• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci silik çizginin sonradan çıkması

Maalesef yok :( doktorum süt hormonuna baktır dedi bugün verdim. Artık kiminle görüşsem devamlı soruyorlar ne zaman bebek gelcek diye cevap vermekten sıkıldım :( kafamıza çok taktığımızdan da galiba olmuyor
Hayırlısı olsjn canım tedavını gör ve sende evde yumurtlama günlerını takıp et ınsllah gelecek bebıslerımız. Bıdaha da o testen alma ve ılk 10 dk da cızgı çıkarsa tahlıl yaptır. Artık ben oyle yapacam. Hatta smdı catlatma tedavısıne başladık uzerınden baya gectıgı zaman direk kan testi yaptırıp öğreneceğim. Artık gebelık testı yapmayacam. Boşver stres yapma elınde degıl yapıyorız bılıyoum ama olumsuz düşünme olacak dıye düşün bıde kötü his geldıgınde dua et ♥️

Hayırlısı olsjn canım tedavını gör ve sende evde yumurtlama günlerını takıp et ınsllah gelecek bebıslerımız. Bıdaha da o testen alma ve ılk 10 dk da cızgı çıkarsa tahlıl yaptır. Artık ben oyle yapacam. Hatta smdı catlatma tedavısıne başladık uzerınden baya gectıgı zaman direk kan testi yaptırıp öğreneceğim. Artık gebelık testı yapmayacam. Boşver stres yapma elınde degıl yapıyorız bılıyoum ama olumsuz düşünme olacak dıye düşün bıde kötü his geldıgınde dua et ♥
Ovülasyon testi aldım umarım ovülasyon testi gebelik testleri gibi yanıltmıyordur. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ne kadar stres yapmayalım desek de engel olamıyoruz ama dediğin gibi kötü his geldiğinde en güzeli dua etmek.. inşallah bebişine kavuşursun tez zamanda❤️

Maalesef sonradan beliren çizginin bir anlamı yok. Ayrıca test yapma konusunda biraz acele etmişsiniz. Bir de en iyisi kan testi. Ordaki sonuç daha kesin.
Evet dediğiniz gibi oldu.. acele etmek de denir aslında ama sabırsızım artık bir an önce olsun diye umutlanmaktan kendimi durduramadım.. artık gebelik testi almayıp günümü bekleyeceğim bi daha hayal kırıklığına uğramamak için :(

Sabırsızlanmanızı anlıyorum ama içinizi ferah tutun, Allah yardımcınız olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız

Eklentiler

• 2CA4A9B1-D1BB-4F3F-BBD9-95B6C2A3B824.jpeg
    2CA4A9B1-D1BB-4F3F-BBD9-95B6C2A3B824.jpeg
    162,5 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
Test markanız laboquick mi bir de test yaptıktan 5 dk sonra mı çift çizgi çıktı. İnşallah bebişiniz vardır. Ben test yaptığımda sonradan ikinci soluk çizgi çıkıyordu maalesef hamile değilim

Test markanız laboquick mi bir de test yaptıktan 5 dk sonra mı çift çizgi çıktı. İnşallah bebişiniz vardır. Ben test yaptığımda sonradan ikinci soluk çizgi çıkıyordu maalesef hamile değilim
Evet labo test markası ama arasında farklı olan iki tane var birini buğün yaptım bir silik çıkıyo bir koyulaşıyor anlamadım bende Pazartesi gidicem doktora

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 122
Back