İkinci meme ameliyatıma çeyrek kala :((

çok geçmiş olsun canım...sen hangi ara oldun ben kaçırmışım...bu defa süper olmuş bakarmısın 400 cc maşallah diyelim sorunsuz bir iyileşme dönemi diliyorum canım...ömürlük seninle olsunlar inşallah öpüyorum

Cmt oldum cnm teşekkür ederim inşallah :)

canım 10gun sonra hersey yolunda olucak ınsallah agrılarında cooook buyuk dusukluk olucak zamana ıhtıyacın var sende bılıosun zaman gecdıkce hersey yoluna gırıcek agrılar gecıcııııı guzellık bakiii olucak ınsallah bendede havA baloncugu hıssı olmusdu zamanlaaa gecıcekkkk endıselen me kendını strese sokma hersey zamanla duzelıcek ınsallah :)))) dualarım senınleee zaman herseyın ılacıııı :)))) bol bol dınlen kendınede cıcıslerede zaman tanıııı öpüorum senıııı kendıne coooook dıkkat ett ıyı bakkkk :)) mujuks

insallahhhh bebegimmm insallahhhh :))) hepimizleee ömürlük olurlar RABBIM HEPİMİZİ KORUSUN SAKINSIN :)))

bu arada kızlar ben hala masaj yapmadım 3cu muayenemdede doktor bana masaj hakkında bırsey soylemedı 2ay sonra gel dedı normal miiiii buuu ....

bu arada kızlar ben hala masaj yapmadım 3cu muayenemdede doktor bana masaj hakkında bırsey soylemedı 2ay sonra gel dedı normal miiiii buuu ....
bazı doktorlar masajı hiç önermiyormuş.hatta kapsül oluşumunu artırıyor diyenler bile varmış.benim doktorum 3.haftaya girdiğimde masaja başlattı.istersen sen sor ne zaman başlıycaz yada başlıycakmıyız diye.aklında kalcagını sor gitsin

Ne sinir o baloncuk gibi hissedilen şeyy :) canım benim bildiğim kadarıyla bi on gn sonra başlanıyo ufak ufak masaja. Telefonla sorabilirsin bence

canım bende 2. aydan sonra başladım masaja ve doktorum bana önermedi masajı başta uygulatmıyormuş hastalarına ama ben söleyince nasıl olacak diye yapacağım bir hareket gösterdi basit bişi o da bunu yapabilirsin dedi.. bende arada yapıom

hepinize tesekkur ederim kızlar dedıgınız gıbı yapicam canlarım ayrı ayrı alıntı yapamadım oyuzden hepinizede bırden yazıorum :))) cooooook tsk ederım hepinnize cooooooooooook sagolun öpüorum hepinizi kucak dolusu :)))) iyi aksamlar :)))

olmuşsun bile ameliyatı:)
çok geçmiş olsun:) inşallah güle güle hiç sorunsuz kullanırsın bundan sonra

Kizlar merhaba iyilestim baya, dun burun alcimda cikti cok begendim ben ufak bi mudahale olacak saniyordum ama doktorum acmisken tamamen degistirmis suan bantlar var cuma gunu onlarda cikicak saglikla problemsiz iyilesmeyi diliyorum. Memelere gelirsekk 400 cc hic abarti durmadi, yag enjeksiyonuda bambaska biseymis yumusaciklar simdiden, erime olursa hic gucenmem bidaha yaptiririm kesinlikle deger diyorum. Saglikli bi sekilde iyilesirsem ben mutlu sona kavustum diyebilirim, ozellikle meme ameliyatini isteyen hayal eden herkese allah hayirlisiyla nasip etsin. Bugune kadar yorumlariyla destek olan butun arkadaslarimi opuyorum, ck tesekkurler.

ohh çok sevindim memnuniyetine inşallah hemencecik toparlanırsın alçın çıktıysa bant var herhalde burnunda o mutluluğu biliyorum :))) meme ameliyatına da çok sevindim canım ya. 2.yi oldun ama istediğin oldu güle güle kullan

Cnm burunda ikinci oldu, ilk ameliyatimda meme ve burunu birlikte olmustum. Burnumun saol kemerinde ufak bi cikinti kalmisti bide burun ucumda farklilik vardi ama cok ufak seylerdi onlarida duzeltmesini istemistim doktorumdan, ama zuhtu bey eli degmisken cokk daha guzel bi burun yapmis :) bilmiyordum dun gorunce sok oldum cok sevindim. Burnumun ici daralmis gibi hissediyorum ama insallah sisiliktendir. Dun gece rahat uyudum gerci.. Tesekkurler iyi dileklerin icin tatlim :)

Canim benim cok.sevindim begendigine sen mutluysan biz de mutluyuz.saglikli mutlu ol ins herdaim.cok optum cnm benm

çok sevindim iyi olmana Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallh

Ayyy,çok sevindim canım yaa... Buğün aklımdan geçtin valla,ne oldu bu kızın burnu acaba dedim Foto paylaşsana nooolluuurrrrr...Moral olur bana

Ayyy,çok sevindim canım yaa... Buğün aklımdan geçtin valla,ne oldu bu kızın burnu acaba dedim Foto paylaşsana nooolluuurrrrr...Moral olur bana

Arzumcum cnm bantlı ama yinede senin için bi iki foto eklicem şekli şemali ne kadar belli olursa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…