Evet haklısın,hayırlısı olsun diyorum hep benim için oğlum için erkek arkadaşım içinErkek arkadasinin ailesi ile konusmasi ve olumsuz bi tepki veya söz olursa kesinlikle sana yansıtmaması gerekiyor.. Bu aşamada kendini belli edecek aslinda; sahip cikan, sorun çözen, eşinin yaninda durabilen biri mi, ailesi ile bi problem olsa nasil davranir vs..
Korkma, panikleme ve kendini yersiz strese sokma.. Allah yardimcin olsun..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkinci evlilik yapacak bir insan
- Konu Sahibi Hayatkasm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik ikinci evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Oğlum anneannesiyle yaşıyor atanıp buraya geldiğim için ve vardiyalı çalıştığım için alamadım yanıma sürekli git gel yapıyoruz onlar burda ben izin günlerde orda 200 km gibi bir uzaklıkta babam annemi göndermediği için en azından biraz büyüyene kadar bu şekilde devam ettik bunu nasıl soylecek ve ne yapacak ben de bilmiyorumOğlunuz sizinle yaşamıyor mu nasıl 1,5 yıl sakladınız bunu anlayamadım. Bu kadar saklanan bi şeyi anlayışla karşılamaz annesi elbette yaşla alakası yok bunun. Sanki kusur gibi oğlunuzu saklayarak ilerlettiğiniz ilişkiden de sevgilimin oğlu var diyemeyen dedirtmeyen kazık kadar adamdan da hayır gelmez.
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Önce siz kendinize guvenin. Asla bosandim cocugum var vs diye dusunmeyin..dimdik olun..eger "ay cocugum var, vs vs" derseniz kendinizi kucuk görürsünüz. Evlendim ayrildim 1 cocugum var benim deyin..karsi cikilacaksa bastan cikilsin ki yolunuza bakin siz de..Belki de sizin gibi bakacak bilmiyorum fakat türk toplumind ki boşanmış kadın ve bekar erkek ikilisine kimse hoş bakmıyor malesef
Babası ile gorusmuyor zaten yani ortada yok milyarlarca borç bırakıp gitti, yanıma alacagimEvlendiğinizde çocuk kimde kalacak ?
- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 31
O zaman önce bu şartları konusmanız ve oluşturmanız gerekir sevgilinizin ailesinin sizi kabul edip etmeme durumuna göre zaten sizi seviyorsa ve kabul ediyorsa yedi düven önüne geçse resti çeker ben bu kadını seviyorum der ya da ilk darbede bu ilişki biter.hani üç beş ay değil bir buçuk senedir sevgiliyseniz adam da çok kabullenememiş bana göre çocuk durumunu.Şartlar oluşmadığı ve onu emanet edebileceğim bir yer olmadığı için anneannesi de kalıyor, lütfen kobusmalariniA dikkat edin elbette ki ilerde ki isteğim yanıma almak,doğurup anneanneye göndermek ne demek
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Bu durumu ailesine açıklamak zorunda mısınız....bilseler ne olacak, faydası var mı...bilmeyi versinler...Bunun elbette ki herkesin başına gelebilecek bir durum olduğunu biliyoruz bizler fakat aradaki nesil farkı ve hayata bakış açıları insanların durumlara tepkisini degistiriyor
1.çocuk neden annenizde kalıyor
2.bu zamana kadar neden sakladınız
3.babası ile çocuk görüşüyor mu??
Bunların cevaplarıda önemli siz çocuğu sakladıysanız hatayı baştan yapmışsınız sizi seven her şekilde sevmeli yanınızda olmalı sizi istemeyenlere de karşı durabilmeli aksi durumda kimseye birşey olmaz anneanne ile büyüyen baba anne sevgisi görmemiş sabiye olur.
Bunu da düşündük fakat babam katiyen karşı çıktı,bizim için sorun yok sadece bunu söylediğimiz de her şey daha sıkıntılı ilerleyecek bunu biliyoruzBu durumu ailesine açıklamak zorunda mısınız....bilseler ne olacak, faydası var mı...bilmeyi versinler...
- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
Evlendikten sonra oğlunuz nerede yaşayacak, annenizle kalmaya devam mı edecek, yoksa sizinle mi yaşayacak, eğer (iş vs nedeniyle) annenizle yaşamaya devam edecekse yeni bir bebek gelince (annem ona bakabiliyor bana neden bakamıyor soruları aklına ve diline dolandığında) oğlunuz ne hissedecek? O bunu size dillendirdiğinde siz ne hissedeceksiniz? Ne yapacaksınız? (Onu da sizinle birlikte yaşaması için evinize getirmeye karar verdiğinizde) müstakbel eş kişisi ne hissedecek, ne yapacak?
Bu ve benzeri (cevabı endişe ile beklenen) pekçok soru müstakbel kv kp in aklına gelir gelecektir durumu öğrendiğinde.
Haa sonradan öğrenirse daha kötü bence. Yalanla başlayan herşey ayağınıza dolanır, bugün olmazsa yarın...
Evlenmeyi düşündüğünüz kişi sizinle, oğlunuz annenize kalmak koşuluyla mı birlikte bir yola çıkıyor, yoksa yavrunuzu "başımın üstünde yeri var" diye benimsedi mi?
Bu ve benzeri (cevabı endişe ile beklenen) pekçok soru müstakbel kv kp in aklına gelir gelecektir durumu öğrendiğinde.
Haa sonradan öğrenirse daha kötü bence. Yalanla başlayan herşey ayağınıza dolanır, bugün olmazsa yarın...
Evlenmeyi düşündüğünüz kişi sizinle, oğlunuz annenize kalmak koşuluyla mı birlikte bir yola çıkıyor, yoksa yavrunuzu "başımın üstünde yeri var" diye benimsedi mi?
Evlendikten sonra oğlumu yanıma alacağım erkek arkadaşım 8-5 çalışıyor zaten okula başlayacak bu yıl burada başlar okula bir dönem annem ifare eder sonra dönüşümlü olarak eşimle bakarız ayarlarız dedik erkek arkadaşım o çocuğun daha iyi bir hayat yaşamasını anne sevgisiyle baba olamam ama bir abi sevgisiyle büyümesini istiyorum diyor,çünkü en baştan her şeyi anlattım kabul ediyorsan böyle etmiyorsan hiç baslamasin deidmEvlendikten sonra oğlunuz nerede yaşayacak, annenizle kalmaya devam mı edecek, yoksa sizinle mi yaşayacak, eğer (iş vs nedeniyle) annenizle yaşamaya devam edecekse yeni bir bebek gelince (annem ona bakabiliyor bana neden bakamıyor soruları aklına ve diline dolandığında) oğlunuz ne hissedecek? O bunu size dillendirdiğinde siz ne hissedeceksiniz? Ne yapacaksınız? (Onu da sizinle birlikte yaşaması için evinize getirmeye karar verdiğinizde) müstakbel eş kişisi ne hissedecek, ne yapacak?
Bu ve benzeri (cevabı endişe ile beklenen) pekçok soru müstakbel kv kp in aklına geliyordur.
Erkek arkadaşım önce seni sevsinler.on yargı ile.bakmasinlar dediler , bir de Karadenizliler erteleye erteleye bu gün oldu ve dediğiniz gibi haklisinizKeşke soylemek için bu kadar beklemeseydiniz. Kandırılmış gibi hissede bilirler.
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Paylaşmayın, herşey tersine döner... sizi istemezler ve eşinizi doldururlar size karşı sürekli, 2. evliliğinizde berbat olur....Bunu da düşündük fakat babam katiyen karşı çıktı,bizim için sorun yok sadece bunu söylediğimiz de her şey daha sıkıntılı ilerleyecek bunu biliyoruz
Ben bazı bilgilerin paylaşıldığında fayda değil zarar getireceğini bile bile paylaşmayı doğru bulmuyorum...
Eski insanlar her konuda bagnazlar, bakire takıntısı bile hepsinde var...
Önemli olan eş kişisinin bilmesi ve kabul etmesi...gerisini ilgilendirmez
- 17 Haziran 2019
- 1.878
- 6.057
- 158
Eşimin ikinci evliligi benimle. Onun çocuğu olmadığı için ben aileme söylememiştim ama sizde durum farklı üstte bir arkadaş çok isabetli sorular sormuş. Cevap verebilirseniz eger daha yardımcı olabilecek yanıtlar gelir bence.
burda da arkadaşını hatalı buldum şahsen. Konu arasında söylemesi gerekirdi bir ara. Sevsinler seni diye beklemek işgüzarlik olmuş.Evet annemle birlikte yaşıyor ben atandığım için başka şehire geldim yaklaşık üç buçuk yıldır gidip geliyorum sık sık ailemin yanına babam buraya gelmesine izin vermediği ve vardiyalı çalıştığım için yanıma alamadım oğlumu,erkek arkadaşımın tabiki ilk ginden beri haberi var ,önce seni sevsinler sonra soyleriz onyargiyla yaklaşmasınlar sana dedi beni de çok sevdiler kızım der ama artık kendimi kötü hissediyorum
Evlendikten sonra oğlunuz nerede yaşayacak, annenizle kalmaya devam mı edecek, yoksa sizinle mi yaşayacak, eğer (iş vs nedeniyle) annenizle yaşamaya devam edecekse yeni bir bebek gelince (annem ona bakabiliyor bana neden bakamıyor soruları aklına ve diline dolandığında) oğlunuz ne hissedecek? O bunu size dillendirdiğinde siz ne hissedeceksiniz? Ne yapacaksınız? (Onu da sizinle birlikte yaşaması için evinize getirmeye karar verdiğinizde) müstakbel eş kişisi ne hissedecek, ne yapacak?
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Allah yar ve yardımcınız olsun. Umarım her şey gönlünce olur. Oğlun ve sana umarım bir yuva verir müstakbel eşin... Sadece Karadeniz deyince irkildim bir umarım Karadeniz'in benim bermuda şeytan üçgeni diye nitelendirdiğim 3 ilinden biri değildir :))))Babası ile gorusmuyor zaten yani ortada yok milyarlarca borç bırakıp gitti, yanıma alacagim
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Cocuk saklanabilecek birsey mi? Asil tepki olacaksa bastan gormeli bence..belki de tepki olnaz..asil sonradan kandirilmis hisseder aile..Paylaşmayın, herşey tersine döner... sizi istemezler ve eşinizi doldururlar size karşı sürekli, 2. evliliğinizde berbat olur....
Ben bazı bilgilerin paylaşıldığında fayda değil zarar getireceğini bile bile paylaşmayı doğru bulmuyorum...
Yüzümü güldürdunuz:) bilemiyorum oralar mi Artvin lilerAllah yar ve yardımcınız olsun. Umarım her şey gönlünce olur. Oğlun ve sana umarım bir yuva verir müstakbel eşin... Sadece Karadeniz deyince irkildim bir umarım Karadeniz'in benim bermuda şeytan üçgeni diye nitelendirdiğim 3 ilinden biri değildir :))))
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
+1Erkek arkadasinin ailesi ile konusmasi ve olumsuz bi tepki veya söz olursa kesinlikle sana yansıtmaması gerekiyor.. Bu aşamada kendini belli edecek aslinda; sahip cikan, sorun çözen, eşinin yaninda durabilen biri mi, ailesi ile bi problem olsa nasil davranir vs..
Korkma, panikleme ve kendini yersiz strese sokma.. Allah yardimcin olsun..
- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
6 yaşındaki çocuğu ne yapacak,kardeşim mi diyecek.Paylaşmayın, herşey tersine döner... sizi istemezler ve eşinizi doldururlar size karşı sürekli, 2. evliliğinizde berbat olur....
Ben 200 km uzaklıkta başka bı şehirde çalışıyorum, ben İstanbul'dayım erkek arkadaşım durumu öğrenirlerse en baştan tepki ile.yaklasirlar seni tanısinlar sonra soyleriz dediği için bekledikçocuk annenizde kalıyor siz nerdesiniz peki?
ve çocuğu niye sakladınız?