- 27 Mart 2017
- 601
- 283
- 33
- Konu Sahibi Dolunaydan
-
Merhaba kızlar,
Çoğumuzun ortak sorunu erkenden gebelik testlerini yapıp negatifi gördükten sonra tekrar tekrar testlere para yatırmak ve sonuçta test siz kalmak.
İş az önce aklıma gelen bir fikir ile ucuz beş TL ilk bir gebelik testini kutusundan çıkarım boydan ikiye kestim. Böylece elimde iki ayrı testim oldu ve sizin için foto ekliyorum. Birini kullandım negatif diğerini yarına saklıyorum.
Amin amin inşallah tüm isteyenlere sağlıkla keyifle nasip olursüpersiniz
Rabbim en kısa zamnda gönlünüzdekini verir inş
Çok mantıklı adet günü geçtimi canım seninMerhaba kızlar,
Çoğumuzun ortak sorunu erkenden gebelik testlerini yapıp negatifi gördükten sonra tekrar tekrar testlere para yatırmak ve sonuçta test siz kalmak.
İş az önce aklıma gelen bir fikir ile ucuz beş TL ilk bir gebelik testini kutusundan çıkarım boydan ikiye kestim. Böylece elimde iki ayrı testim oldu ve sizin için foto ekliyorum. Birini kullandım negatif diğerini yarına saklıyorum.
Yok cnm geçmedi daha dört günüm var ama aceleci davrandım biraz. Beklemedeyim.Ç
Çok mantıklı adet günü geçtimi canım senin
Başı sıkışınca insanın kafası çalışıyorZekice
AynennBaşı sıkışınca insanın kafası çalışıyor
Dimi amaAynenn
Daha çok varmış negatif cıkması normal bekle istiyosan yada ovü. Testi yapsana sonuc ne cıkacakYok cnm geçmedi daha dört günüm var ama aceleci davrandım biraz. Beklemedeyim.
Ayrıca teşekkür ederim
Ovulasyon testi sipariş verdim ama pazartesi ulaşacakmış elime ben de bahane ile beklemiş olurum hem :)Daha çok varmış negatif cıkması normal bekle istiyosan yada ovü. Testi yapsana sonuc ne cıkacak
Biraz önce yaptım ovü testi adetime 9 gün var hemen ikinci cizgide belirdi hemde daha koyu t cizgisi dünde aynısı cıktı cok koyuydu anlam veremedimOvulasyon testi sipariş verdim ama pazartesi ulaşacakmış elime ben de bahane ile beklemiş olurum hem :)
Ay inşallah hamilesindir kan testi yaptır kesin sonucu alırsınArkadaşlar normalde en son adetim 8 temmuzdu bu ay yani 4 ağustosta gebelik testi yaptım iki tane ve silikte olsa çift çizgiyi gördüm ve adt günüme 5 gün vardı yani eğer hamilelik varsa 5 gün kala cıkıyor çünkü gecen aylarda 4 gün kala 5 gün kala yapıyordum ama yoktu bu ay tuttu
Canım eğer iki gün de üst üste çıktıysa hamile olma ihtimalin yüksek ki inşallah da öylesindir :)Biraz önce yaptım ovü testi adetime 9 gün var hemen ikinci cizgide belirdi hemde daha koyu t cizgisi dünde aynısı cıktı cok koyuydu anlam veremedim
Ne mutlu sana darısı başımıza benim de ihtimalim düşük ama yine de bakıyorum işteArkadaşlar normalde en son adetim 8 temmuzdu bu ay yani 4 ağustosta gebelik testi yaptım iki tane ve silikte olsa çift çizgiyi gördüm ve adt günüme 5 gün vardı yani eğer hamilelik varsa 5 gün kala cıkıyor çünkü gecen aylarda 4 gün kala 5 gün kala yapıyordum ama yoktu bu ay tuttu
Gaz sıkıntısı yaşıyorum 3 4 gündür 2 gündür sabahları uyanamıyorum başım kalkmıyo resmen ki erkenden kalkan ben :) psikolojik de olabilir bilmiyorum inşallah değildir Rabbim hepimize nasip etsin evlat kokusunu alabilmeyi inşallahCanım eğer iki gün de üst üste çıktıysa hamile olma ihtimalin yüksek ki inşallah da öylesindir :)
Ya sorma gaz sıkıntısı ve kasık ağırı bende de var Dr uma sordum ama psikoliktir dedi. Olmayan bi ağrıdan nasıl rahatsız olurum onu da anlamafım:) ve az önce de uzayan bir akıntım oldu gerçi adetten önce bazen olurdu.Gaz sıkıntısı yaşıyorum 3 4 gündür 2 gündür sabahları uyanamıyorum başım kalkmıyo resmen ki erkenden kalkan ben :) psikolojik de olabilir bilmiyorum inşallah değildir Rabbim hepimize nasip etsin evlat kokusunu alabilmeyi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?