İkinci hat

Mikolata

"Fe inne meâl usri yusra . İnne meâl usri yusra"
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
514
749
18
36
Merhaba kızlar. Hemen konuya girip yorumlarınızı bekliyorum. Her yorum benim için çok önemli. Sık sık girip cevap veremesem de hepsini okuyacağım.

Nişanlımın kız kardeşi numarasını değiştirdi yaklaşık 2 ay önce. Önceki hattı faturalıydı ve hala faturası ödeniyor yani hat açık ( bunu laf arasında kv söylemişti). Bundan 10 gün kadar önce nişanlımın cüzdanından bir sim kart düştü hemen alıp geri koydu ve bana da kız kardeşinin hattı olduğunu, kendisine babasının verdiğini söyledi. Hat akıllı telefonlar için değil büyüktü ve nişanlımın telefonuna olmaz. Acaba başka bir telefondan o hattı mı kullanıyor? Kullanıyorsa bunu nasıl ispatlarım? Hat hala cüzdanındaysa ele geçirebilirim ama bi işime yarar mı sizce?

Delirmek üzereyim kızlar. Şimdi işin içinde pis bi iş varsa gidip sorarsam hayatta öğrenemem ama içimde içimi kemiriyor. Hani hep sus takipte kal falan deniliyor ya işte onu yaptım kaç gündür hiç bişey olmadı. Ama bişey de varmış gibi düşünüyorum. Paronoyaklık mı yapıyorum sizce?

Ayrıca not: kardeşinin eski numarası bende kayıtlıydı o gün baktım ki silinmiş. Ben silmedim muhtemelen kendisi sildi .

Sonuç : Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Hattı gizlice almak gururuma dokundu açıkcası istedim verdi. Yanımda eski bir telefon götürmüştüm taktım ama pin kodunu bilmediğim için açılmadı. Bu kadar çabalayınca artık pin kodunu da öğrendik öyle bende hala hat açık hiç birşey de çıkmadı. Bu olay için özür dilemek de istemiyorum kızlar ama ayıp da ettim. Bir an hattı görünce herşeyi ona yordum gibi oldu.

Ayrıca numaranın benden nasıl silindiği muamma hala ve artık bunu da soramam şuanda.

Tekrar teşekkür ediyorum hepinize. Çok sık giremediğim için biraz gecikmiş olabilirim.

Son düzenleme:
Hemen kötü düşünmeyin bence, yedek telefon alıp ordan iş çevirecek kadar profesyonel yalancı mı nişanlınız. Sanmıyorum öyle birşey oldugunu

Numarayi ogrendikten sonra gerisi kolay. Takip edeceksin. 118lere falan sor aile fertlerinin isimlerinden illaki bulursun.

Sorsaydınız ya o hat neden duruyor diye.
Hala ödeniyorsa kullanılıyor demektir.
Ama kardeşinin mi babasının mı muamma.
Ya sorun ya da yanlışlıkla kırın bakalım nasıl tepki verecek.

İyi de bu risk her zaman var
Adam htti alip sadece evde de tutabilirdi senden saklayacak olsa
Belki de gercekten kiz kardesinindir, gorumcenize sorsaniz?

Hemen kötü düşünmeyin bence, yedek telefon alıp ordan iş çevirecek kadar profesyonel yalancı mı nişanlınız. Sanmıyorum öyle birşey oldugunu
Önceden olsa cevabım hayır olurdu yani yalan söylediği olur ama profesyonel değil hep eline yüzüne bulaştırır. Ama son zamanlarda inanılmaz bir değişim var hal ve hareketlerinde. Ya acaba diyorum. Kadınlar hissedermiş ya

Hat büyük ve telefonuna olmuyosa niye cüzdanda taşıdınli? Direk telefona takıp cebine atardı?

Sorsaydınız ya o hat neden duruyor diye.
Hala ödeniyorsa kullanılıyor demektir.
Ama kardeşinin mi babasının mı muamma.
Ya sorun ya da yanlışlıkla kırın bakalım nasıl tepki verecek.
Ona eski numarasını soracağım zaten bi şekilde çaktırmadan. Ama numarayı bilince ne işime yarayacak onu kestiremiyorum.

Eğer yalan söylediğini yakaladıysanız daha önce o zaman birşey diyemem.. Şüphelendiğinize göre bunu yapabilme ihtimali de var demekki. Çaktırmadan alsanız hattı farkeder mi acaba.. Farketmezse kullanmıyor demektir. Veya cüzdanında bulamazsanız kullanmıyor demektir

btk'dan şahsa ait üzerine hat var mı yok mu sorgulayabiliyorsunuz diye biliyorum t.c no'sunu biliyorsanız sorgulatın isterseniz

Bunu en son hiç birşey bulamazsam yapacağım artık. Hat hala cüzdanındaysa sorun değil alırım zaten cüzdanda değilse de sormaktan başka bişey gelmiyor aklıma

Bilmiyorumki. O yüzden ikinci bi telefon mu var acaba diyorum.
Yoktur ya, böyle düşüne düşüne paranoyak olursunuz. Sizi aldatacak olsa kardeşinin hattıyla mı aldatır. Bi sıkıntı olsa kardeşi hattı istese rezil olacagını bilir. Bu aklınızdan geçen çooook minik bir ihtimal bence. Kötü şeyler getirmeyin hemen aklınıza.. Canınızı sıktıgınıza degmez

btk'dan şahsa ait üzerine hat var mı yok mu sorgulayabiliyorsunuz diye biliyorum t.c no'sunu biliyorsanız sorgulatın isterseniz
Tc kimlik numarasını e devlet şifresini biliyorum canım. Buralardan kontrol ettim tek hat var üzerinde o da kullandığı hattı. Bu zaten kardeşinin hattıysa ya annesinin ya babasının üzerinedir

İnşaallah öyledir canım çok istiyorum öyle olmasını. Yoksa sonumuz çok kötü olacak

Tc kimlik numarasını e devlet şifresini biliyorum canım. Buralardan kontrol ettim tek hat var üzerinde o da kullandığı hattı. Bu zaten kardeşinin hattıysa ya annesinin ya babasının üzerinedir

o zaman numaraya mesaj atın. iletim raporu gelirse hattı kullanıyo demektir. gerçi bi bahane bulabilir ama
gene de kesin bişey öğrenmeden sakın bişi söylemeyin beşki de dediği gibidir biz kadınlar genellikle en kötüsünü düşünüyoruz genelde

118 li numaralara kardeşinin üzerine ve kendinin üzerine olan hatları sordurun. Bakalım sonuç ne çıkıcak
Kardeşi henüz reşit değil canım. O yüzden hat ya annesinin ya babasının üzerinedir. Eski numarayı kardeşinden bi şekilde öğrenirim o sorun değil ama nerde ne işime yarar bilmiyorum

Numarayı bulunca aramayı düşünüyorum özelden ya da hiç bilmediği bi numaradan açarsa falan anlarım diye çalarsa bile hayra yormayacak haldeyim zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…