İkinci hat

Seni üzmek gibi olmasın da eski eşimin de cüzdanından bir sim kart düşmüştü ve şirket hattı vs demişti. Sonradan öğrendim ki sevgilisiyle konuştuğu hatmis

Iyi de ikinci telefon olsa cebinde değil telefonda olur kart

Kızın sevgilisi vs vardır belki o nedenle hattı kapatmamış ama kıza da vermemişlerse arada kontrol vs ediyordur mesaj vs geliyor mu diye

Kendi telefonum bozuldu de. Eski bir telefon bul. O hattı ödünç iste. Sessizde durur aramalara bakmam sadece acil durumlar için yanımda bulunsun de. Bak bakalım ne tepki verecek.

Bunları yaparken şu riski de göze alıyorsunuzdur umarım.

Diyelim ki, Nişanlınız masum ve siz iş üstünde yakalandınız.

O noktada nişanlınızın yerinde olsam sizi derhal terkederim.

İçimde şüphe ile gezmektense hayatımın aşkını kaybetmeyi göze alıyorum diyorsanız siz bilirsiniz.

benim aklima da neden o numarayi sizin telden silmis olabilecegi??? takildi.
bir de tavirlari degisti, kadinlar hisseder demissin. bu paranoklik mi sadece , yoksa gercekten hissettiginiz birsey mi var?
ajan oldum mubarek

Ona eski numarasını soracağım zaten bi şekilde çaktırmadan. Ama numarayı bilince ne işime yarayacak onu kestiremiyorum.

Numarayi biri silmis senin telinden diyorsun ya muhtemelen watsap ile alakali bi durumdan silinmis olabilir.. O numaranin watsapta cevrimici oldugunu vs gorme diye..
Numarayi bul ve ekle yeniden watsaptan kontrol et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…