• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci silik çizginin sonradan çıkması

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
357
184
103
35
Kızlar merhaba,
6-7 aydır gebelik planlıyorum en son doktora gittiğimde rahim iltihabı oldugunu biokadin ve fitil verdi onu kullandım ve ovülasyon testiyle deneme yaptık. Adetime 6 gün kaldı sol kasığımda şiddetli olmasa da ağrı oluyor geçen akşam batmalar oldu ama her zaman değil. Bugün sabah test yaptım 2. Çizgi 3-4 saat sonra belirdi ama silik bir çizgi. Acaba hamile olabilir miyim çok umutlanmak istemiyorum da ama ister istemez umutlanmış oldum:( başına böyle bir şey gelen var mı acaba silik çizginin sonradan çıkmasıyla hamile olduğunu öğrenen

Canim ge elik testleri belirli dk dan sonra cikan testler artik bozuluyor o yuzden ikinvi cizgide beliriyo yani ne yazik ki 3 4 saat sonra cizgi belirmesi olumlu degil insallah adet olmazsin guzel haber aliriz

Her şey bi kaç güne belli olcak ama sabır kalmıyor artık:( İnşallah güzel haber veririm size teşekkürler

Hakkında hayırlısı inşaAllah canım öyle olup hayal kırıklığına uğrayan çok kadın var
Ama öyle olup hamile olduğunu öğrenende var
Benimde öyle oldu sonradan çıktı ve hamileyim
İnşaAllah hayırlısıyla sendede vardır
Sabır gerek

Hakkında hayırlısı inşaAllah canım öyle olup hayal kırıklığına uğrayan çok kadın var
Ama öyle olup hamile olduğunu öğrenende var
Benimde öyle oldu sonradan çıktı ve hamileyim
İnşaAllah hayırlısıyla sendede vardır
Sabır gerek
İnşallah canım hayırlısıyla inşallah bende de vardır Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲

Kızlar merhaba,
6-7 aydır gebelik planlıyorum en son doktora gittiğimde rahim iltihabı oldugunu biokadin ve fitil verdi onu kullandım ve ovülasyon testiyle deneme yaptık. Adetime 6 gün kaldı sol kasığımda şiddetli olmasa da ağrı oluyor geçen akşam batmalar oldu ama her zaman değil. Bugün sabah test yaptım 2. Çizgi 3-4 saat sonra belirdi ama silik bir çizgi. Acaba hamile olabilir miyim çok umutlanmak istemiyorum da ama ister istemez umutlanmış oldum:( başına böyle bir şey gelen var mı acaba silik çizginin sonradan çıkmasıyla hamile olduğunu öğrenen

Meraba sonuç bellı oldu mu sizin varmı gebelıkkkk??

Kızlar merhaba,

Aynısını bende yaşıyorum da

Kızlar merhaba,
6-7 aydır gebelik planlıyorum en son doktora gittiğimde rahim iltihabı oldugunu biokadin ve fitil verdi onu kullandım ve ovülasyon testiyle deneme yaptık. Adetime 6 gün kaldı sol kasığımda şiddetli olmasa da ağrı oluyor geçen akşam batmalar oldu ama her zaman değil. Bugün sabah test yaptım 2. Çizgi 3-4 saat sonra belirdi ama silik bir çizgi. Acaba hamile olabilir miyim çok umutlanmak istemiyorum da ama ister istemez umutlanmış oldum:KK43: başına böyle bir şey gelen var mı acaba silik çizginin sonradan çıkmasıyla hamile olduğunu öğrenen
Bu sitede sizin dediginizin aynisini yazip gebe kalanlari cok gordm. Gec dollenme muhabbetinden dolayi yeni yeni idrara dustugu icin ilk gunler 3 4 saate bi kac gun sonra 1 saatte ve daha snraki gunler 5 dakika sonra cizgi cikmaya baslior o yuzden test varsa 2 gun sonra tekrar yapin lutfen bence gebe olabilirsiniz 😊

Bende yokmus malesef bu testler den bıdaha asla almam.! Mahvetti benı ..... nasıl umutlanmıstım.
Aynen bende öyle çok umutlanmıştım :( kendimi fazla kaptırmıştım nasip değilmiş.. ilk defa böyle bir şey başıma gelmişti bi dahakine günümü beklicem hüsrana uğramamak için

Bu sitede sizin dediginizin aynisini yazip gebe kalanlari cok gordm. Gec dollenme muhabbetinden dolayi yeni yeni idrara dustugu icin ilk gunler 3 4 saate bi kac gun sonra 1 saatte ve daha snraki gunler 5 dakika sonra cizgi cikmaya baslior o yuzden test varsa 2 gun sonra tekrar yapin lutfen bence gebe olabilirsiniz 😊
Maalesef adet oldum :( çok umutlanmıştım ama nasip değişmiş:( benim içn dua eder misiniz Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aynen bende öyle çok umutlanmıştım :KK43: kendimi fazla kaptırmıştım nasip değilmiş.. ilk defa böyle bir şey başıma gelmişti bi dahakine günümü beklicem hüsrana uğramamak için
Bence o pembe teste hata var canm bıdaha sendr Alma ondan. Çünkü diğeri gebelık testlerımı atmadım ben 6 aydır duran da var. Onlara baktım smdı bembeyazlar hiç çizgi denen bişey yok.

Bence o pembe teste hata var canm bıdaha sendr Alma ondan. Çünkü diğeri gebelık testlerımı atmadım ben 6 aydır duran da var. Onlara baktım smdı bembeyazlar hiç çizgi denen bişey yok.
Daha test kullanmayı da düşünmüyorum başka testte de böyle çıkarsa hayal kırıklığına uğramamak için :(

Bende de çok sonradan silik cıktigi oldu. Deliriyordum gorunce agliyordum mutluluktan. Sonra adet oluyordum hayal kirikligi. Bikac kez basima geldi.
Sonra bidaha inanmicam ddm. Tup bebek transferinin 3.gunu 1 saat kadar sonra silik cikmis inanmamiştim 😂 zaten hic aglayamadim duygulanmadim. 2 gun sonra tekrarladim 5 dk icinde cikti yani testi tekrarlayin saatler sonra cikan silik cizgiye inanmayin

Bende de çok sonradan silik cıktigi oldu. Deliriyordum gorunce agliyordum mutluluktan. Sonra adet oluyordum hayal kirikligi. Bikac kez basima geldi.
Sonra bidaha inanmicam ddm. Tup bebek transferinin 3.gunu 1 saat kadar sonra silik cikmis inanmamiştim 😂 zaten hic aglayamadim duygulanmadim. 2 gun sonra tekrarladim 5 dk icinde cikti yani testi tekrarlayin saatler sonra cikan silik cizgiye
Sonra bidaha inanmicam ddm. Tup bebek transferinin 3.gunu 1 saat kadar sonra silik cikmis inanmamiştim 😂 zaten hic aglayamadim duygulanmadim. 2 gun sonra tekrarladim 5 dk icinde cikti yani testi tekrarlayin saatler sonra cikan silik cizgiye inanmayin
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :) tüp bebek bende düşünüyorum yalnız doktorum bir kaç ay daha olmazsa aşılama yapalım dedi. Siz aşılama denemiş miydiniz yoksa direkt tüp bebek tedavisi mi

Back