- 27 Mart 2017
- 601
- 283
- 33
- Konu Sahibi Dolunaydan
-
Evet kızlarrr kan testim negatif yani <2 testler beni baya yanışttıBu testi da sabah ikinci idrarın ile yaptım ve bu testten bir saat sonra kan verdim sonucumu da yazacağım
Hayırlısı olsun canım kısmet rabbim tez zamanda versin .Bu arada adetinin gecmismiydi canım.Evet kızlarrr kan testim negatif yani <2 testler beni baya yanışttı
Yok canım adetime daha baya var yani 12 Eylül ama test pozitif verince şaşırmıştımHayırlısı olsun canım kısmet rabbim tez zamanda versin .Bu arada adetinin gecmismiydi canım.
Merhaba benimde ovulasyan 30 ağustos kan testi için çok erken daha benim kızımda adete 3 gün varken kan negatif cikmisti bu testlerede adet geçmeden güvenmemek lazım geçen ay adete 4 gün kala pozitif sonuç hamile degilm en güzeli batı beklemek inşallah hamilesinizdirEvet kızlarrr kan testim negatif yani <2 testler beni baya yanışttı
Evet evet en güzeli beklemek de işte bi yapabilsek :)Merhaba benimde ovulasyan 30 ağustos kan testi için çok erken daha benim kızımda adete 3 gün varken kan negatif cikmisti bu testlerede adet geçmeden güvenmemek lazım geçen ay adete 4 gün kala pozitif sonuç hamile degilm en güzeli batı beklemek inşallah hamilesinizdir
Hayırlısı bu ay olurda hamile kalirsin insallah ben bu ay korunuyorum doktora gittim ilaç fitil felan verdi 10 gün kullanacam ovulasyon günlerime denk geliyor oyuzden ara verecek.tam dogum tarihini yaz sana bakiyim bu ay senin için kız ayimiKızlar benim de bugün yani 22 Eylül saat 11.30 testte piki gördüğüm gün ben de dün gece 00.00da ilişki yaşadım bir daha da yapıcam çünkü kız olabilme ihtimalini arttırmak istiyorum bakalım tutacakmı:)Eki Görüntüle 2191240
Bakalım bakalım merak ettim :) 08.01.1985Hayırlısı bu ay olurda hamile kalirsin insallah ben bu ay korunuyorum doktora gittim ilaç fitil felan verdi 10 gün kullanacam ovulasyon günlerime denk geliyor oyuzden ara verecek.tam dogum tarihini yaz sana bakiyim bu ay senin için kız ayimi
Canım önce yaparsan kız , yumurtlama günü ve. Ertesi yaparsan erkek çocuk mu oluyormuş ? Allah bilir tabi de.Kızlar benim de bugün yani 22 Eylül saat 11.30 testte piki gördüğüm gün ben de dün gece 00.00da ilişki yaşadım bir daha da yapıcam çünkü kız olabilme ihtimalini arttırmak istiyorum bakalım tutacakmı:)Eki Görüntüle 2191240
Canim bende bebegimin kiz olacagini ogrendim ve tam yumurtlama gunu iliski olmustu bence riske atmaBakalım istediğim arzum en sağlıklı ve en keyiflisinden bir kız çocugu zaten sırf bu yüzden yumurtlama günümden önce denedim ve artık bıraktım ilişkiyi en son dündü ve muhtemelen yarın yumurtlama olacak gibi. Oğlumu da tam yumurtlama günümde ve ertesi gün o ay sadece iki ilişki yaparak hesaplanmıştır Allah ım nasip etti oldu. Bakalım belki hamile bile kalamam nasip kısmet :)
Evet canım aynen öyleCanım önce yaparsan kız , yumurtlama günü ve. Ertesi yaparsan erkek çocuk mu oluyormuş ? Allah bilir tabi de.
Peki o geceki ilişkiden önce ilişki olmuş muydu sizde o zamn kız olabilir ancak tek ya da iki ilişki ise erkek itham yüksek diye biliyorum bende öyle olmuştu.Canim bende bebegimin kiz olacagini ogrendim ve tam yumurtlama gunu iliski olmustu bence riske atma
O geceden once iliski olmamisti cunku ben sehirdisindaydim ama sonra iliski olmustuPeki o geceki ilişkiden önce ilişki olmuş muydu sizde o zamn kız olabilir ancak tek ya da iki ilişki ise erkek itham yüksek diye biliyorum bende öyle olmuştu.
Peki Çin takvimi ne uydu mu :) ben de kız istiyorum daO geceden once iliski olmamisti cunku ben sehirdisindaydim ama sonra iliski olmustu
Erken gebelik testi yapsana bence pozitif çıkarBenim bat 22 eylül dü. 4 gündür gelen giden yok. Dün ve bugünkü ovülasyon testim , bugün daha koyu. Gebelik testi negatif çıktı. Bu durumda olup da daha sonra pozitifi bulan duydunuz mu?
Erken gebelik testi yapsana bence pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?