİLİYO MUYUM DÜŞÜNMEYİ, HAYIR:) AMA BIRAKMAK GEREK,BİRLİKTE DENEYELİM BUNU....HADİ,GİT EŞİNİN YANINA,SEV ,KOKLA ONU....VE ONU SEVDİĞİN İÇİN BİRLİKTE OL UNUNLA...YUMURTLAMA GÜNÜN OLDUĞU İÇİN DEĞİL!!!
UF AMMA UZUN OLMUŞ,SIKTIYSAM AFEDERSİN :)
SEVGİLER...

YOK CANIM ÇOK TEŞEKÜRLER YORUMUN İÇİN SIKILMADIM OKURKEN AKSİNE SEVİNDİM YALNIZ OLMADIĞIMA BİRİLERİ BENİM İÇİN BİŞEYLER YAPIYOR DİYE ÇOK SAOL CNM :nazar:a.s.:içelim:

Bak ece-bebek miniksincap dogru yaziyor! Bende cok begenidim yazdigin siiri. Bence senin daha cok zamanin var birde otuzun üstünde olanlar ne yapsin ne desinler? Üzülme güzel kardesim, esini ihmal etme üzüntüden, ikiniz bunun üstünden gelirsiniz insallah. Allah sabir versin!

CANIM ÇOK SAOL YORUMUN İÇİN AMA BUNUN YAŞLA BİR İLGİSİ YOK BENCE ÇÜNKÜ HERKESİN DERDİ KENDİNE BÜYÜKTÜR TABİKİ ONLAR İÇİN DAHA ZORDUR AMA BENİMDE O YAŞA KADAR OLACAĞI NE MALUM Kİ DİMİ BENCE HERKES EŞİT BU YOLDA YANİ HERKESİN DERDİ FARKLI ÇÜNKÜ YİNEDE TEŞEKÜRLERsenağlama:çok üzgünüm:a.s.

herkese günaydııııınnnnnnnnlaaaaaarrrrr arkadaşlar

kızlar bayramınız kutlu olsun hepinizin

kızlar kendimi çok yalnız hissediyorum bugün herşey aynı aslında ama birşey eksik ondanmıdır acaba sıkılıyorum moralim çok bozuk yazın gidecem bende ikinci tüp bebek için ama bana çok uzun bir zaman gibi geliyor sanki günler geçmiyor ya üffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa

senağlamasenağlamasenağlama:a015::a015::a015:

senağlama
canım ya bende baslıyorum bugun seker yuklemesı yapıldı mıdem cok kotu hala ögumekten cıgerlerım sokulecek yerınden

aaay senınle durmumuz yanı bende polıskıstık overım oooof yaaaa cok korkuyorum tutmaz dıye
tutmazsa ben kapatacam bu defterı malesefsenağlamasenağlama
senağlama

canım senin kaçıncı denemen ki tüp bebek mi yaptırıyosun:emir_bebek:senağlama

çider'e üye olmanı tavsiye ederim.sibel tuzcunun hayatını okursan ve allahın mucizelerine inanırsan hayatta hiç bir şeye imkansız gözüyle bakmazsın

urfada bir adamın aynı kadından yirmiüç çocugu olmuş ozaman şöyle demiştim rabbim ona yirmiüçtane veriyorsun benden bir taneyi esirgiyorsun ama sonra anladımki herkesin imtihanı başka bir ölümün çaresi yok bende umutsuzluga kapıldığım zaman allahtn sabır diliyorum sende umutsuz olma stresli olursan bebek sahibi olman zorlaşır

urfada bir adamın aynı kadından yirmiüç çocugu olmuş ozaman şöyle demiştim rabbim ona yirmiüçtane veriyorsun benden bir taneyi esirgiyorsun ama sonra anladımki herkesin imtihanı başka bir ölümün çaresi yok bende umutsuzluga kapıldığım zaman allahtn sabır diliyorum sende umutsuz olma stresli olursan bebek sahibi olman zorlaşır

evet canım çok doğru söylüyosun hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıyoruz ama gerçekten tek allah tan sabır dilememiz bizi rahatlatıyor allahım herkesin sabrını ver yarabbim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çider'e üye olmanı tavsiye ederim.sibel tuzcunun hayatını okursan ve allahın mucizelerine inanırsan hayatta hiç bir şeye imkansız gözüyle bakmazsın

canım sen çidere üyemisin bende çok yakından takip ediyporum onu ama üye olmadım biraz o konu da bilgi verirsen sevinirim yani ne kadar ödeme yapıyoruz oraya ve ödemeler aylıkmı oluyor yoksa yıllıkmı bekliyorum cnm cevabını teşekürler:çok üzgünüm::a015::a015:

ikrarcım senide çok merak ediyorum canım nasıl oldun mide bulantıların geçtimi şu an hangi aşamadasın acaba benimle paylaşırsan sevinirim

ikrarcım senide çok merak ediyorum canım nasıl oldun mide bulantıların geçtimi şu an hangi aşamadasın acaba benimle paylaşırsan sevinirim

ikrar nerelerdesin canım merak ettim kız neler oluyor
:çok üzgünüm:CADIARZU

canım sanada soru sordum ama neden fikir verdin cevaplamıyosun çok merak ediyorum inan yaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

X