Ikinci evliliklerde usul nedir?

İster 2. İster sonuncu olsun taraflar nasıl isterse öyle olur.
şu yapılır şu yapılmaz demek saçma geliyor bana
Hersey zevk tercih ve bütçeye bağlı

Kardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
Kız ne isterse onu yapın. 2. evlilik diye şu yapılmaz bu yapılmaz demeyin bence

Koskoca cocugu olan iki insan nikah salonuna gider uc bes tanidigiyla tamam.Cocuklarin önünde gereksiz merasim bana fuzuli geliyor ama konu sahibi farkli dusunuyor olabilir
Herkesin kendi görüşü ama törenlere o kadar para harcamak gelen altınları da borç ödemek icin değil araba almak/yatirim yapmak icin kullanıp sıkıntı cekmek bana cok gereksiz geliyor.

Kardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
Ne fark varki ilk veya ikinci gelinlik dugun istenirse yapilir benim kisisel tercihim sade mütevazi bir dugun veya kutlama yapilmasi ben şaa şaa li dugunlerden nefrettttt ederim

Ya merakımdan soruyorum 2.evlilikte de kirmizi kusak takiliyor mu bu arada gelin vr damat nasil isterse öyle olmalı ama bence bu adetler komple saçma. Bana kiz istemek bile mal istemekmiş gibi geliyor.
Bu geçen gün benimde aklıma geldi kuşak takılıyor mu

Kimileri takıyor kimileri takmıyor 2.evlilikler de en temizi hic takmamak bence kime neyi ispat ediyoruz ki
Valla ben düğünümde insanlar bi görsün diye 20 dk falan kaldı sonra çıkardım hediye paketi gibi o ne öyle ikinci olursa gene çıkarırım itici geliyor bana

canları nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar.
isterlerse söz nişan vs yapmasınlar. ilki olsa dahi öyle. mecbur yapılcak diye bişey yok. direkt nikah da kıyabilirler yani.
kendinize kalıplar koymayın.

Kardeşiniz istiyorsa içinde kalmasın, isteme söz falan zaten aile içinde yapılan törenler. Lakin küçük yerde yaşıyorsam, yaşım artık pek de genç değilse ve yetişkin çocuğum varsa büyük tantanalar yapmaz sade bir nikahla evlenirdim. Bu birinci veya ikinci evlilikle değil de yaşla alakalı olurdu, bazı şeyler gençlikte daha güzel daha yerinde daha eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…