N
nisanay
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ece-bebek
evet canm bizimkilerde atacak inş :):dance:
canım benim bu yaşta bu kadar yıpranmana çok üzüldüm
bende aynı sorunları yaşadım 8sene sürdü
herkes takma her işte bir hayır vardır dediklerinde kızardım
haklılarmış. eşimden ayrıldım ve hayatımın aşkını buldum yeniden evlendim
işte hakkımdaki hayırda buymuş,ve benim yaşım senden çok ilerde
unutma en değerli varlık insanın kendisidir
Seda♥Recep;1310781 .!.:benim şu anki durumum daha karışık offf
seni cok iyi anliyorum benimde bebegimolmuyor belki de hic anne olamayacam,agliyorum kendimi yipratiyorum bunaliyorum ve ister istemez esime satasiyorum onuda üzüyorum yaptigim cok hatali cünkü esimde sorun,sonra ya ben ne yapiyorum diyorum hayirda serde allahtan o dilerse olur dilemezse biz ne kadar ugrassak bos,bir bebek göreyim yada hamile birini tekrar basa dönüyorum cünkü elimde degil üzülmemek canim
çalışmaya başlaman çok iyi olmuş..bi yakınımız tedaviye başlamıştı yeni,
tatile çıktı ve tatilde spontone hamile kalmış,dert etmeyince,keyfini çıkarınca
kendiliğinden olmuş..belki sendede böyle olur..hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
canim biliyorum cok kötüsün,ama bir tanidigimizin 8 sene sonra olmus,bu biraz Allahin takdiri,bazen bizi dener,sabredene aci cektirir ki daha cok sabretsin diye,azana daha cok verir ki daha da azsin diye,sen sabret,hic isyan etme canim sakin ol,zordayim diye düsünürsün ama bilemezsin hangisi daha hayirli diye,ya da su anda olmamasi daha hayirli öyle degil mi,senin icin dua edecegim,sen de inancini yitirme,streste geciktirirmis,yeter ki Allahtan hayirli bir evlat nasip et de.Rabbim sana da en yakin zamanda hayirli,saglikli evlat versin,en yakin zamanda hayirli haberini alirsin insaallah.ve bize de hayirli haberlerini bildirirsin insaallah.
canım daha yasın cok kucuk daha cok sansın var sakın psıkolojını bukadar buzupta hasta etme kendını sen bebısıne lazımsın hastalıklı bıanne olmayı ıstemezsın herhaldebebek olur korkma yazıldıysa ama senbı cokersen allah korusun toparlayamazlar senı bılıyorum kolay degıl hepimizin basında aynı dert napalım dua edıcez elımızden gelenı yapıcaz gerısı allaha kalmıs hakkımızda hayırlısı öptım senı canını sıkma
canım yaşın daha çok küçük olduğu için anlayamazsın sen dalga geçiyosun ayrıyeten güldürmek filan değil seninki bak sen evli olmadığın içinde bazı şeyler sana tospembe görünüyor ama senden rica ediyorum seninle ilgili olmayan konulara girme bence sonradan çok pişman olursun allah korusun seninde başına gelebilir o zaman anlarsın ama yine de gelmesin diyorum ben ama daha anlayışlı olabilirsin burada:1no2:valla bence olmuosada fazla zorlamamak gerekir.sanki ne var çocuk doğuracak dünyada milyonlarca annesiz babasız bebek var çok acilse ihtiyacınız bence onlara sahip çıkın..
hem allah korusun ya benim gibi bi çocuğunuz olursa!amman ha allah korumuş hepinizi.
ya kızlar biraz gülümseyin diye yazıyorum yaşım daha küçük 17 ama bence dünyadaki en anlamlı şey evlat sahibi olmak.allah hhepimize en hayırlısından evlatlar nasip etsin.bana 2 tane erkek 1 kız,erkeklerin birincisi esmer,uzun boylu yakışıklı(aynı babası),ortanca kumral ama çok zeki(ikimizin karışımı)küçüğü benim gibi ossun(akıllı,şımarık,şeker gibi bişi yani).bide hepsininde sağlık durumu çook iyi olsun.babaları mümkünse çook yakışıklı olmasada çook zengin olsun...ahh gözlerim doldu ne mesut bir aile oluruz ya...