6 sene önce boşandım. 6 yaşında bir kız çocuğum var ve 3 senedir biriyle görüşüyoruz çok mutluyuz ikinci evliliğinizi yapmak istiyoruz işler o kadar karıştı ki evleneceğim adamın 10 yaşında erkek çocuğu var ve velayaeti annesinde idi biz tanıştığımızda evlilik kararı almamız ile birlikte çocuğun annesi velayeti babaya bıraktı ve çocuk babada kalmaya başladı bu süreç içersinde evliliğin çıkmaza gireceğini düşünürken üstüne kayınvalidem olacak insanı kaybettik herşeyi üst üste yaşadık bu sürece kadar bütün evimizi kurmuş esyalarimiz alinmis eve sadece geçip oturması kalmis iken şuanda Çok büyük bir ikileme girdik benim kızım henüz çok küçük onun erkek çocuğu var kaynanam yok ve mecbur şuan kayinpederim ile altlı üstlü aynı mustakil binamızda oturcagiz ben çalışan bir anneyim ve kızıma kendi annemin bakmasını istiyorum fakat semt uzaklığı var ben kızımdan vazgecmem hayatta seçim şansım yok bu evlilik kararından vazgeçeceğim gibi duruyor fakat kopamiyorum çok iyi anlaşıyoruz benim ilk evliligimde çok sorunlar yaşadım şiddet darp aldatılma fakat şuan hayatın bana ikinci şansı herşeyi konuşarak asabildigim bir adam ince düşünen beni mutlu eden gerçekten kızıma baba olan bir adam akıl verin ben bu durumdan nasıl çıkayım çok bunalimdayim ben ya eski eşim de sorun evlendigim taktirde velayet davası açacağını söylemeye basladi şuan nişanlım ile aramda hiç bir sorun yokken sırf bu konulardan birbirinizi yemeye başladık benim evlilik konusunda ikilemde kalmam bizi mahvediyor