- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- Konu Sahibi girlpower12
İş yerimde tanıştım boşandıktan sonra kendime ev açtım orda yaşadım çalıştım iş yerime gelmişti o şekildeNasıl tanıştınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yerimde tanıştım boşandıktan sonra kendime ev açtım orda yaşadım çalıştım iş yerime gelmişti o şekildeNasıl tanıştınız
Nasıl nerede tanıştınızCanım ben 3 çocukla daha önce başından evlilik geçmiş ama çocuğu olmayan benden 6 yaş küçük bir adamla evlendim. Boşandıktan 1 sene sonra tanıştım onla. Bana o kadar güven verdi ki 1.5 yıl içinde de evlendik. Şimdi bile bazen Allah’ın sevgili kuluymusumda karşıma böyle bir insan çıkardı diye dua ediyorum. Çocuklarıma baba oldu. Kendi babalarının yapmadıklarını yapıyor. Onları ve beni koruyup kolluyor. Hepimizin üzerine titriyor. Ailesi desen ona keza. Harika insanlar. İkinci baharımı yaşıyorum diyorum. Huzuru buldum bu yastan sonra. Karamsar olmayın. Ben kurtuldum diye şükrediyorum hep.
Evet en çok biz kendimizi düşüneceğiz.
Ama anneniz biraz empati yapmalıydı.
O torunum var diyecek diye sizin binbir kat zorluk çekmenize razı olmamalı.Gerçi o da şu an iyi ki kızım beni dinlemedi diyordur.
Umarım doğru insanla doğru vakitte bir yavrunuz olur..
Önemli olan doğru insanla olması..
Işyerinde durumu nasıl karşıladılar
Ortak bir arkadaşımız vesilesiyle tanıştık. Eşim eski eşinden boşanalı daha 4 ay olmustu biz tanıştığımızda. Ama daha ilk haftalarda birbirimize ciddiyetle yaklaştık. Hayırlısıysa olur dedik hep.Nasıl nerede tanıştınız
Banka ortamları kalabalık olur Yemeğe vs topluca gidilir. Herkes sorar diye düşündüm de o Yüzden sordum.Kimse tek kelime soramadı, ben hiç bir zaman özelimi anlatamam, onlar da sormaya cesaret edemez. Eşim de aynı işyerinde, soranlara anlaşamadık deriz diye anlaşmıştık zaten.
Ben oldum olası ne özelimi anlatmayı, ne başkalarının özelini dinlemeyi severim.
Banka ortamları kalabalık olur Yemeğe vs topluca gidilir. Herkes sorar diye düşündüm de o Yüzden sordum.
Aynı ortamda ise daha zor olmuştur. Aynı şubede misiniz yoksa
Hakkınızda Hayırlısı olsun ne diyelimEvet kalabalık çoğu kişi ikimizi de tanıyor ama sormadılar. Cevap vermeyeceğimi biliyorlar çünkü:)
Aynı şubede çalışamaz eşler, farklı idik zaten.
Benim yöneticim onun arkadaşıydı hatta, ilk izin almak için ona söyledim, ne diyeceğimi bilemiyorum dedi o kadar.
Hakkınızda Hayırlısı olsun ne diyelim
Konularını Hatırlıyorum senin şimdi daha iyi gibisin ama :)
Eğer üstünde o evlilik yükse , seni onunla tutan şey sevgi değil Alışkanlık ise o zaman bitmeye mahkum oluyor zaten bazı Şeyler.Teşekkür ederim evet çok daha iyiyim, şu an eski hislerimin hiçbirini hissetmiyorum, zamanla geçiyormuş gerçekten.
Beni üzen uğradığım haksızlıklar, yaşadığım hayal kırıklıkları ve yıkılan hayallerimdi. Şimdi iyi ki bitmiş diyorum.
İnşallah bundan sonra da hep iyi ki bitmiş derim...
Eğer üstünde o evlilik yükse , seni onunla tutan şey sevgi değil Alışkanlık ise o zaman bitmeye mahkum oluyor zaten bazı Şeyler.
Bosandiktan sonra acı çekiyorsan demekki hala içinde birşeyler varmış bende ayrıldım ama birgün bile aklıma gelmedi pişmanlığım olmadı ev arkadaşım gibiydi şimdi ikimizde evliyiz ikinci evlilik şuan için düşünmen çok erken zamana bırak herşey gelip geçiyor en azından benim için imzayı attıktan sonra geçmiş çöp oldu gitti çok şükürHanımlar boşanmanın acısı geçiyor mu nasıl atlattınız ikinci evliliğinizi nasıl güvenip te yaptınız nasıl tanıştınız şimdi mutlu musunuz hayatlarınız nasıl gidiyor
Öncelikle inşallah yeni hayatınızda çok çok mutlu olursunuzah o psikolojik şiddet... Ben de yeni boşandım. O kadar özgüvensizim ki anlatamam yani. Allaha havale ettim onu da... Şimdi bile gözlerim doldu. Bu kadar sevdiğim değer verdiğim ve bu yüzden aptal bir kör olduğum için. Sanki bir daha kimseye güvenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Bir de kızım var her yönden gelecek benim için çok endişe verici malesef...
Evet anneci bir adamdı değil mi ?Benim sevgim bitmişti, ailesinin bana yaşattıkları, onun beni yalnız bırakması ile zaten ruhum doymuyordu, yalnız gibiydim. Birbirimizin ihtiyaçlarına cevap veremiyorduk, o da benim onu sevmediğimin farkındaydı zaten.
İçinde bir şeyler kalsada kalmasada boşanma mahkeme ortamı bir travma zaten acıdan kastım bu bireye indirgemeyin. Ayrıca erken mi değil mi bırakında ona ben karar vereyim.Bosandiktan sonra acı çekiyorsan demekki hala içinde birşeyler varmış bende ayrıldım ama birgün bile aklıma gelmedi pişmanlığım olmadı ev arkadaşım gibiydi şimdi ikimizde evliyiz ikinci evlilik şuan için düşünmen çok erken zamana bırak herşey gelip geçiyor en azından benim için imzayı attıktan sonra geçmiş çöp oldu gitti çok şükür
Ben sadece yaşadıklarımı söyledim sizi yonlerdirmek yada eleştirmek zati benim haddim değil neden bu tepki anlamadım neyse kusura bakmayınİçinde bir şeyler kalsada kalmasada boşanma mahkeme ortamı bir travma zaten acıdan kastım bu bireye indirgemeyin. Ayrıca erken mi değil mi bırakında ona ben karar vereyim.
Sizin hayatınızda nasıl bir gelişme oldu yani neden ayrılıp sonra nasıl ne zaman oldu 2.evlilikikinci evlilik harika valla oh mis
iyi ki evlenmişim
Ne güzel sen kocana ne alacağını düşünüyorsun bnde mahkeme de ne yapacağımıikinci evlilik harika valla oh mis
iyi ki evlenmişim