Kız ne isterse onu yapın. 2. evlilik diye şu yapılmaz bu yapılmaz demeyin benceKardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
Herkesin kendi görüşü ama törenlere o kadar para harcamak gelen altınları da borç ödemek icin değil araba almak/yatirim yapmak icin kullanıp sıkıntı cekmek bana cok gereksiz geliyor.Koskoca cocugu olan iki insan nikah salonuna gider uc bes tanidigiyla tamam.Cocuklarin önünde gereksiz merasim bana fuzuli geliyor ama konu sahibi farkli dusunuyor olabilir
Kardesim istiyor. Cocuklarin buyuk olmasi biraz dusundurttuKız ne isterse onu yapın. 2. evlilik diye şu yapılmaz bu yapılmaz demeyin bence
Ne fark varki ilk veya ikinci gelinlik dugun istenirse yapilir benim kisisel tercihim sade mütevazi bir dugun veya kutlama yapilmasi ben şaa şaa li dugunlerden nefrettttt ederimKardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
Daha guzel yaKardesim istiyor. Cocuklarin buyuk olmasi biraz dusundurttu
Bu geçen gün benimde aklıma geldi kuşak takılıyor muYa merakımdan soruyorum 2.evlilikte de kirmizi kusak takiliyor mubu arada gelin vr damat nasil isterse öyle olmalı ama bence bu adetler komple saçma. Bana kiz istemek bile mal istemekmiş gibi geliyor.
Kimileri takıyor kimileri takmıyor 2.evlilikler de en temizi hic takmamak bence kime neyi ispat ediyoruz kiBu geçen gün benimde aklıma geldi kuşak takılıyor mu
Bizim bi tanıdık takmıştı tuhaf gelmişti bana doğrusu ne diye merak etmiştimKırmızı kuşak baglayamiyorsunuz maalesef
: ((((((((( malum ikinci....
Çocuklar önemli tabi ama kişilerin tercihlerine de saygı duyulması lazım. Ne istiyorlarsa yapsınlar. Evlenecek olan onlar sonuçtaKardesim istiyor. Cocuklarin buyuk olmasi biraz dusundurttu
Valla ben düğünümde insanlar bi görsün diye 20 dk falan kaldı sonra çıkardım hediye paketi gibi o ne öyle ikinci olursa gene çıkarırım itici geliyor banaKimileri takıyor kimileri takmıyor 2.evlilikler de en temizi hic takmamak bence kime neyi ispat ediyoruz ki
Tüh ben kırmızı kuşak bağlamamıştım. Şimdi neler düşündüler hakkımda kim bilirKırmızı kuşak baglayamiyorsunuz maalesef
siyah kuşak bağlamaları gerekiyor! malum sebepten..Kırmızı kuşak baglayamiyorsunuz maalesef