parça parça konu açmışsınız her birini okuyup eksik parçaları yerine oturtmaya çalıştım ama anlamadığım bişi var 2. evliliğim dediğiniz aynı adamla 2 kez mi evlendiniz? çocuğunuza anneniz bakıyor bi yerde ananesine anne diyo içim acıyo demişsiniz bi yerde yok beni anne bilio demişsiniz! evime yakın bi yerde işe başladım demişsiniz vs vs vs o kadar kopuk kopuk bi hikayeki inanın hiçbişi anlamadım! aldatan adamın affı yoktur burası kesin bu insanlar sizin psikolojinizi de bozmuş orası da kesin! hala kendime nasıl bağlarım diye soruyosanız baya baya bozmuşlar orası daha da kesin! aldatılmanın güzellikle çirkinlikle alakası da yoktur bunu da bilin! sizi aldattığı kadına hakaret yağdırmanızın da hiçbi manası yok sadece kendinizi onların seviyesini düşürürsünüz bunu da bi köşeye not edin. kocanızın ailesi normal insanlar olsa zaten hastanede bebeğiniz yatarken yanınıza gelir size destek olurdu bu durumda aldatan oğullarına sahip çıkmaları da çok normal. bu hikaye nerden tutsam elimde kalıyo! ama lütfen bütün hikayenizi cümlelerinizi de düzgün kurarak arkanızdan atlı kovalar gibi değil de sakin sakin anlaşılır bi şekilde yazın ki biz de anlayalım yeminle bulmaca çözer gibi hissettim kendimi!!!