Önceden olsa cevabım hayır olurdu yani yalan söylediği olur ama profesyonel değil hep eline yüzüne bulaştırır. Ama son zamanlarda inanılmaz bir değişim var hal ve hareketlerinde. Ya acaba diyorum. Kadınlar hissedermiş yaHemen kötü düşünmeyin bence, yedek telefon alıp ordan iş çevirecek kadar profesyonel yalancı mı nişanlınız. Sanmıyorum öyle birşey oldugunu
Ona eski numarasını soracağım zaten bi şekilde çaktırmadan. Ama numarayı bilince ne işime yarayacak onu kestiremiyorum.Sorsaydınız ya o hat neden duruyor diye.
Hala ödeniyorsa kullanılıyor demektir.
Ama kardeşinin mi babasının mı muamma.
Ya sorun ya da yanlışlıkla kırın bakalım nasıl tepki verecek.
Eğer yalan söylediğini yakaladıysanız daha önce o zaman birşey diyemem.. Şüphelendiğinize göre bunu yapabilme ihtimali de var demekki. Çaktırmadan alsanız hattı farkeder mi acaba.. Farketmezse kullanmıyor demektir. Veya cüzdanında bulamazsanız kullanmıyor demektirÖnceden olsa cevabım hayır olurdu yani yalan söylediği olur ama profesyonel değil hep eline yüzüne bulaştırır. Ama son zamanlarda inanılmaz bir değişim var hal ve hareketlerinde. Ya acaba diyorum. Kadınlar hissedermiş ya
Bilmiyorumki. O yüzden ikinci bi telefon mu var acaba diyorum.Hat büyük ve telefonuna olmuyosa niye cüzdanda taşıdınli? Direk telefona takıp cebine atardı?
Bunu en son hiç birşey bulamazsam yapacağım artık. Hat hala cüzdanındaysa sorun değil alırım zaten cüzdanda değilse de sormaktan başka bişey gelmiyor aklımaEğer yalan söylediğini yakaladıysanız daha önce o zaman birşey diyemem.. Şüphelendiğinize göre bunu yapabilme ihtimali de var demekki. Çaktırmadan alsanız hattı farkeder mi acaba.. Farketmezse kullanmıyor demektir. Veya cüzdanında bulamazsanız kullanmıyor demektir
Yoktur ya, böyle düşüne düşüne paranoyak olursunuz. Sizi aldatacak olsa kardeşinin hattıyla mı aldatır. Bi sıkıntı olsa kardeşi hattı istese rezil olacagını bilir. Bu aklınızdan geçen çooook minik bir ihtimal bence. Kötü şeyler getirmeyin hemen aklınıza.. Canınızı sıktıgınıza degmezBilmiyorumki. O yüzden ikinci bi telefon mu var acaba diyorum.
Tc kimlik numarasını e devlet şifresini biliyorum canım. Buralardan kontrol ettim tek hat var üzerinde o da kullandığı hattı. Bu zaten kardeşinin hattıysa ya annesinin ya babasının üzerinedirbtk'dan şahsa ait üzerine hat var mı yok mu sorgulayabiliyorsunuz diye biliyorum t.c no'sunu biliyorsanız sorgulatın isterseniz
İnşaallah öyledir canım çok istiyorum öyle olmasını. Yoksa sonumuz çok kötü olacakYoktur ya, böyle düşüne düşüne paranoyak olursunuz. Sizi aldatacak olsa kardeşinin hattıyla mı aldatır. Bi sıkıntı olsa kardeşi hattı istese rezil olacagını bilir. Bu aklınızdan geçen çooook minik bir ihtimal bence. Kötü şeyler getirmeyin hemen aklınıza.. Canınızı sıktıgınıza degmez
Tc kimlik numarasını e devlet şifresini biliyorum canım. Buralardan kontrol ettim tek hat var üzerinde o da kullandığı hattı. Bu zaten kardeşinin hattıysa ya annesinin ya babasının üzerinedir
Kardeşi henüz reşit değil canım. O yüzden hat ya annesinin ya babasının üzerinedir. Eski numarayı kardeşinden bi şekilde öğrenirim o sorun değil ama nerde ne işime yarar bilmiyorum118 li numaralara kardeşinin üzerine ve kendinin üzerine olan hatları sordurun. Bakalım sonuç ne çıkıcak
Kendi telefonunu kapalı gördüğün anda bak açıkmıKardeşi henüz reşit değil canım. O yüzden hat ya annesinin ya babasının üzerinedir. Eski numarayı kardeşinden bi şekilde öğrenirim o sorun değil ama nerde ne işime yarar bilmiyorum
Numarayı bulunca aramayı düşünüyorum özelden ya da hiç bilmediği bi numaradan açarsa falan anlarım diye çalarsa bile hayra yormayacak haldeyim zirao zaman numaraya mesaj atın. iletim raporu gelirse hattı kullanıyo demektir. gerçi bi bahane bulabilir ama
gene de kesin bişey öğrenmeden sakın bişi söylemeyin beşki de dediği gibidir biz kadınlar genellikle en kötüsünü düşünüyoruz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?