Bademiz öncelikle sizi çok seviyorum ve hangi konu olursa olsun gözüm kapalı beğeni atıyorum bafelix ne dediyse doğru demiştir diye
Şimdi sizin yazdığınızla benim demek istediğim farklı şeyler aslında,belki ben kendimi ifade edemedim.
Ben ilişiğini kesme,anne/baba ikisinin evinde de kalma/kalabilme durumunu değil de -
Çift boşanmış,nafaka,çocuk,görüş günleri,masrafları,tatilleri bayramları her şey uzlaşılmış,yıllarca herkes memnun sistem düzen işliyor. Çocuk annede veya babada kalıyor ilk günden.
Yıllar sonra(genelde baba evlenmek istediğinde) o sistem değişikliğe uğruyor,anneler temelli babaya vermeye karar kılıyor. Ben bunu diyorum.
Konu sahibi yazmamış ama tahmin yürütürsek çocuk 10 yaşında,2-3 yaşında anne babası boşandıysa bu çocuğu babası almamış yanına veya anne vermemiş adı her neyse,kayınvalide yaşarken de vermemiş çocuğu.
Ben doğurmadığım halde tüylerim diken diken oluyor potansiyel çocuğumu hiç tanımadığım “teyzeye”,”ablaya” verip baktırmaya afedersiniz ama g.. yemez
Babası bakar diye güvenseydim yıllar önce verirdim hayatına biri girmesini beklemezdim