- Konu Sahibi Dolunaydan
-
Allah bağışlasın canım ☺ 2.ciyede tez zamanda kavuşursun inşallahAslında sürpriz bir ilişki oldu korunuyor normalde ben de ümit ettim işte. 26aylık bi oğlum var. İkinci çocugu da içten içe istiyorum ama yavaştan alıyorum baklım:)
Sağlıkla ve keyifle isteyen herkese nasip olsun inşallah :) sana da bana da:)Allah bağışlasın canım ☺ 2.ciyede tez zamanda kavuşursun inşallah
İnşallahhh evde gebelik testim var yapsam mı ki acabaaaaSağlıkla ve keyifle isteyen herkese nasip olsun inşallah :) sana da bana da:)
Yumurtlama gününden kaç gün geçti ona göre yap diyecektimİnşallahhh evde gebelik testim var yapsam mı ki acabaaaa
8 gün zaten negatif çıktıYumurtlama gününden kaç gün geçti ona göre yap diyecektim
En erken 12.gün yap ama bence en güzeli 14.gün tabi demesi kolay :)) ben yapıyorum yum hayır :))Yumurtlama gününden kaç gün geçti ona göre yap diyecektim
yumurtlama gununuz yarin olacak gibi sankiEn üstteki adetten itibaren 9.gün
Ortadaki 10.gün ve o gece ilişki oldu.
En alttaki de 11.gün yani bugün
Yarın ve yarından sonra da yapacagım
Dimi bana da öyle geliyor normalde 29u olması gerek ama 29undan önce olursa şansım artaryumurtlama gununuz yarin olacak gibi sanki
Evet ovulasyon testi pozitif çıktı bgn çok sevindimyumurtlama gununuz yarin olacak gibi sanki
Bu testin özelliği ne ovü testinin yanı erken gebelik icinDaha çok varmış negatif cıkması normal bekle istiyosan yada ovü. Testi yapsana sonuc ne cıkacak
Ovulasyon gününğ yani yumurtlama gününü belirlemek için kullanılan bir test. Adet gününe yakın gebelik testi negatif verdiği halde ovulasyon testinin koyu pozitif verdiğini ve bu şekilde daha erken hamile oldugunu anlayanlar var.Bu testin özelliği ne ovü testinin yanı erken gebelik icin
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla ve keyifle hamile kalmışsındır. Pozitifi gördükten 16_24 saat arsında çatlama gerçekleşiyor diye okumuştum. Ve çatlafıktan sonra 24saat canlı kalıyormuş. Yani doğru zamanda birliktelik olmuş bize de mutlaka haber vermerhaba, ben tüp bebek tedavisi görüyorum. yumurta rezervim az ama bu ay ovulasyon testi ile denemek istedim.
En son adet tarihim 8 ağustos 11 ağustos bitiş. Bitişten itibaren ovuslasyon testiini yapmaya başladım. kılavuzda yazdığı gibi saat 22:00 de. 25.08 e kadar pozitif sonucu vermedi 25.08 ve 26.08 de pozitif sonucu verdi, resimlerini çekmedim. Hoş ne kadar doğru bilinmez AMH ı düşük biri için ama eşimle değerlendirdik. Pozitifi gördükten kaç saat sonra çatlama gerçekleşiyor bilgi verir misiniz?
Evet doğru zamanda inşallah hayırlı sonuçlar alırım. İnŞAllahHayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla ve keyifle hamile kalmışsındır. Pozitifi gördükten 16_24 saat arsında çatlama gerçekleşiyor diye okumuştum. Ve çatlafıktan sonra 24saat canlı kalıyormuş. Yani doğru zamanda birliktelik olmuş bize de mutlaka haber ver
Haberlerini bekliyoruz :)Evet doğru zamanda inşallah hayırlı sonuçlar alırım. İnŞAllah
umarım olur ve tedaviye yine o sitrese gerek kalmazHaberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?