Hakkınızda hayırlısı olsun mutluluklar elbette ama çocuğunuzu yanınıza alacağınızı sanmıyorum ve bi yavru annesiz büyüyecek belliki arada tatilde izinde annesi anneannesine gelince görecek anneyi. Çocuğunuza bunu yapmaya hakkınız yok ömrünüzu çocuğunuza adayın yalnız yaşayın demiyorum elbette ama size mantıklı geliyor mu esinizin ailesinden sakladiginiz çocuğu evlenince yanınıza alacağınız .tamam soyliceksiniz tabi çocuğu ama ailesi sizin evliliğinizde bunu sorun çıkaracaktır baştan sakladiginiza göre tepki gostercek tipler .çok üzüldüm cocugunuza ben nedense anneanneyle mutlu olabilir ama anne başka şey Anneanne başka. Umarım sizin evliliginizle ilgili hislerimde yanılırım umarım . MutluluklarEvlendikten sonra oğlumu yanıma alacağım erkek arkadaşım 8-5 çalışıyor zaten okula başlayacak bu yıl burada başlar okula bir dönem annem ifare eder sonra dönüşümlü olarak eşimle bakarız ayarlarız dedik erkek arkadaşım o çocuğun daha iyi bir hayat yaşamasını anne sevgisiyle baba olamam ama bir abi sevgisiyle büyümesini istiyorum diyor,çünkü en baştan her şeyi anlattım kabul ediyorsan böyle etmiyorsan hiç baslamasin deidm
Evet annesinin uzulmesinden korkuyor ama bir sekilde anlatacağız birlikte bundan sonra da bizi neler bekliyor göreceğiz, tepkisi nasıl olacak bunu bilmiyoruzErkek arkadaşın şu zamana göre söylemediyse annesinden korkuyor çünkü karşı geleceğini biliyor
Bence evlilik kararı almadan önce bu konuyu halletsin
İnşş sorun çıkarmazEvet annesinin uzulmesinden korkuyor ama bir sekilde anlatacağız birlikte bundan sonra da bizi neler bekliyor göreceğiz, tepkisi nasıl olacak bunu bilmiyoruz
Cocuk saklanabilecek birsey mi? Asil tepki olacaksa bastan gormeli bence..belki de tepki olnaz..asil sonradan kandirilmis hisseder aile..
Bu benim fikrim, saygı göstermek düşer...eşinin ailesine giderken çocuğunu götürmek zorunda değil... annesine bırakır...6 yaşındaki çocuğu ne yapacak,kardeşim mi diyecek.
Annemle ve oğlumla tanıştılar evimizin için de ailesi olmayacağı için yanımıza almamıza karisanayacakalrdir sadece nasıl anlatmamız gerektiğini bilmemek oğlumu alamayacaksam yanıma annesi için bu iş zaten olmaz bunu kendisine ilettim ama.her şey bı ihtimal haklisinjzHakkınızda hayırlısı olsun mutluluklar elbette ama çocuğunuzu yanınıza alacağınızı sanmıyorum ve bi yavru annesiz büyüyecek belliki arada tatilde izinde annesi anneannesine gelince görecek anneyi. Çocuğunuza bunu yapmaya hakkınız yok ömrünüzu çocuğunuza adayın yalnız yaşayın demiyorum elbette ama size mantıklı geliyor mu esinizin ailesinden sakladiginiz çocuğu evlenince yanınıza alacağınız .tamam soyliceksiniz tabi çocuğu ama ailesi sizin evliliğinizde bunu sorun çıkaracaktır baştan sakladiginiza göre tepki gostercek tipler .çok üzüldüm cocugunuza ben nedense anneanneyle mutlu olabilir ama anne başka şey Anneanne başka. Umarım sizin evliliginizle ilgili hislerimde yanılırım umarım . Mutluluklar
Yok Artvin Üçgen'e dahil değil :))))))Yüzümü güldürdunuz:) bilemiyorum oralar mi Artvin liler
Haklısın hiiççç anlasilmaz,ortaya da çıkmaz zatenBu benim fikrim, saygı göstermek düşer...eşinin ailesine giderken çocuğunu götürmek zorunda değil... annesine bırakır...
Teşekkür ederim evet Allah yardım etti okud bitirdim ayağımda çocuk sallayarak birsuru laf söz duyarak şimdi isim var şükürler olsunsizlik bir şey yok madem sevgiliniz saklamak istedi onun problemi bu.
dik durun siz ezilip büzülmeyin kafi.
17 yaşında evlenip boşandıktan sonra hayatınızı kurmak için çabalamışsınız. meslek sahibi olmuşsunuz. tebrik ederim sizi.
Oğlum annemin evinde doğdu ben okul iş koştururken öyle büyüdü etkileniyorlar haklısınız ,ar buyumeyecek bu yıl okula burda başlayacak daha sonra da burada yaşayacakcocuk icin uzuldum. sadece 3 ay falan boyle ayri bir sehirde biraktim. 4 yasindaydi. o kadar süre icinde bile baya etkilenmisti. her haftasonu gittigim halde. babasi ve surekli aliskin oldugu babaannesi oldugu halde.
tayin isteme hakkınız yok mu. artik evlilik icin de istemezsiniz. hep ayri buyuyecek yazik cocuga.
icimi sizlatan tek sey bu oldu. konuyu gözüm görmüyor.
yatili bakici falan tutabilirsiniz. 4-5 yasindan sonra sizde kalmaliydi en azindan. ailenize bakmayin. anneme kalsa ben de kucuk oglumu ona birakip sadece haftasonu almaliyim. herkesin dedigine degil icgudulerinize bakin. annesiyle yeterince vakit gecirmeyen cocukla daha az bag kuruluyor. kucuk oglumla daha cok vakit gecirebildim. ucretsiz izin alabildim. simdi buyuk oglum icin o kadar cok üzülüyorum ki. o kosturmaca icinde anlamamisim.Oğlum annemin evinde doğdu ben okul iş koştururken öyle büyüdü etkileniyorlar haklısınız ,ar buyumeyecek bu yıl okula burda başlayacak daha sonra da burada yaşayacak
Şöyle söyleyim 3 yılı biraz geçti burdayım ilk zamanlar kimsenin desteği olmadan ev kurdum halı haxirda çocuk masrafı eski eşimden kalan borçlar vs derken yatılı bakıcı vs tutacak maddi olanağım yoktu şimdi yavaş yavaş her şeyi toplamışken ancak yanıma alabiliyorum anneme gel dedim ve gelmedi buraya daha doğrusu babam göndermedi gibi gibi sorunlar yüzünden olan oğlumla benim.hasretligim.oldu evet annesne düşkün bu süre zarfında elbette ki neler olacağını daha net göreceğiz Allah utandırmasın hayırlısı diliyorumyatili bakici falan tutabilirsiniz. 4-5 yasindan sonra sizde kalmaliydi en azindan. ailenize bakmayin. anneme kalsa ben de kucuk oglumu ona birakip sadece haftasonu almaliyim. herkesin dedigine degil icgudulerinize bakin. annesiyle yeterince vakit gecirmeyen cocukla daha az bag kuruluyor. kucuk oglumla daha cok vakit gecirebildim. ucretsiz izin alabildim. simdi buyuk oglum icin o kadar cok üzülüyorum ki. o kosturmaca icinde anlamamisim.
erkek arkadasiniz anneci biri bence. o tarafın insanini taniyorum diyeyim. siz dert etmeyin o paylassin ailesiyle. ve bunu yakin zamanda yapsın. uzulmesini istemiyorsa sonra nasil olacak. her annesi uzulmesin dedigi noktada sizi uzecek.
Bunu tabiki yapmam hangi anne bunu yapar? Zaen babasız birde annesiz mi kalsın? Söyleyemem e nedenini söylediğim.givi evet geç kaldık fakat önyargılı oluyo insanlar olmasınlar diye soylyemedkçocuğun var diye olmiaksa evlilik annesi tarafndan engellenecekse engellensin
çoucğun öncelik ne demek gizlemek
annesine çıkıp benim çocuğum ona göre bilin diye başında sevgilinizle birlikte demeliydiniz
annesi kabul etmezse çocuğunuzu reddetip annenize bırakmazsınız heralde değil mi
Bu cocuga yapilacak cok büyük bir haksizlik ve asla kabul edilemez!! Cocugu kabul etimiycek zihniyete insanlarsa bu evliligin ne anlami var?? Sadece dogru adami bulmakla bitmiyor is bence.. aile cok önemli ve cocuk saklanacak bir sey degilPaylaşmayın, herşey tersine döner... sizi istemezler ve eşinizi doldururlar size karşı sürekli, 2. evliliğinizde berbat olur....
Ben bazı bilgilerin paylaşıldığında fayda değil zarar getireceğini bile bile paylaşmayı doğru bulmuyorum...
Eski insanlar her konuda bagnazlar, bakire takıntısı bile hepsinde var...
Önemli olan eş kişisinin bilmesi ve kabul etmesi...gerisini ilgilendirmez
Evleneceği kişiden saklamıyor zaten....anne zaten yaşlı diyor...bence bilmesine gerek yok...Bu cocuga yapilacak cok büyük bir haksizlik ve asla kabul edilemez!! Cocugu kabul etimiycek zihniyete insanlarsa bu evliligin ne anlami var?? Sadece dogru adami bulmakla bitmiyor is bence.. aile cok önemli ve cocuk saklanacak bir sey degil
hayal dünyasi ne diyelimHaklısın hiiççç anlasilmaz,ortaya da çıkmaz zaten
eşimin de benim de ikinci evliliğimEvet doğuma bile tek başıma gittim Allah yardımcınız olsun gerçekten,umarım her şey düzelir sizin ikinci eşinizin de ilk evliligiymiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?