İkinci meme ameliyatıma çeyrek kala :((

Öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım bu sorunu atlatıp istediğiniz görüntüye ve mutluluğa kavuşursunuz :) Bu dalgalanma konusunda biraz bilgi verebilir misiniz ? Nasıl gözüküyor yani ya da oluşma ihtimali nedir. Bende yaza ameliyat olucamda biraz tedirgin oldum doktorumla bunu konuşmalı mıyım acaba.

Eriyecek miktar hesaplanarak yağ enjektesi yapılıyor canım.Tabiki muhakkak erime miktarı oluyor,olacakta.Ama başarılı bir operasyonda kalan miktar sorunu gizlemeye yetiyor zaten

Canim merhaba gecmis olsun bendede damla protez var cok korkuyorum bu donme olayindan doktorum garanti verdi ama yinede olurmu olur diye tedirginim dondugunu nasil anladin? Agrimi oldu bide ameliyatin kas altimiydi?
Canım çok nadir benim doktorumdailk kez karşılaşıyorum dedi hatta dönmüş gibi görünüyor ama bi röntgen gibi birşeydi adını hatırlayamadım şimdi :)) ondan çektirin emin olalım Yada ameliyatta bakarım çeviririm demişti !!!
Anlıyacağın takma kafaya . Ben nasıl becerdim bilmiyorum yeni mi oldun ameliyatını? Forumu takip edemiyorum da

Ameliyatm haftaya cmt cnm yine kendi doktorum ameliyat edicek bencede bidaha donme riskini goze alamazsin en iyisi yuvarlak.. Insallah sende bu sefer sorunsuz atlatip uzunca bi sure kullanirsin saglickla
İnşallah cnm hayırlısı olsun senin içinde inşallah sende sorunsuz sıkıntısız atlatırsın ve gönlündeki gibi olur herşey

İlk mesajımda ayrıntılı olarak yazdım bide ekle beni istersen fotolarda gayet belirgin görünüyor

Canım nasılsın Ameliyat tarihin ne zaman

Arzumm cnm cumartesi 10 da yaa valla bi tuhafım sigarayıda bırakamadım son on gün içmeyim bari diyordum nolcak bilmiyorumm. High profil düz yüzeyde karar kıldım (yuvarlak) cc de büyicek bakalım nası olcak

Arzumm cnm cumartesi 10 da yaa valla bi tuhafım sigarayıda bırakamadım son on gün içmeyim bari diyordum nolcak bilmiyorumm. High profil düz yüzeyde karar kıldım (yuvarlak) cc de büyicek bakalım nası olcak
Allahın izni le çok güzel olacak:13:.... Az kalmış Bak bende heyecanlandım kız şimdi :109::111::116::124:

İlk mesajımda ayrıntılı olarak yazdım bide ekle beni istersen fotolarda gayet belirgin görünüyor

cnm bnm guzel bebegim :=)) insallah hayirlisiyla olup atlaticaksin dualarim seninle bomba gibi cicislerin olucak sabirsizlaniorum simdiden senin için :=)) hersey coooook guzel olucak birtanem

Cnm simdiden acil sifalar dilerim. Inss sorunsuz gecer ve sonrasindada hersey diledigin gibi olur..

Allahın izni le çok güzel olacak:13:.... Az kalmış Bak bende heyecanlandım kız şimdi :109::111::116::124:

cnm bnm guzel bebegim :=)) insallah hayirlisiyla olup atlaticaksin dualarim seninle bomba gibi cicislerin olucak sabirsizlaniorum simdiden senin için :=)) hersey coooook guzel olucak birtanem

Cnm simdiden acil sifalar dilerim. Inss sorunsuz gecer ve sonrasindada hersey diledigin gibi olur..

Saolun kızlarr iyi dilekleriniz içinç ok teşekkür ederimm, ameliyat heyecanı bir yana ailemize yeni biri katıldı onun telaşı sevincide var. Bu minikle uğraşmaktan ameliyat heyecanınıda unutuyorum gün içinde, sayesinde zaman su gibi geçmeye başladı , ne olduğunu anlamadan girip çıkıcam inşallah.

Eklentiler

• $image.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Canım, çok az kaldı ya sabır diyorum.
Şimdiden geçmiş olsun
Resimdeki yakışıklıyı da öp benim için ;-)
Sevgiler

Ama çok tatlı buuu.... Şımart,oynat benim yerimede Oy yerim bitiririm ben bunu

Ekledim teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum ameliyatın heycanından mıdır bilmiyorum ama sanki kötü bir şey olacak gibi hissediyorum ameliyatta. Sizin ameliyatınız yakın siz nasılsınız acaba bi ben mi böyle hissediyorum :/

Benim ikinci amekiyatım olmasının stres düzeyinde çok daha fazla etkisi var ilk girişimde olcak bitcek bi sorun yaşamicam diyordum ama ters bişey yaşadım maalesef. Şimdi son olmasını umuyorum istediğim sonuca kavuşmayı çok istiyorum bi yandanda korkuyorum tabi.. Senin ameliyatın n zman cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…