- 27 Ocak 2024
- 36
- 88
- 3
- 29
- Konu Sahibi ikilemlerin
Bun
Buna ek olarak niye 3 sene bekledin diyecekler tanımam gerekirdi bu insan 30 sene evli kalıp da birbirini taniyamamis insanlar var ve gayet de iyi yaptigimi düşünüyorum bu evlilik kararı bı anda da alınmadı evlilik konusu gelince hep kaçan taraf ben oldum hatta çok baskı gördüm ikinci evlilik bu kadar uzaltilmaz artık bakın bu işin oluruna dendi hep bişey içime sinmedi hep uzatmak istedim ve uzattikca şartlar değişti evlenip boşanmak daha zor daha iyi tanicam daha diyi olcucem benim şansa birkaacak hayatım yok dedim ve şuan iyiki uzatmisim diyorumBen buraya yazmadan önce çoğu şey konuşulmuş olmuştu zaten gerek fikir ayrılıkları gerek içinde bulunduğumuz şartlar ve konumlar 3 aydır sevgili gibi bile degildik biz neydik bilmiyorum bütün dusunulenleri bende düşündüm bütün yazılanları emin olun bir anne olarak bende düşündüm hep yine kendimide bu ilişkiyi de sorguladim. Sorumlu olduğum bı kiz çocuğu vardı herşey bı anda bu noktaya gelmedi elbetteki aslında ayrılık kararı çoktan alınmışta sanki uzatmaları oynuyor gibiydik ki öylede oldu yazılan herşeyi haklı buluyorum buldum kendimde eklerken bu şekilde eledim evliliğin normal bir evlilik olamayacağını idrak ettim çoğu kişi ev dizilene kadar neredeydin demiş maddi olarak ikimiz de yiprnamadik bu konuda bu kadar masraf niye yaptınız olmiyacagi belliydi denmiş bütün esyalarimiz bize ön ayak olan iş yeri sahipleri tarafından temin edildi mobilya sektöründe olmamızdan kaynaklı sanırım birazda sektörde uzun senelerin geçmesi oldu maddi olarak yorulmamistik konuştuk bu ayrılığın ikimiz içinde çok doğru olduğu kararına vardık çoğu eşya şuan ihtiyac sahiplerine verilmeye başlandı bile yaptığım yapacağım her şeyde her kararda yanımda duran insanlarda bu kararında yine yanımda oldular . Bana kardeş gibi büyürler kızım tanış bu adamla bak kendine de yazık ediyorsun yalnız hayat mı geçer dediler kanıma girdiler yoksa kızımı düşünerek kimseyi istemedim hayatımda insanın bazen tutulduğu isteidgini yapmadığı anlar oluyor sanırım ilk baştan tanışma konusu da o an kendimi insanların söyledikleriyle kandırma sebeb oldu demekki evet şuan giden üç sene var üzülmüyorum yasmamam gerekirdi belkide sadcee kızıma anne olarak odaklı yorum kendimi hayatımda başka birinde istemiyorum yarının şartlarında bir başkası olduğunda aynı olucak nihayetinde oda üvey baba olmuş olucak şuan böyle düşünüyorum rabbim hayırlısını versin inşallah