Canım dün test verdim 143 çıkmışBen öyle hissediyorum, burada kime söylediysem de hamile çıktı. Yine de Allah'ın işine sual olunmaz tabii ki. Dualarım sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dün test verdim 143 çıkmışBen öyle hissediyorum, burada kime söylediysem de hamile çıktı. Yine de Allah'ın işine sual olunmaz tabii ki. Dualarım sizinle
Gebelik yokKızlar ben bugün testi tekrarladım yine silik çizgi neden böyle oldu eğer olsaydı şimdiye kadar netleşmesi gerekmez miydi
Geç döllenme dedi doktor beta 170 çıktıGebelik yok
Hayırlı olsunn En erken silik çizgiyi yumurtlamadan kaç gün sonra gördün canımGeç döllenme dedi doktor beta 170 çıktı
14 günHayırlı olsunn En erken silik çizgiyi yumurtlamadan kaç gün sonra gördün canım
Sağlıkla gelsin inşallah14 gün
Amin inşallah çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin inşallah
Hadi hayırlı olsun bende istiyorum gebelik 6 yıldır bana da dua eder misin14 gün
Canımın içi bende 2 yıldır istiyordum. 1 kere de kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. Bu ay diğerlerinden farklı olarak birgebeningünlüğündenn test ve jel aldım. Ovülasyon takibi yaptım. Orda 20 saniye kuralı var onu uyguladığım. Adetliyken geçen ay yakı vurdum belime adetim bitene kadar çıkarmadım. Birde bizim burda kaplıcalar var adet bitince oraya gittim. Ben onların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Rabbim en kısa zamanda en kolay yoldan nasip etsin sana da inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınHadi hayırlı olsun bende istiyorum gebelik 6 yıldır bana da dua eder misin
Bir gebenin günlüğünden ovulasyon testi ve inolac magnezyum balık yağı kullanıyorum şuan için yumurtlama yok ama daha önce jel de kullanmıştımCanımın içi bende 2 yıldır istiyordum. 1 kere de kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. Bu ay diğerlerinden farklı olarak birgebeningünlüğündenn test ve jel aldım. Ovülasyon takibi yaptım. Orda 20 saniye kuralı var onu uyguladığım. Adetliyken geçen ay yakı vurdum belime adetim bitene kadar çıkarmadım. Birde bizim burda kaplıcalar var adet bitince oraya gittim. Ben onların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Rabbim en kısa zamanda en kolay yoldan nasip etsin sana da inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
O kadar zor olduğunu biliyorum ki hem maddi hem manevi. İnşallah daha fazla yorulmazsın çevre baskısını zaten hiç demiyorum bileBir gebenin günlüğünden ovulasyon testi ve inolac magnezyum balık yağı kullanıyorum şuan için yumurtlama yok ama daha önce jel de kullanmıştım
Canımm çok sevindim sağlıkla büyüsün bebeğin ben sana ne demştimCanım dün test verdim 143 çıkmış
Çok teşekkür ediyorumCanımm çok sevindim sağlıkla büyüsün bebeğin ben sana ne demştim