- Konu Sahibi Dolunaydan
-
Canım benim kaybım var bi tane kalbi durdu kürtaj oldum erken gebelik testinde adete 1 gün kala çıkmamıştı kaset testte çıkmıştı o yüzden pek inanmıyorum onaCanım bence erken gebelik yapsan çıkar bu arada kanda testi tam olarak nasıl yaptın
Bu arada idrarla kan yaptım ben 10 gün kala 9 gün kala bugünde meraktan su ve kanla yaptım yine çizgi çıktı bariz bata son 5 adet belirtilerim var telim arızalı çekebilsem atardımCanım bence erken gebelik yapsan çıkar bu arada kanda testi tam olarak nasıl yaptın
Ben de denemek istiyorum onu ama bi türlü parmağıma batıramıyorum iğneyiCanım benim kaybım var bi tane kalbi durdu kürtaj oldum erken gebelik testinde adete 1 gün kala çıkmamıştı kaset testte çıkmıştı o yüzden pek inanmıyorum ona
Valla geçenlerde gördüm bu bildiğimiz kaset testte parmağından 2 3 damla kan damlatıyorsun üzerinede 2 3 damla idrar yada su yapanlar olmuş baya çoğu pozitifi gören kan testinde pozitifi görmüş ama pozitif görüp adet olanda olmuş o yüzden emin bi test değil yani
Ay çok heyecanlı iğne mi batırdın parmağına prkiBu arada idrarla kan yaptım ben 10 gün kala 9 gün kala bugünde meraktan su ve kanla yaptım yine çizgi çıktı bariz bata son 5 adet belirtilerim var telim arızalı çekebilsem atardım
Bende cesaret edemedim ama yolunu buldum parmağının tırnak kısmının altından sıkıca bi eşofman ipiyle bağladım iğneyi değdirmemle kan aktı zaten acımıyo yani orta parmağımdan yaptım sonra sıkarak iki damla teste akıttım sonrada damlalıkla 3 damla idrar yada su damlattımAy çok heyecanlı iğne mi batırdın parmağına prki
Deneyecegim kesinlikle ama foto yükleyebilseydin süper olurdu acayip meral ettim :))Bende cesaret edemedim ama yolunu buldum parmağının tırnak kısmının altından sıkıca bi eşofman ipiyle bağladım iğneyi değdirmemle kan aktı zaten acımıyo yani orta parmağımdan yaptım sonra sıkarak iki damla teste akıttım sonrada damlalıkla 3 damla idrar yada su damlattım
İnşallah doğru çıkarda 3 tane yaptım ikisi kanlı idrarlı bitanesi kanlı sulu 3ündede çıktı
Canım şöyle şirket telefonum iş yerinde kaldı kendi telefonum arızalı ama yarın çekebilirsem yüklerim benDeneyecegim kesinlikle ama foto yükleyebilseydin süper olurdu acayip meral ettim :))
Canım ben 3 tane pozitif gördüğümü söylemiştim ya hani dün adet oldum yani doğru değilmiş öğrenmiş olduk :)Ay çok heyecanlı iğne mi batırdın parmağına prki
Aaa hadi ya demekki kanla yapılana inanmayacagızCanım ben 3 tane pozitif gördüğümü söylemiştim ya hani dün adet oldum yani doğru değilmiş öğrenmiş olduk :)
Hadi inşallah vardır canım seninledir meleğinAaa hadi ya demekki kanla yapılana inanmayacagızbakalım benim de 6 günüm kaldı. Yumurtlama günümden itibaren her gün devamlı kasık ağrım var ve son birkaç gündür acayip gaz sancısı var akıntım da var ama uzayan akıntı yani her zamankinden farklı değil.
Canım benim çok teşekkür ederim bakalım kısmetHadi inşallah vardır canım seninledir meleğin
Kanla yapmamıştım ama merak da ediyordum yanlış sonuç veriyormuş zaten.Hayır kesinlikle yanlış sonuç verir
aa konuşmuştuk şimdi gördüm mesajınıKanla yapmamıştım ama merak da ediyordum yanlış sonuç veriyormuş zaten.
Ç
Çok mantıklı adet günü geçtimi canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?