E
ece-bebek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ece-bebek
Merhaba Canim Ben Varim Hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kimse yokmuuuuuu
bende varım hanımlar
HOŞGELDİN KEDERLİM NASILSIN CANIM PAYLAŞMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY VARMI CANIM NE AŞAMADASIN NELER YAPTIN BEBEK İÇİN şutarafagitti
HOŞGELDİN KEDERLİM NASILSIN CANIM PAYLAŞMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY VARMI CANIM NE AŞAMADASIN NELER YAPTIN BEBEK İÇİN şutarafagitti
merhaba hoşbulduk forumlara bakıyordu msı yeni gördümMerhaba Canim Ben Varim Hoşgeldin
Canim Internetten Araştirdinmi Klinikleri Bence Bi Araştir Birde Gidenlere Sor Doktorlarinida Araştir Yani önemli Olan O çünkü Bide Sen özel Kliniktemi Yaptiracaksin Yoksa Hastanedemi Ben Ankarada Yaptirmiştim Hacettepe Hastanesinin Tüp Bebek ünitesinde Seninkide öylemi Yoksa Tüp Bebek Merkezimi özelmi
kararsızım:1no2::1no2:
:teytey:
merhaba hoşbulduk forumlara bakıyordu msı yeni gördüm
kederli ordamısınnnnben özelde yaptıracam ama hiç izmire gittiğimde olmadı internetten araştırdım ama internettende olmazki
merhaba canım ben 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum gelecek ay tedaviye başlıyacağım sizNASILSIN CANIM SEN NELER YAPIYOSUN BEBİŞ İÇİN
tebrik ederim allah tamamını erdirsinselam arkadaşlar ben varım mesela 4 senelik evli çocuğumuz olmadı ist.da tüp bebek denedim olmadı 2.de yine beni çağırdılar indirimli olarak ama ben o kadar soğudumki olcak diye bekliyodum ve bana orası çokta güven vermedi sanki kulağından tutuyordular işi eşime dedim yine orda yaptırırsak ben kendimi inandıramıyorum olmuycak diye ankaraya karar verdik ve aradaki farkı çok iyi anladım çalışanları olsun doktor olsun ve ikizlere hamileyim ALLAH razı olsun doktorumdan o kadar ilgiliki başta beni inandırdı zaten şimdi 6.ayıma girdim hala ona gidiyoruz başka şehirde olmama rağmen ALLAH izin verirse doğumda orda olcak ümidinizi hiç kesmeyin önce kendiniz inanın tedaviye başlarken ALLAH bütün isteyenlere çocuk versin yarabbim çok iyi biliyorum bu acıyı dualarım sizinle