- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
- Konu Sahibi ikilemlerin
-
Elbette oyle. Sadece cocuklarin güvenliği ve kameradan kontrol edebilme açısından adamin hassas dusunmesini begendimKamera sistemi yaşanacak herhangi bir olumsuz durumu engellemez. Sadece olaya dair kanıt sunar ve yaşanan olayı oturup izlemenizi sağlar.
Kimse kusura bakmasın ama ikisi de sizin evladınız değil .. ben küçücük kız çocuğumu ondan büyük bir erkekle asla yalnız bırakamazdım. Aynı evde yaşarsanız el mecbur yalnız kalacaklar.. Nişanlı adayınızla evlenmek zorunda değilsiniz..Bütün ikilmemim şuan bu çocuk annesinde kalırken bı sorunum yoktu aynı evde olmayacaklardi çünkü ama şuan çocuk bizimle ve sanırım şuan onun çocuğuna bakmak istemiyorum gibi bı algı oluştuğu için bende linclendim konu o değil tabiki onun evladı benimde evladım şuan bile ikisini ayirmiyorum ama sanki bişeyleri oturtamiyorum kafamda bı hiç mi desem bı düşüncemi desem beni çok fazla ikileme sokmaya basladi
Aslinda diger yorumda gordum es adayi bir cozum onerisi sunmus gayet mantikli adam kamera sistemine kadar kurmus
Kendinizi sıkışmış hissettiginiz icin çözüm onerileri sizi tatmin etmiyor gibi sanki
Her cocugun odasi var demiş kayınpeder ust katta ve bastan konusulmusEvde özel alan yok o ne öyle o kız o yaşta mı kalacak büyüyecek evde rahat hareketler etmek isticek giyincek vs ev bbg evi gibi izlenecek bu daha korkunç ve saçmalık.
Kimse kusura bakmasın ama ikisi de sizin evladınız değil .. ben küçücük kız çocuğumu ondan büyük bir erkekle asla yalnız bırakamazdım. Aynı evde yaşarsanız el mecbur yalnız kalacaklar.. Nişanlı adayınızla evlenmek zorunda değilsiniz..
Not : küçükken kuzenim tarafından tacize uğradım ve hala kimse bilmez bunu ..
Her cocugun odasi var demiş kayınpeder ust katta ve bastan konusulmus
Acikcasi kayinaile ile ayni bina olayina karsiyim ama konu sahibesi bastan oyle niyetlenmis o acidan şu anki durum uzerinden yorum yapiyorum
Cocuk 5 yaşında değil ki. Babası işteyken okulda olacak. Değilse de bakıma ihtiyacı yok dedesi evdeyken tek başına takılabilir. Babasi o adam el oğlu değil. Akşam işten gelince de bir zahmet baksın oğluna. Konu sahibinin iş çıkışı kendi kızına bakmasından ne farkı var?Siz çalışıyorsunuz sizin evladınıza sizin anneniz bakacak. Karşı tarafın oğlu da küçük ona kim bakacak? Yani burada eş adayınızın çocuğun annesi ile konuşup çocuğu bırakmaması konusunda konuşması gerek.
Çocuğun çıkarı için de öz anne de olması daha mantıklı. Keşke herkes anne olmasa çok garip kv de yok ki çocuğa baksınevet çocuklar konusunda eşitsiniz hiç sorun değil ama çalışan insansınız kendi evladınıza bile kendiniz bakamayacaksınız
Erteleyin bir sureligine. Iliskinizden keyif aliyorsunuz su anda, bunu bozmayın.6 sene önce boşandım. 6 yaşında bir kız çocuğum var ve 3 senedir biriyle görüşüyoruz çok mutluyuz ikinci evliliğinizi yapmak istiyoruz işler o kadar karıştı ki evleneceğim adamın 10 yaşında erkek çocuğu var ve velayaeti annesinde idi biz tanıştığımızda evlilik kararı almamız ile birlikte çocuğun annesi velayeti babaya bıraktı ve çocuk babada kalmaya başladı bu süreç içersinde evliliğin çıkmaza gireceğini düşünürken üstüne kayınvalidem olacak insanı kaybettik herşeyi üst üste yaşadık bu sürece kadar bütün evimizi kurmuş esyalarimiz alinmis eve sadece geçip oturması kalmis iken şuanda Çok büyük bir ikileme girdik benim kızım henüz çok küçük onun erkek çocuğu var kaynanam yok ve mecbur şuan kayinpederim ile altlı üstlü aynı mustakil binamızda oturcagiz ben çalışan bir anneyim ve kızıma kendi annemin bakmasını istiyorum fakat semt uzaklığı var ben kızımdan vazgecmem hayatta seçim şansım yok bu evlilik kararından vazgeçeceğim gibi duruyor fakat kopamiyorum çok iyi anlaşıyoruz benim ilk evliligimde çok sorunlar yaşadım şiddet darp aldatılma fakat şuan hayatın bana ikinci şansı herşeyi konuşarak asabildigim bir adam ince düşünen beni mutlu eden gerçekten kızıma baba olan bir adam akıl verin ben bu durumdan nasıl çıkayım çok bunalimdayim ben ya eski eşim de sorun evlendigim taktirde velayet davası açacağını söylemeye basladi şuan nişanlım ile aramda hiç bir sorun yokken sırf bu konulardan birbirinizi yemeye başladık benim evlilik konusunda ikilemde kalmam bizi mahvediyor
Kız çocuğu olanlar evlenmesin değil tabi ki...erkek çocuğu annesi olarak ben bile evladım küçükken yeniden evlenmek istemem. Zaman çok kötü, konu sahibinin şartları elverişli değil. Kendi adıma evladımın huzurunu evlenmek için bozmam. Ben burada hep yazıyorum çocuğum için en tatlı ekmek benim kendi soframda. Dert yok, tasa yok. Neden dertsiz başıma dert alayım?Kız çocuğu olan kadınlar hiç evlenmesin mi?
Yakında ergenliğe girecek, cinselligi merak edecek yaşta ve kan bağı olmayan(kan bağı olanlarda bile bir sürü şey duyuyoruz) erkek çocuğu ile küçük yaştaki kızımı asla yalnız bırakmazdım, biraz büyüdüğünde de geçerli bu. Gerisi size kalmış.6 sene önce boşandım. 6 yaşında bir kız çocuğum var ve 3 senedir biriyle görüşüyoruz çok mutluyuz ikinci evliliğinizi yapmak istiyoruz işler o kadar karıştı ki evleneceğim adamın 10 yaşında erkek çocuğu var ve velayaeti annesinde idi biz tanıştığımızda evlilik kararı almamız ile birlikte çocuğun annesi velayeti babaya bıraktı ve çocuk babada kalmaya başladı bu süreç içersinde evliliğin çıkmaza gireceğini düşünürken üstüne kayınvalidem olacak insanı kaybettik herşeyi üst üste yaşadık bu sürece kadar bütün evimizi kurmuş esyalarimiz alinmis eve sadece geçip oturması kalmis iken şuanda Çok büyük bir ikileme girdik benim kızım henüz çok küçük onun erkek çocuğu var kaynanam yok ve mecbur şuan kayinpederim ile altlı üstlü aynı mustakil binamızda oturcagiz ben çalışan bir anneyim ve kızıma kendi annemin bakmasını istiyorum fakat semt uzaklığı var ben kızımdan vazgecmem hayatta seçim şansım yok bu evlilik kararından vazgeçeceğim gibi duruyor fakat kopamiyorum çok iyi anlaşıyoruz benim ilk evliligimde çok sorunlar yaşadım şiddet darp aldatılma fakat şuan hayatın bana ikinci şansı herşeyi konuşarak asabildigim bir adam ince düşünen beni mutlu eden gerçekten kızıma baba olan bir adam akıl verin ben bu durumdan nasıl çıkayım çok bunalimdayim ben ya eski eşim de sorun evlendigim taktirde velayet davası açacağını söylemeye basladi şuan nişanlım ile aramda hiç bir sorun yokken sırf bu konulardan birbirinizi yemeye başladık benim evlilik konusunda ikilemde kalmam bizi mahvediyor
Ay valla çocuğun annesine hiç aciymuyorum 5 çocuklu dul kocaya gidip ikide çocuk yapıp kendi oğlunu onlara sattı da babaya yolladı sanki tek başına anne de10 yaşında çocuğa da koca herif muamelesi yapılıyor. Kimsenin 10 yaşında oğlu yok mu aranızda? Sizin oğullarınız hakkında böyle düşünülmesi sizleri üzmez mi?
Annesi ister kötü ister fena olsun. Bu çocuğun bir babası var ve ömür boyu babası olarak kalacak. Ben kızıma şöyle değer veriyorum böyle bakıyorum ama o çocuğun annesi bakmıyor velayeti babaya veriyor. Verebilir, belki kadın da tek bakmaktan yoruldu, belki de bir süre babasıyla kalsın istedi, belki de çocuk babasının evleneceğini ve evde başka bir çocuğu büyüteceğini duyunca gelmek istedi... Yani alttan altta çocuğun annesine giydiriyorsunuz, anne nasıl çocuğunu yanında istemez diye. Farkında mısınız sizin çocuğunuzla eşit hakkı var o evde. Hangi çocuk kolay kabul eder babasının başka birinin çocuğuna babalık yapmasını? Madem annesi sorunlu bir tip, içinize siniyor mu çocuğun sorunlu bir tiple aynı evde yaşaması? Çocuklu kadın olarak evlenmeyi düşündüğünüze göre babası sorunlu değilmiş anlaşılan.
Çocuk ve babası arasında olan bitene müdahil olma hakkınız yok. İşinize geliyorsa evlenin işinize gelmiyorsa evlenmeyin. O çocuğu istemiyorsanız kendi kızınızı da verin babasına. Çocuk size saygısızlık yapıyormuş babası da azarlıyormuş, 10 yaşına gelince sizin kızınız da ters davranıp saygısızlık yapabilir. Hoşunuza gider mi azarlanması?
Siz sevgilinizin düzenine dahil olacaksınız , ben sizin yerinizde olsam illa evlenecekseniz ailenizin apartmanında bir ev tutardim . Siz işteyken kızınızın yanında üvey abi üvey dede olacak , dünya iyisi insanlar olsa bile kabul etmezdim .
Tutun ailenizin yanında evinizi hem kızınıza göz kulak olurlar hemde size destek . Öyle kamera koydum herseyi düşündumle olmaz bu işler asil fedakarlık böyle olur .
İki kiz annesi olarak ben olsaysaydim beklerdim , yasınız daha çok küçük . 20 yaşların başında evlenip boşanıp anne olmuşsunuz .yasiniz ilerledikçe daha doğru kararlar vereceksiniz .
O kadar çok kişiden o kadar çok yorum almışım ve beni çok fazla fevri elestirmisler kızım konusunda kızımı asla kimse uğruna seçenek sunmam ki ben kızım için kendi kızımın babasına rest çekip evi terketmisim karşımda benim kızıma baba olan bir baba olmadı 6 sene boyunca ne görmeye geldi ne maddi manevi desteği oldu ben evlencem haberini duyunca kuyruguna bastim sanki de bana kızını alicam tavirlarini girdi . Diğer bir konuş ben aile evine geldim herkes bilirki belli bı düzenden çıkıp tekrar aile evinde işler çok iyi gitmiyo bu süre zarfında bir çok kişiden haber geldi ben erken olduğunu düşündüğüm için tanışmak bile istemedim en son şuan nişanlı olduğum adamla tanıştık onunla da kafamız uyuştu evet çocuklarımız olmasa biz gerçekten çok iyi anlasabilen insanlarız ama bizim kendimizden önce evlatlarımız var evlatlar kırmızı çizgi ben çok düşündüm ve artık dusuncelerimin içinden kendim cikamadigim için buraya yazma kararı aldım çünkü benim akıl alabilecek kimsem yok kızıma kendi öz babasından çok babalık yapmış biri var karşımda çocuğum ağır bir hastalığı sonucunda yoğun bakımda yattı ve sabah çıkmaz bu çocuk dediler kafayı yedim duvarları yumruklarken yanımda yine nişanlım vardı bana cinsel anlamda bir yaklaşımi olmayıp sadcee beni ben olduğum için yanımda olan biri olmuştu belkide şuan duygusal boşlukta olduğum için çok fazla düşündümBu zamanda kimseye güven olmuyor maalesef. Ne üvey babaya ne üvey anneye ne de üvey kardeşlere!
Böyle bir durumda çocuğunuzu seçmeniz hiç olmazsa büyüyene düzen oturana kadar daha mantıklı ama o da zor. Bilmiyorum ya insanlar niye bu kadar kötüleşti anlamıyorum. Kızınızın babasına da hak veriyorum. Yabancı bir erkek ve bir de erkek çocuk. İnsan nasıl rahat edebilir ki? Kızı işin endişelenmesi sizce de çok normal değil mi?
Ama kendisi de evlenmemişse zira üvey anneye güvenmesi de sizin için zor!
Ne diyim Allah kolaylık versin. Ama kızınızı bırakmayın bir erkek için onu bilir onu söylerim.
Sorunlarınız küçük evlendikten sonra kafanız rahat olmayacak epey sorunlarla karşılacaksınız vallahi benim rahatım daha önemli olurdu , siz hayal dünyasından çıkın derim dertsiz başına dert mi arıyorsun ,adam da kendini hizmetçi arıyor baba var ,oğlu var birde o sevdiğin adam yalnız olmak sorunsuz ve az sorunlu olmaktır beraberliğe karar verirseniz de bu işin sonu yine ayrılık olacak gibi görünüyor6 sene önce boşandım. 6 yaşında bir kız çocuğum var ve 3 senedir biriyle görüşüyoruz çok mutluyuz ikinci evliliğinizi yapmak istiyoruz işler o kadar karıştı ki evleneceğim adamın 10 yaşında erkek çocuğu var ve velayaeti annesinde idi biz tanıştığımızda evlilik kararı almamız ile birlikte çocuğun annesi velayeti babaya bıraktı ve çocuk babada kalmaya başladı bu süreç içersinde evliliğin çıkmaza gireceğini düşünürken üstüne kayınvalidem olacak insanı kaybettik herşeyi üst üste yaşadık bu sürece kadar bütün evimizi kurmuş esyalarimiz alinmis eve sadece geçip oturması kalmis iken şuanda Çok büyük bir ikileme girdik benim kızım henüz çok küçük onun erkek çocuğu var kaynanam yok ve mecbur şuan kayinpederim ile altlı üstlü aynı mustakil binamızda oturcagiz ben çalışan bir anneyim ve kızıma kendi annemin bakmasını istiyorum fakat semt uzaklığı var ben kızımdan vazgecmem hayatta seçim şansım yok bu evlilik kararından vazgeçeceğim gibi duruyor fakat kopamiyorum çok iyi anlaşıyoruz benim ilk evliligimde çok sorunlar yaşadım şiddet darp aldatılma fakat şuan hayatın bana ikinci şansı herşeyi konuşarak asabildigim bir adam ince düşünen beni mutlu eden gerçekten kızıma baba olan bir adam akıl verin ben bu durumdan nasıl çıkayım çok bunalimdayim ben ya eski eşim de sorun evlendigim taktirde velayet davası açacağını söylemeye basladi şuan nişanlım ile aramda hiç bir sorun yokken sırf bu konulardan birbirinizi yemeye başladık benim evlilik konusunda ikilemde kalmam bizi mahvediyor
Ay valla çocuğun annesine hiç aciymuyorum 5 çocuklu dul kocaya gidip ikide çocuk yapıp kendi oğlunu onlara sattı da babaya yolladı sanki tek başına anne de
Kadının şartları nelerdi bilmiyoruz , beyden kumsen kaçarak evlendi bir sürü değişken var . Bu kadar acımasızlık fazlaAy valla çocuğun annesine hiç aciymuyorum 5 çocuklu dul kocaya gidip ikide çocuk yapıp kendi oğlunu onlara sattı da babaya yolladı sanki tek başına anne de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?