- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.138
- 53
- Konu Sahibi ikilemlerin
Siz kararınızı vermişsiniz net anlaşıldı yorum yapmıyorum tamamEskileri anlatıyor demişsiniz altını çizerek diyorumki çoğu yorumları görmemiş farketmemis cevaplayamamis olabilirim telefon her dakika elidme değil ben sorulan sorulara cevap veriyorum ve eskiyi anlatıyor diyorsunuz sorulan sorulara nasıl cevap vermemi bekliyosunhz o zaman suanki şartlar bu o anki şartlar oydu . Ve ben şuan anne baba evindeyim ailemin herturlu sorumlulugu da bende üstelik şuan onlara ev aldım maddi manevi yanlarindayim çalışıyorum yine evede gelip hep kızıma bakıyorum hem yemeğimi yapıyorum söz konusu kayın pederede bı tas çorba koymusum çok değil bence evimde pişiyor bı tabağın lafını niye yapayım bende yaslanicam benimde kimsem olmayabilir elden ayaktan dusebilirim o zaman evladım iyi olursa bı tas çorbasını içerim yani benmi çok farklı düşünüyorum acaba bu konuda hiç öyle sizin dusunceniz gibi düşünmedim bakmadım açıkçası bakış acılarımız çok farklı ben sadece kızım ve kendim için doğru karar alamamk adına endişeli bir şekilde buraya yazdım duygusalligimla yorumlayanadigim göremediğimde de çok şey olmuş bunlarida burada ama güzellikle ama acımasızca görmüş oldum tek üzüldüğüm harekete kaçan yazılar oldu