Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin de benim de ikinci evliliğim ama eşimden önce görüştüğüm bekar biri vardı ailesiyle tanışmıştık beni çok sevmişlerdi bende onları sevmiştim ama oğulları biraz tutarsız olduğundan bitmek zorunda kaldı sana sadece şunu söyeleyebilirim kardeşim 2.kez boşanmak emin ol ilki kadar kolay değil her ihtimali düşünerek adım atmalısın evlenip mutsuz olduğunda tekrar boşanmayı göze alabilecek misin
bunun farkında olman çok güzel kardeşim ama erkek arkadaşınızın annesi sizi seviyorsa kabul eder neden etmesin sadece neden başta söylemediğiniz sorun olabilir şimdi kendini kandırılmış gibi hissedebilir hakkınızda hayırlısı olsun
bunun farkında olman çok güzel kardeşim ama erkek arkadaşınızın annesi sizi seviyorsa kabul eder neden etmesin sadece neden başta söylemediğiniz sorun olabilir şimdi kendini kandırılmış gibi hissedebilir hakkınızda hayırlısı olsun