• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci silik çizginin sonradan çıkması

Bizim 5 sene olmadi 3.senemizde 1 aşılama yaptirdik. Sizin ne zamandir olmuyor konulmuş bir teşhisiniz var mi ?

Bizim 5 sene olmadi 3.senemizde 1 aşılama yaptirdik. Sizin ne zamandir olmuyor konulmuş bir teşhisiniz var mi ?
2 senelik evliyiz 1 senedir olmuyor. Doktorum gebeliğe engel bi durum olmadığını rahimde iltihap oldugunu söylemişti düzenli ilaçlarımı kullanmıştım. En son eşimi tahlile yolladık:)) onda da bi sorun çıkmadı. En son doktorum süt hormonuna bakalım dedi onu da yeni duydum geç bile denmiş aslında... şimdi sonucumu bekleyeceğim olmazsa ilk aşılama düşünüyorum bende

2 senelik evliyiz 1 senedir olmuyor. Doktorum gebeliğe engel bi durum olmadığını rahimde iltihap oldugunu söylemişti düzenli ilaçlarımı kullanmıştım. En son eşimi tahlile yolladık:)) onda da bi sorun çıkmadı. En son doktorum süt hormonuna bakalım dedi onu da yeni duydum geç bile denmiş aslında... şimdi sonucumu bekleyeceğim olmazsa ilk aşılama düşünüyorum bende

Rahim filmi cekilmeden aşilama yaptirma cnm

İnşallahhh en kısa zamanda bebeğiniz size gelir . Test markanız neydi acaba ? Ben de testim de pozitif görüp kanda çıkmadı prolaktin adet gecikmesi yapıyor . Ama çizgi cikmasina sebep olur mu ben de çok merak ediyorum.

İnşallahhh en kısa zamanda bebeğiniz size gelir . Test markanız neydi acaba ? Ben de testim de pozitif görüp kanda çıkmadı prolaktin adet gecikmesi yapıyor . Ama çizgi cikmasina sebep olur mu ben de çok merak ediyorum.

Olmaz kistin nadiren cikardigini duymuştum ama. Benden onceki hastada pozitif cikmiş kanda negatif doktor kistin var o cikarmiştir dedi. Ama o kistin ozel bir adi var aklimda degl suan

Teşekkür ederim amin inşallah size nasip olur isteyen herkese. Test markası laborquick

Rahim filmi hiç çekilmedim aslında. Belki de tıkanıklık var. Ah kadınların çektikleri:)) teşekkür ederim yardımın için. Rahim filmi için de gideyim

Çok onemli bir detay aslinda ?
Bizim arkadasin 3 sene olmadi cocugu meger yumurtlamiyormuş. Doktora da nasilsa olur diye gitmeyip kendi kendini yiyordu evde.
Doktor klomen verdi o ay hamile kaldi. Ihmal etmeyin

Çok onemli bir detay aslinda ?
Bizim arkadasin 3 sene olmadi cocugu meger yumurtlamiyormuş. Doktora da nasilsa olur diye gitmeyip kendi kendini yiyordu evde.
Doktor klomen verdi o ay hamile kaldi. Ihmal etmeyin
İyi sabretmiş ben şimdiden o kadar sabırsızım ki bilirsiniz her ay umutla bekliyorsunuz bakıyorsunuz yine yok..

İyi sabretmiş ben şimdiden o kadar sabırsızım ki bilirsiniz her ay umutla bekliyorsunuz bakıyorsunuz yine yok..

Ilk 3 sene bende cok sabirsizdim baktim olmuyor oluruna biraktim şimdi o zamanlari düsünunce o kadar yorucu geliyor ki bana allah kimseye yasatmasin. Insallah hayirli zamanda hayirli evladiniz gelir size ❤

Ilk 3 sene bende cok sabirsizdim baktim olmuyor oluruna biraktim şimdi o zamanlari düsünunce o kadar yorucu geliyor ki bana allah kimseye yasatmasin. Insallah hayirli zamanda hayirli evladiniz gelir size ❤
Aminn Allahım size de sağlığıyla hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin🤲

Kızlar merhaba,
6-7 aydır gebelik planlıyorum en son doktora gittiğimde rahim iltihabı oldugunu biokadin ve fitil verdi onu kullandım ve ovülasyon testiyle deneme yaptık. Adetime 6 gün kaldı sol kasığımda şiddetli olmasa da ağrı oluyor geçen akşam batmalar oldu ama her zaman değil. Bugün sabah test yaptım 2. Çizgi 3-4 saat sonra belirdi ama silik bir çizgi. Acaba hamile olabilir miyim çok umutlanmak istemiyorum da ama ister istemez umutlanmış oldum:KK43: başına böyle bir şey gelen var mı acaba silik çizginin sonradan çıkmasıyla hamile olduğunu öğrenen
Maalesef sonradan beliren çizginin bir anlamı yok. Ayrıca test yapma konusunda biraz acele etmişsiniz. Bir de en iyisi kan testi. Ordaki sonuç daha kesin.

En guvenilir test kan tahlili. Bende idrarlara hic guvenemiyordum. Yumurtlamaniz oluyor mu ? Prolaktin mi yuksek sizde
En son bakıldığında normaldi . Adetim gecikti acaba ondan mi diye bakmıştı doktor yok normal demişti . Sonra ilaç verdi öyle oldum 4 aydır düzenliydi bu ay geçti . Evet en sağlıklı kan testi .

En son bakıldığında normaldi . Adetim gecikti acaba ondan mi diye bakmıştı doktor yok normal demişti . Sonra ilaç verdi öyle oldum 4 aydır düzenliydi bu ay geçti . Evet en sağlıklı kan testi .

Doktorum bana yumurtlama olmadigi aylarda adetin illaki gecikecektir demisti. Ovulasyon testi kulllanabilirsin boylece yumurtlayip yumurtlamadigini da bilirsin.

Doktorum bana yumurtlama olmadigi aylarda adetin illaki gecikecektir demisti. Ovulasyon testi kulllanabilirsin boylece yumurtlayip yumurtlamadigini da bilirsin.
Ovulasyon testi iki sefer kullanmışligim var . Çok stres yapıyorum diye kullanmayı bırakmıştım . Bir kere klomen kullanmıştım iğneyle beraber

Kızlar merhaba,
6-7 aydır gebelik planlıyorum en son doktora gittiğimde rahim iltihabı oldugunu biokadin ve fitil verdi onu kullandım ve ovülasyon testiyle deneme yaptık. Adetime 6 gün kaldı sol kasığımda şiddetli olmasa da ağrı oluyor geçen akşam batmalar oldu ama her zaman değil. Bugün sabah test yaptım 2. Çizgi 3-4 saat sonra belirdi ama silik bir çizgi. Acaba hamile olabilir miyim çok umutlanmak istemiyorum da ama ister istemez umutlanmış oldum:KK43: başına böyle bir şey gelen var mı acaba silik çizginin sonradan çıkmasıyla hamile olduğunu öğrenen
Ben bundan iki ay önce anında silik çizgi çıkmıştı kesin hamileyim dedim 1.5 yıldır evliyim ve sürekli yapan bir insandım ilk günden beri bebek istediğim için. Ve benim o testi yaparken adet günüm 2 gün geçmişti yoğun beyaz bir akintim geliyordu bazen sarıydı rengi. Bende şüphelenip yaptım silik çıkmıştı ama maalsef ertesi gün kanamam oldu. Ve tekrar kesildi ardından iki gün lekelenme yasadim ve bitti sonrasında da gebe degildim😐 bazen yanıltabiliyor. Bir kere daha yasamastim adet gecikmesinde yapmıştım eşime de göstermiştim evet var bende görüyorum dedi test yaptım beta hcg kanda orda da 2.0 çıkmıştı yani yine yoktu. Yanı 6 gün öncesi çok erken umutlu olmak güzel fakat sonra insan gerçekten yıpranıyor çıkmayınca. Mesela benim şuan 4 günlük bir gecikmem var üstelik soğan kürü yapmıştım bu ay 15 gün boyunca. Şuan sadece yoğun beyaz bir akintim var bel agrisi dışında. Evde test yaptım ve negatif çıktı. Canini sıkma insallah senin bebeğin gelmiştir. Dualarım hepinizle. Allah hepimize nasip etsin aratmasin insallah.😘🙏

Back