İkinci evliliğimi yapmak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum

Kimse kusura bakmasın ama ikisi de sizin evladınız değil .. ben küçücük kız çocuğumu ondan büyük bir erkekle asla yalnız bırakamazdım. Aynı evde yaşarsanız el mecbur yalnız kalacaklar.. Nişanlı adayınızla evlenmek zorunda değilsiniz..
Not : küçükken kuzenim tarafından tacize uğradım ve hala kimse bilmez bunu ..

Aslinda diger yorumda gordum es adayi bir cozum onerisi sunmus gayet mantikli adam kamera sistemine kadar kurmus
Kendinizi sıkışmış hissettiginiz icin çözüm onerileri sizi tatmin etmiyor gibi sanki

Evde özel alan yok o ne öyle o kız o yaşta mı kalacak büyüyecek evde rahat hareketler etmek isticek giyincek vs ev bbg evi gibi izlenecek bu daha korkunç ve saçmalık.

Evde özel alan yok o ne öyle o kız o yaşta mı kalacak büyüyecek evde rahat hareketler etmek isticek giyincek vs ev bbg evi gibi izlenecek bu daha korkunç ve saçmalık.
Her cocugun odasi var demiş kayınpeder ust katta ve bastan konusulmus
Acikcasi kayinaile ile ayni bina olayina karsiyim ama konu sahibesi bastan oyle niyetlenmis o acidan şu anki durum uzerinden yorum yapiyorum

Kızınız sizle yasayacaksa karşı tarafın oğlunun da babasıyla yaşama hakkı var!
Ama anasına anlam veremedim çocuğu babaya vermek nedir sırf evlenmesin diye ilerde çocuğu doldurur da size karşı
Şuan en önemli şey sizin kızınız yaşlar yakın oğlan çocuğu ile ben kimseye güvenmiyorum çok sıkı korumanız gozetlemeniz lazım çalışıyorsunuz annenizde başka kimseye bırakmayın lütfen bu şuan sizin evlilik durumunuzdan cokd aha önemli
Ve bence evlenmeyin sevgili olarak devam edin en azından çocuklar büyüyene kadar şuan hiçbirsey oturmamış büyük sıkıntı yaşarsınız

Yaşadığınız talihsiz olaydan dolayı çok üzgünüm malesef ailelerin asla yapmaz etmez dedikleri güvendikleri kişiler. Her zaman gözün çocuğunun üstünde olucak ve koruyacaksın diye düşünüyorum beden algısı gelişirken çocukların oyun olsun diye karı koca olma oyunları oynadığını bile biliyorum, bir anne küçük kızını taciz edilirken buldu kardeşimin arkadaşıydı yıllar önce bir olay tabi oda küçük çocuk üstelik ve çok kötü dövmüstü oğlanı malesef.

Her cocugun odasi var demiş kayınpeder ust katta ve bastan konusulmus
Acikcasi kayinaile ile ayni bina olayina karsiyim ama konu sahibesi bastan oyle niyetlenmis o acidan şu anki durum uzerinden yorum yapiyorum

İşte kimse sadece odasında rahat olmuyor ben cocukken nerde ayna var dans ederdim elbise denerdim vs yani yanlış bence birde olayın önlenmesini sağlamıyor açıkçası camera.

Cocuk 5 yaşında değil ki. Babası işteyken okulda olacak. Değilse de bakıma ihtiyacı yok dedesi evdeyken tek başına takılabilir. Babasi o adam el oğlu değil. Akşam işten gelince de bir zahmet baksın oğluna. Konu sahibinin iş çıkışı kendi kızına bakmasından ne farkı var?

Erteleyin bir sureligine. Iliskinizden keyif aliyorsunuz su anda, bunu bozmayın.

Kız çocuğu olan kadınlar hiç evlenmesin mi?
Kız çocuğu olanlar evlenmesin değil tabi ki...erkek çocuğu annesi olarak ben bile evladım küçükken yeniden evlenmek istemem. Zaman çok kötü, konu sahibinin şartları elverişli değil. Kendi adıma evladımın huzurunu evlenmek için bozmam. Ben burada hep yazıyorum çocuğum için en tatlı ekmek benim kendi soframda. Dert yok, tasa yok. Neden dertsiz başıma dert alayım?

Yakında ergenliğe girecek, cinselligi merak edecek yaşta ve kan bağı olmayan(kan bağı olanlarda bile bir sürü şey duyuyoruz) erkek çocuğu ile küçük yaştaki kızımı asla yalnız bırakmazdım, biraz büyüdüğünde de geçerli bu. Gerisi size kalmış.

10 yaşında çocuğa da koca herif muamelesi yapılıyor. Kimsenin 10 yaşında oğlu yok mu aranızda? Sizin oğullarınız hakkında böyle düşünülmesi sizleri üzmez mi?

Annesi ister kötü ister fena olsun. Bu çocuğun bir babası var ve ömür boyu babası olarak kalacak. Ben kızıma şöyle değer veriyorum böyle bakıyorum ama o çocuğun annesi bakmıyor velayeti babaya veriyor. Verebilir, belki kadın da tek bakmaktan yoruldu, belki de bir süre babasıyla kalsın istedi, belki de çocuk babasının evleneceğini ve evde başka bir çocuğu büyüteceğini duyunca gelmek istedi... Yani alttan altta çocuğun annesine giydiriyorsunuz, anne nasıl çocuğunu yanında istemez diye. Farkında mısınız sizin çocuğunuzla eşit hakkı var o evde. Hangi çocuk kolay kabul eder babasının başka birinin çocuğuna babalık yapmasını? Madem annesi sorunlu bir tip, içinize siniyor mu çocuğun sorunlu bir tiple aynı evde yaşaması? Çocuklu kadın olarak evlenmeyi düşündüğünüze göre babası sorunlu değilmiş anlaşılan.

Çocuk ve babası arasında olan bitene müdahil olma hakkınız yok. İşinize geliyorsa evlenin işinize gelmiyorsa evlenmeyin. O çocuğu istemiyorsanız kendi kızınızı da verin babasına. Çocuk size saygısızlık yapıyormuş babası da azarlıyormuş, 10 yaşına gelince sizin kızınız da ters davranıp saygısızlık yapabilir. Hoşunuza gider mi azarlanması?

Siz sevgilinizin düzenine dahil olacaksınız , ben sizin yerinizde olsam illa evlenecekseniz ailenizin apartmanında bir ev tutardim . Siz işteyken kızınızın yanında üvey abi üvey dede olacak , dünya iyisi insanlar olsa bile kabul etmezdim .
Tutun ailenizin yanında evinizi hem kızınıza göz kulak olurlar hemde size destek . Öyle kamera koydum herseyi düşündumle olmaz bu işler asil fedakarlık böyle olur .

İki kiz annesi olarak ben olsaysaydim beklerdim , yasınız daha çok küçük . 20 yaşların başında evlenip boşanıp anne olmuşsunuz .yasiniz ilerledikçe daha doğru kararlar vereceksiniz .

Ay valla çocuğun annesine hiç aciymuyorum 5 çocuklu dul kocaya gidip ikide çocuk yapıp kendi oğlunu onlara sattı da babaya yolladı sanki tek başına anne de

O kadar çok kişiden o kadar çok yorum almışım ve beni çok fazla fevri elestirmisler kızım konusunda kızımı asla kimse uğruna seçenek sunmam ki ben kızım için kendi kızımın babasına rest çekip evi terketmisim karşımda benim kızıma baba olan bir baba olmadı 6 sene boyunca ne görmeye geldi ne maddi manevi desteği oldu ben evlencem haberini duyunca kuyruguna bastim sanki de bana kızını alicam tavirlarini girdi . Diğer bir konuş ben aile evine geldim herkes bilirki belli bı düzenden çıkıp tekrar aile evinde işler çok iyi gitmiyo bu süre zarfında bir çok kişiden haber geldi ben erken olduğunu düşündüğüm için tanışmak bile istemedim en son şuan nişanlı olduğum adamla tanıştık onunla da kafamız uyuştu evet çocuklarımız olmasa biz gerçekten çok iyi anlasabilen insanlarız ama bizim kendimizden önce evlatlarımız var evlatlar kırmızı çizgi ben çok düşündüm ve artık dusuncelerimin içinden kendim cikamadigim için buraya yazma kararı aldım çünkü benim akıl alabilecek kimsem yok kızıma kendi öz babasından çok babalık yapmış biri var karşımda çocuğum ağır bir hastalığı sonucunda yoğun bakımda yattı ve sabah çıkmaz bu çocuk dediler kafayı yedim duvarları yumruklarken yanımda yine nişanlım vardı bana cinsel anlamda bir yaklaşımi olmayıp sadcee beni ben olduğum için yanımda olan biri olmuştu belkide şuan duygusal boşlukta olduğum için çok fazla düşündüm

Sorunlarınız küçük evlendikten sonra kafanız rahat olmayacak epey sorunlarla karşılacaksınız vallahi benim rahatım daha önemli olurdu , siz hayal dünyasından çıkın derim dertsiz başına dert mi arıyorsun ,adam da kendini hizmetçi arıyor baba var ,oğlu var birde o sevdiğin adam yalnız olmak sorunsuz ve az sorunlu olmaktır beraberliğe karar verirseniz de bu işin sonu yine ayrılık olacak gibi görünüyor

Ay valla çocuğun annesine hiç aciymuyorum 5 çocuklu dul kocaya gidip ikide çocuk yapıp kendi oğlunu onlara sattı da babaya yolladı sanki tek başına anne de

Kınıyorsunuz ve aynısını yaşayacaksınız farkında mısınız. Sizde tek çocuklu dul bir adamla evlenip ikide çocuk yapıp kızınızı annenize satacaksınız. Çocuk sayısı harici bir fark göremiyorum ama geleceği az çok öngörebiliyorum.
Böyle düşünüyorsanız ona uygun yaşayın yada bunu söylemekten imtina edin.

Kadının şartları nelerdi bilmiyoruz , beyden kumsen kaçarak evlendi bir sürü değişken var . Bu kadar acımasızlık fazla

Kızlar hadi ben çocuksuz kadınım belki de bilmem ama siz bir karar mı verseniz artık,çocuk annenin yanında mı büyümeli babanın mı?
Çünkü konu sahıbının eskı kocası da kadının evleneceğini duyunca kızımı senden alacağım diye piyasaya çıkmış,ne yapmalı kadın kızını vermeli mi babasına? sonuçta çocuk babasıyla yaşayabilir size göre?
yoksa çifte standart olduğunu düşünmeye başlayacağım.
Konu sahibin kızı babasıyla yaşayamaz çocuğun yeri annenin yanıdır,e peki diğer çocuk neden annenin yanında değil babasıyla yaşamalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…